Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 526
  • 912
  •   1
Отговори
# 735
  • Някъде там
До скалп е, не можем и не трябва да генерализираме. Да, тези продукти стимулират локалното кръвообращение, но дали ще го усетите като драматично дразнене или не не може да каже никой. Факт е, че се привиква и докато първите 5-6 пъти усещането може да е наприятно след това (аз) престанах да го усешам - само ако се стече към лице/шия виждам зачервяването.

Bitter_Sweet - розовите Редкен ми са любов от първо ползване. За тях благославям "професора", макар че не за всичко съм съгласна с него.
При мен спреят на Меди има охлаждащ ефект, който е съвсем лек, ако попадне на кожата обаче - ставам червена пари и гори Simple Smile.
За съжаление  обаче тази година Меди не може да овладее положението, та вчера си поръчах Kerastase Genesis, да скъп е, но абсолютно винаги има невероятен ефект, косопада ми спира в рамките на седмица, в рамките на месец имам видимо сгъстяване и бонус косата расте по-бързо, но последното не е търсен ефект от мен.

Тук за този серум говорим нали:
https://www.notino.bg/kerastase/genesis-ukrepvassh-serum-protiv- … uPzYaAoTOEALw_wcB
Ще ме изненадаш, ако става въпрос за шампоана Simple Smile
Да, това е серумът!
Мерси, Искрица! Генезис - ампулите ли? За колко време стига една опаковка? Разделяш ли ги или по цяла слагаш?

Никой ли не е пробвал dercos ампулите на Vichy? Simple Smile И те са с аминексил.
Пробвала съм цялата серия на Vichy и имаше добър ефект върху косата ми. Vichy Dercos Stimulating Shampoo Energy ми е много любим, но измиването му е по-агресивно заради SLES. Ако сте с чувствителен скалп, не го препоръчвам.

# 736
Senaуа, и аз мерси, разпознах се в описанието на косата Simple Smile Харесвам същата серия на джойко, макар в момента с по-фина коса може би ми идва твърде омекотяваща (само маска ползвам). Захвърлила съм пресата заради цъфтежи в миналото, но отзад със сешоар и четка аз лично не се справям да я озаптя почти никак. Може да е и до финиш, слагам черното керастазко олио, но май я преомекотявам, защото не държи фиксация никак и фризва лесно. Превъртах идеи за заглаждащи маски в главата си тези дни. Докато го измисля, извадих ол софт балсама на редкен да пробвам пак, и май на текущото изтъняване ще се погодим, че даже и да ми е твърде софт и той.

# 737
Аз също съм с чуплива и дехидратирана коса. Поръчах си регенериращия серум на Медавита, надявам се да направи това, което обещава. Сега е и доста намален.

# 738
  • София
Момичета, имам ли някой вълшебен продукт на Лакме който да погледна?
От тях май използвам само K2.0 терапията, гледам е с нова опаковка, дано да е хубава. Доволни ли сте от цялата К2.0 серия?

# 739
По препоръка от тук си купих новата маска на Олиосета за бласък, много съм доволна! Косата ми е гъста, с дебел косъм и от нормална до суха, доста ми я заглади. Ако косата е тънка може би ще обере обема. Мисля да купя цялата серия, но преди това ще помоля за коментар за спрея. В момента е с 30% намаление.

# 740
Аз също съм с чуплива и дехидратирана коса. Поръчах си регенериращия серум на Медавита, надявам се да направи това, което обещава. Сега е и доста намален.

Може ли линк?

Момичета с чуплива, изрусена до 10 коса, и дехидратирана -  kerastase première или kerastase bain satin бихте ми препоръчали за хидратация и озаптяване?/Или друга серия на керастаз.

# 741
  • Някъде там
По препоръка от тук си купих новата маска на Олиосета за бласък, много съм доволна! Косата ми е гъста, с дебел косъм и от нормална до суха, доста ми я заглади. Ако косата е тънка може би ще обере обема. Мисля да купя цялата серия, но преди това ще помоля за коментар за спрея. В момента е с 30% намаление.
Спреят не е лош, лек е, точно затова може лесно да се прекали с него. Моят съвет е първо да се пръсне върху ръцете и после да се нанесе на косата. Не го пръскай  директоно върху косата, защото има вероятност да не се разпредели равномерно. Консистенцията му е леко кремообразна с бял цвят. Ароматът е същият като на маската, но доста по интензивен и се запазва до следващото измиване. Придава плътност на краищата и обира фриза. Не е лош продукт. Подходящ е за сешоар, но не и за преса - лека термозащита е.

# 742
Момичета , кой беше спрея за обем на Лакме, една съфорумка няколко пъти писа за него , не мога да намеря нейния коментар, беше писала за доста продукти за обем , но аз искам спрея

# 743
Взех си шампоана и маската на Керастаз Resistance, доволна съм, но имам въпрос - става ли за редовна употреба (при всяко миене - 2-3 пъти седмично) или трябва са редувам с друг вид шампоан/маска?
Преди миене си правя маска с масла. Е такъв случай 2 пъти да шампонирам с керастаз или един път с друг шампоан и втори с него?
(Винаги слагам два пъти шампоан и без да слагам масла, но той измива добре).

# 744
Момичета , кой беше спрея за обем на Лакме, една съфорумка няколко пъти писа за него , не мога да намеря нейния коментар, беше писала за доста продукти за обем , но аз искам спрея
Lakme shape съм си записала аз

# 745
Олее аз си купих Лакме боди мист , ужас , и той бил за обем в корена , объркала съм ги

# 746
Може ли малко помощ?
Маска Керастас дженезис.
Нанасяте само в краищата, или по цялата дължина?

# 747
Взех си шампоана и маската на Керастаз Resistance, доволна съм, но имам въпрос - става ли за редовна употреба (при всяко миене - 2-3 пъти седмично) или трябва са редувам с друг вид шампоан/маска?
Преди миене си правя маска с масла. Е такъв случай 2 пъти да шампонирам с керастаз или един път с друг шампоан и втори с него?
(Винаги слагам два пъти шампоан и без да слагам масла, но той измива добре).
Аз го използвам 2-3 пъти месечно, при редовна употреба, може да раздразни скалпа, силни и агресивни съставки има, а и си е протеин, не е добре да се прекалява с него освен ако не е в протокол със хидратираща терапия преди това.

Geuz, аз го имам Lakme Body, дава доволно обем и уплятнява косата от корена, обаче има ужасна миризма, на риба ми мирише на мен и не мога да го понеса.

# 748
Маска Генезис от средата на дължините. Ползвах я доста дълго.

# 749
Маска Генезис от средата на дължините. Ползвах я доста дълго.
Hug Благодаря!!

Общи условия

Активация на акаунт