И преди да ми скочи някоя за "българската следа" в предишното ми изречение всички знаем, че едно е да се осветлява (тъмно) руса коса, която в детството е била много светла, друго е истинска брюнетка, каквите сме повечето да стане блондинка!

Аз мия вечер винаги косата и заради това. Ако съм на събитие, посещавам фризъор дори предния ден. Мия през 4 дни. Последните два съм с прекрасни краища
Между другото олиото на Олаплекс наистина създава едно такова усещане за нищо правене, много бързо ми попива, няма някакъв уау ефект, но пък не усещам нужда да трупам следващите дни нещо с което да си оправям краищата.
Успокоявам се, че не съм само аз така и фактът, че всякаква, ама буквално всякаква заигравка в посока осветляване води доста бързо до дизастър при мен, въпреки грижите и срамното количество пари, похарчени за козметика.
Redken All Soft съм имала само във вариант професионален продукт (маска) в размер 500 мл, която трябваше да се "запечатва" с друг продукт. Беше много, много хубава! Но не зная доколко е сравнима със Ш/Б/М от регулярната серия, която също е много обичана и хвалена по форумите.

Погледнах обаче че само all soft става и за фин косъм, та може би него да взема. Досега един път съм си имала сблъсък с редкен само че от frizz dismiss серията им и не останах очарована, но четейки толкова положителни отзиви за all soft ще взема да му дам шанс

. Все някак заобикалях марката досега, и аз не знам защо. Вече съм на няколко поредни измивания и мога да кажа, че серията е попадение за фината ми косица, чак комплименти получих! По-натам ще пробвам и зелените Джойко.