Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 532
  • 912
  •   2
Отговори
# 675
За моята коса - Lalga

# 676
Redken all soft ; нощния на керазстаз

# 677
  • Пловдив
На мен това много ми харесва
https://zlatnaribka.com/collections/nutritive-intenzivna-hidrata … night-serum-90-ml
Доскоро беше 78лв и ме е яд, че не взех втора опаковка.

Също много харесвам Montibello Gold Oil Tsubaki Oil. Не е само за краищата, макар че аз го използвам само там.

# 678
  • Някъде там
Марокан ................ Имаха един читав профукт  - маската с черната капачка и него съсипаха. Маслата им също си имат фенове, но и от тях има по-добри.

Дами споделете кои са любимите ви олиа за краища
на мен Марокан за сега ми е фаворит
Фаворит ми е Muran елексир за реструктуриране и блясък Silky Supreme 09 Rose Restructuring Elixir.
На Олиосета също не е лошо и по конкретно това за тънка коса.

# 679
Това ?
All Soft Argan-6 Hair Oil

Е Искрица изненада ме с тази марка. Различни са ни косиците с теб, но ме заинтригува - дали ще е подходящо за по твърд и сух косъм с изрусени краища. И аромата да не би да е силен или натрапчив ?

Олиото на Лалга върху моята коса има същия "неочакван ефект" като к18 - на първата опаковка всичко беше  WOW WOW WOW и повторното им/му закупуване. Но от миналата година стоят почнати и недовършени - защото нямат не просто положителен а негативен - на едно изсушаване на косъма и неподатливост да приема от други продукти измивания след ползването им. Първо си мислех, че е случайност и си въобразявам. Но вече олиото го използвам само близо до подстригване.

# 680
  • Varna
Взех си серията Олиосета за блясък.
Ухае прекрасно - някой може ли да каже какъв е аромата?
Напомня ми на някакъв парфюм, но не мога да се сетя ☺️

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 20:43 от beki81

# 681
Знае ли се кога ще е черният петък в златна рибка?

# 682
Пробвахте ли ги, как е тази серия?

# 683
Аз редувам тези, последно взех това на Медавита и ми харесва.

# 684
  • Някъде там
Това ?
All Soft Argan-6 Hair Oil

Е Искрица изненада ме с тази марка. Различни са ни косиците с теб, но ме заинтригува - дали ще е подходящо за по твърд и сух косъм с изрусени краища. И аромата да не би да е силен или натрапчив ?

Олиото на Лалга върху моята коса има същия "неочакван ефект" като к18 - на първата опаковка всичко беше  WOW WOW WOW и повторното им/му закупуване. Но от миналата година стоят почнати и недовършени - защото нямат не просто положителен а негативен - на едно изсушаване на косъма и неподатливост да приема от други продукти измивания след ползването им. Първо си мислех, че е случайност и си въобразявам. Но вече олиото го използвам само близо до подстригване.
Да, мисля, че е подходящо. Аз нанасям само една помпичка - две ми идват тежки за моята коса.
Ароматът е силен, но не бих го определила като натрапчив.

Не знам на кой парфюм ухае. Най-много ми допада, че е деликатен, което го прави приятен за ежедневна употреба.

# 685
Дами споделете кои са любимите ви олиа за краища
на мен Марокан за сега ми е фаворит
Casual - за моя мъка по-по-най любимо олио на Joico беше спряно, а на мен не ми се дават 70-80 долара за старо шише и си кътам последните 15 мл... ето това беше фантастично, ако някой го види изостанало на някоя онлайн платформа да ми каже, моля!

Друго любимо, без което не оставам никога е коприната на CHI, червената. Макар, че съм ползвала поне 3-4 различни от техните, но тя ми дава най добър "слип" без утежняване:

Най-неутежняващото ми олио по принцип е по препоръка на "професора" e това на Olaplex, но честно казано почти не виждам разлика с него или без. Може би трябва да го ползвам само него дългосрочно и проблемът е в мен самата.

Друго леко и приятно, но което някак ми "разхвърчава" краищата, akо го ползвам няколко пъти подред е Алфапарфското за тънки коси:

А, сетих се, и Макадамията не е лоша във вариант за фини коси, ето този продукт:

Та така... исках да ви питам защо според вас моята коса изглежда най-добре на 2-рия ден след миене?!? Уж и бая, уж суша по всички правила, но стои някак изпръхнала в деня в който съм мила, на следващия вече е много по жилава и еластична и краищата са живи и "bouncy". На третия ден почва вече да оклюмва.

Друго исках да споделя също. Шампоанът на Напура (Енерджи срещу косопад) ми стигна за 6 седмици (2 или 3 миенета на седмица, само като пръв шампоан). В същото време съм изхабила около 1/3 от ампулата Z2. Косопадът определено е наполовина на това, което беше, ако не и по-добре. Продължавам със Анаген и Стамиген като първа стъпка, като втора каквото хвана. Определено обаче шампоаните за скалп на Напура при мен дават един ден повече чиста коса, категорична съм. Но също така определено комбинацията от ампулата (а аз добавям и серумите на Меди) ми свалят боята от корените и съм се хванала за главата с това боядисване на 2 седмици.
PS Попаднаха ми на добра цена и си взех от любопитство и тeзи:

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 19:16 от Agent Provocateur

# 686
# 687
Casual, да , но моето е в старата опаковка. Аз съм влюбена в нощния серум на Кррастаз , отдавна не съм била впечатлена толкова от продукт за коса .
След К18 какъв диниш да слагам ? Мислих за реконструира на Joico . Гледам в тик ток или много доволни от к18 , или ужасни ревюта … направо се притеснявам да го пробвам .

# 688
Аз също си харесвам най много косата на втория ден след измиване, и не мога да си го обясня.

# 689
Casual - за моя мъка по-по-най любимо олио на Joico беше спряно, ....
Скрит текст:

Най-неутежняващото ми олио по принцип е по препоръка на "професора" e това на Olaplex, но честно казано почти не виждам разлика с него или без. Може би трябва да го ползвам само него дългосрочно и проблемът е в мен самата.
Скрит текст:

Та така... исках да ви питам защо според вас моята коса изглежда най-добре на 2-рия ден след миене?!? Уж и бая, уж суша по всички правила, но стои някак изпръхнала в деня в който съм мила, на следващия вече е много по жилава и еластична и краищата са живи и "bouncy". На третия ден почва вече да оклюмва.
Знаеш, че косите са ни различни - но този ефект на деня_след е и при мен.
Аз мия вечер винаги косата и заради това. Ако съм на събитие, посещавам фризъор дори предния ден. Мия през 4 дни. Последните два съм с прекрасни краища Simple Smile

Между другото олиото на Олаплекс наистина създава едно такова усещане за нищо правене, много бързо ми попива, няма някакъв уау ефект, но пък не усещам нужда да трупам следващите дни нещо с което да си оправям краищата.

Не е налично DARI_76, то отдавна е спряно от производство

Общи условия

Активация на акаунт