Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 449
  • 912
  •   1
Отговори
# 765
Вчера от магазина си закупих няколко копринени калъфки за възглавница с 30%, много съм доволна, бях помислила, че и на място няма да имат, както в сайта.
Моля за мнение за Лакме 2.0, с какви отзиви сте от серията?

# 766
Аз съм за лосиона за къдрици на Лалга, но го смесвам с олиото за да не втвърдява косата

# 767
И аз взех термото на напура , боя на олиосета , термото на олиосета

# 768
  • София
Здравейте момичета,
Може ли да ми препоръчате лак за коса и хидратиращ финиш

# 769
Здравейте отново, дали случайно някой е ползвал този продукт и какви са отзивите Бустер капки за коса Medavita Keratin Miracle Magic Drops 100мл.

# 770
  • Варна
Здравейте!
Някой да има случайно допълнителен код за отстъпка за ЗР?

# 771
  • София
Аз пак се обръщам към дамите с много тънки коси по повод избор на серия за обем.
Косата ми е рядка с тънък косъм,много мека и перушинеста,боядисана.От доста време я мия с шампоан на Милк шейк за боядисана коса(Color care)и той доста ми я сляга.Струва ми се неподходящ за косата ми.Целя обем,плътност и твърдост.Не искам шампоана и маската(балсама)да я правят мека.Колебая се между Лалга,Ланза(сериите им за обем) или Керастаз Денсифик-шампоан и балсам.

# 772
  • Варна
Аз пак се обръщам към дамите с много тънки коси по повод избор на серия за обем.
Косата ми е рядка с тънък косъм,много мека и перушинеста,боядисана.От доста време я мия с шампоан на Милк шейк за боядисана коса(Color care)и той доста ми я сляга.Струва ми се неподходящ за косата ми.Целя обем,плътност и твърдост.Не искам шампоана и маската(балсама)да я правят мека.Колебая се между Лалга,Ланза(сериите им за обем) или Керастаз Денсифик-шампоан и балсам.

Аз Ви предлагам да погледнете Сам Макнайт за обем. Там нещата стоят по съвсем друг начин.

# 773
  • Варна

Аз Ви предлагам да погледнете Сам Макнайт за обем. Там нещата стоят по съвсем друг начин.

Какво имате предвид под "там нещата стоят по друг начин" и какво от серията за обем бихте препоръчала? Разгледах сайта, който предлага марката, но не мога да разчитам на отзивите там, поради съмнението в автентичността на повечето...

# 774
  • Варна
За Вашата коса шампоан и балсам. Нещата стоят по съвсем друг начин защото това не е типична протеинова серия за обем. Тук обемът идва от специална патентована съставка, която не втвърдява, а напомпва и дава жилавост и еластичност. Тоя шампоан ми е изключително любим макар да нямам нужда от продукти за обем, защото си го имам естествен. Съчетава се с всякаква последваща грижа. Балсамът дава структура на косъма, напомпва го без да го втвърдява. Една мацка беше казала, че с тия два продукта просто усеща, че има коса Grinning.

# 775
Здравейте много им се чудя на ампулите за лице на laCabine дали си заслужаватт 🤔🤔🤔

# 776
  • Бургас
Принцесата, всички серии шампоан и балсам за обем ли са протеинови? В момента използвам серия за защита на цвета на CHI, която скоро свършва, и за след нея съм подготвила серията за обем. Харесвам продуктите им, но сега ще имам само протеинови а косата ми обикновено става суха, груба и леко лепкава от тях.

Косата ми е мека, тънка и с доста силен косопад, лекувам го с дерматолог. Тя ми изписа лечебен шампоан, който използвам при всяко измиване, второ шампоаниране с обикновен. Кое бихте препоръчали за хидратация, за да я поддържам мека и здрава, особено като я боядисвам на всеки три седмици? Серията за боядисана коса на Лакме дали е хидратираща?

# 777
Принцеске , само ти можеш да ме вкараш в разходи , дори и след като съм накупила всичко необходимо , превишила съм бюджета трикратно и съм се заклела че това е краят за тримесечието Grinning , дай картинка на визираните продукти или имена

# 778
принцеске , може ли отзив за спрея good girl на Сам Макнайт  и как точно се ползва ?

# 779
Термозащитата на Напура, за която много хора говорят, в опаковка с бяло и жълто ли е? Thermo fluid?
Само това успявам да намеря. Наистина ли е толкова добра? Досега съм ползвала само kerastase и една на oliosetta, която беше ужасна за мен.

Общи условия

Активация на акаунт