Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 313
  • 912
  •   1
Отговори
# 825
Olia,вместо да пиша романи ти качвам много хубав материал.Всичко е обяснено подробно и разбираемо.
Моята четка е D3.
В общи линии разделя къдриците,не стоят като дебели фитили.Ако се ползва правилно придава обем и в допълнение подпомага накъдрянето,т.е. от 2с може къдриците да станат 3а,ако се ползва и дифузер разбира се.
В БГ със сигурност се продават.Поръчвай от проверен магазин,че много фалшификати циркулират. Джеки Чан(както аз наричам Тему и сие) продават и те вече такива четки.

# 826
  • София
Vanessa, a каква е разликата с Tangle Teezer?  Мокра коса, ми е най-нежно разресването с тийзъра.

# 827
Купих си четка за разресване на Philip Kingsley, голямо разочарование скуби моята тънка и рядка коса. Сега се оглеждам за друга която да не къса косата.

Търся за изправяне. В Рибката пак на Philip Kingsley е и се притеснявам да не се окаже както тази за разресване.  Дайте мнение ,че не ми се набутва втори път и само след едно пробване да разбера че не става и така да си седи.

# 828
# 829
Olia,вместо да пиша романи ти качвам много хубав материал.Всичко е обяснено подробно и разбираемо.
Моята четка е D3.
В общи линии разделя къдриците,не стоят като дебели фитили.Ако се ползва правилно придава обем и в допълнение подпомага накъдрянето,т.е. от 2с може къдриците да станат 3а,ако се ползва и дифузер разбира се.
В БГ със сигурност се продават.Поръчвай от проверен магазин,че много фалшификати циркулират. Джеки Чан(както аз наричам Тему и сие) продават и те вече такива четки.
Много ти благодаря! Къде е материалът🧐?
Само мокра коса се реши, нали?

# 830
  • По широкия бял свят
Sensaya, огромно благодаря. Само след втрото измиване с хидратиращата серия на  Joico косата ми се усеща и изглежа доста по добре. Комбинацията от масло за коса и Nutritive Nectar Thermique Kerastase при стилизиране, също подобрява нещата.
Моля, предложете ми протеинова серия, с която да редувам хидратиращата.

# 831
lili77, препоръчвам ти да разгледаш четките на Olivia Garden. Навремето момичетата от тази тема ме насочиха към тях и не съжалявам (говоря за кръгла четка за изсушаване). Имат най-различни серии, според бюджет, желано покритие и т.н. В нотино има много видове.

А аз да попитам мнение за шампоан и балсам на корейската марка Spaklean? Много момичета ги хвалят в групи, които следя, и се изкушавам сега покрай намаленията. Обаче не е като да нямам много други, хаха...

# 832
Къде е материалът🧐?
Само мокра коса се реши, нали?
Леле много съм зле Grinning явно не съм го постнала
https://www.kurlify.com/en/curly-girl-method/discover-which-denm … n-brush-you-need/
Да, само на мокра.Преди последния финиш,за да не ти се фризира косата

Nad,Тенгъла си е за разресване,а Денман за оформяне и обем.
И аз съм си мислела,че и двете са от найлон и би трябвало да действат еднакво.Не знам дали заради формата или самия начин на подредба за зъбците но,с Тенгъла не ми се получава както с Денмана

# 833
А аз да попитам мнение за шампоан и балсам на корейската марка Spaklean? Много момичета ги хвалят в групи, които следя, и се изкушавам сега покрай намаленията. Обаче не е като да нямам много други, хаха...

Имам шампоана, който се води против пърхут и ампулата и ги обожавам.
Шампоана изчисти 10 годишния пърхот на моя мъж, който не се повлияваше от нищичко - всички възможни шампоани и лосиони сме изкупили от аптеките и дрогериите, консултирали сме се с няколко дерматолога и повече от месец подобрение е нямало. Сега, да чукна на дърво, вече 3-4 месеца не съм виждала люспи по главата му.
На моята руса грива същи се отразява чудесно, включително изобщо не ми бута отенъка.
Ампулата си е лека хидратация доколкото знам, аз я ползвам за първа стъпка понякога, отделно я слагам за 5 минути на скалпа след измиване на боята, за успокояване и действа супер.

# 834
Момичета имам нужда от съвет,имам дълга и гъста коса,никога не съм се боядисвала.Какви продукти бихте ми препоръчали за коса със по-сухи краища,но бързо омазняващ се скалп.
Искам да сменя изцяло продуктите си за коса.
Благодаря предварително

# 835
Ванеса, благодаря ти безкрайно много!
За Spa Klean и аз се присъединявам към горното мнение. Страхотни са не само за мен, а за всички вкъщи.

# 836
Момичета имам нужда от съвет,имам дълга и гъста коса,никога не съм се боядисвала.Какви продукти бихте ми препоръчали за коса със по-сухи краища,но бързо омазняващ се скалп.
Искам да сменя изцяло продуктите си за коса.
Благодаря предварително
И аз съм същата - дълга, гъста коса, с мазни корени и сухи краища. Вече не знам и аз какво да ползвам, омръзнало ми е.

# 837
От профитата най-доволна съм от Лалга за хидратация и възстановяване и за интензивно молекулярно възстановяване -  SEAMORE и CPR. Буквално я боготворя, бих си купила всички техни серии, шампоана за блондинки също е уникален. 
От корейците - SpaKlean, невероятно чиста, супер обемна коса, плътен жив косъм, супер са и за редовна употреба. Олиото от серията им също е разкошно.

# 838
Трябваше ми продукт, който да предпазва косата да не бухва при влажно време. Защото моята доста бухва. Купих си "Термозащитен запечатващ крем при влажно време" на Olioseta от златна рибка. Като се надявах да има ефект. Днес използвах продукта и излязох навън за около 40-50 минути точно във влажно време(валеше). Като се прибрах, косата ми беше много бухнала! Този продукт не върши никаква работа. Или поне при мен не свърши нужното, заради което си го и закупих. Написах коментар в сайта им и дадох ниска оценка, но коментарът го няма. Явно от златна рибка са направили само коментари с висока оценка да се публикуват, което е подвеждащо за хората. Има ли продукт, от който да сте доволни и наистина да предпазва косата от бухване при влажно време?

# 839
И аз съм го забелязала това в ЗР, само позитивни коментари и суперлативи оставят.... иначе аз от този крем съм мн доволна, но на дъжд не съм го пробвала (пт Варна съм) Grinning косата ми лесно бухва, та въобще се съмнявам моята в дъжд нещо да я спре.

Общи условия

Активация на акаунт