Професионални серии за коса - Тема 166

• 69 375
  • 912
  •   1
Отговори
# 870
  • Някъде там
Можеш ли да го сравниш с Метал детокса на лореал. За мен това е абсолютния фаворит пред всички шампоани , но ще се радвам на по -бюджетна версия .
За мен Lakmé е по-хидратираща, като хидратацията идва без никакво утежняване — това е огромен плюс, особено за тънка коса като моята. Харесва ми повече от Metal Detоx.

# 871
Аз имам пре-шампоана на Lakme от тази серия metal remover и се старая да го ползвам поне веднъж месечно. Не се сетих да си го заредя от намаленията, но те на Лакме често пускат промоции. Харесва ми доста Simple Smile

# 872
https://www.arlen.bg/product/9604/chetka-za-izsushavane-s-kerami … d-white-gray.html
и
https://www.notino.bg/olivia-garden/expert-blowout-speed-krgla-c … -kosa/p-16196421/
еднакви ли са? Спрях се на серията с удължено тяло XL 35 mm, но не мога да разбера моделът в Нотино същия ли е.
Благодаря!

# 873
И аз съм фен на Metal Detox, но точно хидратацията не ми достигаше при тази серия, крайчетата все ми остават недохранени, сега ми стана интересна серията Лакме. Те някакси обаче успяват да набутат хидратация в неочаквани за това продукти - в К2.0, в Metal… интересен подход Simple Smile

# 874
  • Някъде там
И аз съм фен на Metal Detox, но точно хидратацията не ми достигаше при тази серия, крайчетата все ми остават недохранени, сега ми стана интересна серията Лакме. Те някакси обаче успяват да набутат хидратация в неочаквани за това продукти - в К2.0, в Metal… интересен подход Simple Smile

k2.0 и по конкретно този балсам нищо хидратиращо не усещам в него Laughing.

# 875
Аз си правя аналогия с праховете за пране. Те са основно два вида според съдържанието- с избелители на кислородна основа, или без избелители. Маркетинговите наименования не гледам - за бебе, за баба, за дядо, за пуловер, за гащи...те са подвеждащи.

Аналогия си правя и с шампоаните - те биват със съдържание на кератин, с протеин или без.
На този на Лакме К2.0 /имам шампоана/ - за мен е кератинов, защото съдържа кератин в състава.
Какво пише на опаковката - хидратиращ, за прекрасна коса и тк.н. блабла епитети, не отчитам, защото както и при праховете, са заблуждаващи.
Има ли кератин този - има. Значи е кератинов. Не хидратиращ!

Като универсален прах за пране - ми то няма универсален, има с избелител или без, и като няма избелител, уж ставал и за цветно и за бяло, но не е баш така, защото бялото се завалва и посивява.
Та и тук така си мисля че хем хидратиращ, хем кератинов в едно - може би не може и да има.

Може и да греша, но аз така се ориентирам в морето от продукти Simple Smile
https://zlatnaribka.com/products/keratinov-podhranvasht-balsam-b … onditioner-177-ml
https://zlatnaribka.com/products/keratinov-koprinen-serum-za-vyz … k-infusion-177-ml
От ЧП си взех от Рибката тези на CHI с коприната - кератинови продукти
Снощи ги пробвах и определено ми харесват как не ми залепиха косата за скалпа, харесват ми как се държат на моята коса. Нямах търпение и полз0вах балсама без отмиване, и после и лийв ин...не знам едновременно могат ли да се ползват...

# 876
Може ли мнение за добър шампоан за запечатване на цвета?

# 877
  • Някъде там
Уна, декорацията ти е толкова фина и вълшебна… Приказно красиво.

# 878
https://zlatnaribka.com/products/keratinov-podhranvasht-balsam-b … onditioner-177-ml
https://zlatnaribka.com/products/keratinov-koprinen-serum-za-vyz … k-infusion-177-ml
От ЧП си взех от Рибката тези на CHI с коприната - кератинови продукти
Снощи ги пробвах и определено ми харесват как не ми залепиха косата за скалпа, харесват ми как се държат на моята коса. Нямах търпение и полз0вах балсама без отмиване, и после и лийв ин...не знам едновременно могат ли да се ползват...
Могат, никакъв проблем няма и се допълват.

Аз например комбинирам ето този лийв ин спрей със "червената коприна". Oт CHI си имам много любимци и цялато семейство ги харесва за разлика от някои от други мои (по-претенциозни и по-скъпи) продукти!

PS Както се бях заклела да не купувам нови продукти и брандове, така покрай Принцесата и тази тема за изкуших за един шампоан на Сам Макнайт, който мисля да комбинирам с едни остатъци от Керастаз Крома Термик и олио. Да видим колко ще е вълшебен за моята коса Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 17:04 от Agent Provocateur

# 879
  • Варна
В кварталния магазин продават Aphogee, на всяко пише ph-то, изглеждат много интересни, може ли да препоръчате кое е хубаво да го пробвам?
Тези вършат страхотна работа и аз имам от тях постоянно налични

Къде е тая пещера на Аладин Grinning?  В БГ спряха вноса, а това е една от най-читавите стари протеинови терапии

Агентче, Сам са универсални. Кажи, че си взела шампоана за обем Grinning. Това е нещото което купувам винаги когато наличния мине половината Grinning.

Относно SpaKlean ползвам серията от година. Балансиращия шампоан  ми е на кантар с тоя на Сам Макнайт за обем. Работещи продукти, не изискващи кой знае какви гимнастики при ползване. Ампулната терапия е чудесна грижа и за скалп и за дължините. Аз ги промотирах първоначално като серия бореща се с мазните корени и сухи краища, и наистина се отразяват много добре на такъв тип коси. но не само.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 20:54 от prinzesata

# 880
Искрица, имам предвид терапията К 2.0, съдържа хиалурон и много момичета споделиха, че я усещат хидратираща, аз също. Не съм пробвала друго от серията.

# 881
  • sofia
Здравейте,
Моля препоръчайте ми маска за коса (фин косъм, която не утежнява, но подхранва. Косата не е боядисвана, не е увредена. Дълги години ползвах маската на Macadamia за фина коса, но вече никъде не я намирам, все е изчерпана и ми трябва нещо аналогично.

# 882
Здравейте ! Може би не е правилната тема, но имам нужда от помощ. След шампоан на Lakme получих пърхут..и съм в търсене на продукт, с който ще го премахна..Благодаря предварително..

# 883
  • Варна
Препоръчайте щадяща безамонячна боя.
Ползвала съм с години Лореал Кастинг, но последните години сякаш я промениха.

# 884
  • Варна
Препоръчайте щадяща безамонячна боя.
Ползвала съм с години Лореал Кастинг, но последните години сякаш я промениха.
Lakme chroma. Purple HeartОт години сме боядисвам с нея.Подобна като INOA е , но по-бюджетен вариант.
Опитвала съм Олиосета, но много ми втвърдява косата.

Общи условия

Активация на акаунт