Пубертетът при момчетата - тема 18

• 26 535
  • 578
  •   8
Отговори
# 570
Моят си е избрал ръчен часовник. Такова си поиска, хареса в един сайт и това ще получи. Отделно винаги има дребни нещица, дрешка, нещо друго....

# 571
Пари иска моето (че и голямото и то). Сега от ЧП си накупиха разни неща и затова ще им попълним спестяванията.

Искам и нещо дребно да им взема, че да не висят само голи пликове под елхата.

Парите са ми вариант, но и на мен ми се иска да сложа нещо под елхата. Събираме се традиционно четири семейства - общо 6 момчета на възраст между 11 и 17 години.

За сина винаги мога да взема Лего, ама ми се иска да разнообразя малко. Единствената идея, която имам, е за нов таблет с по-голям екран. Тази година пише статии за училищния вестник и ще ходи на някакво международно състезание по история + го използва за онлайн уроци по български. А като му гледам оценките по математика, скоро ще се наложи и на онлайн уроци по математика да го запиша, ако не получи просветление.

# 572
Аз съм. намислила по един елек спортен и пари добавка.Големи са и си избират сами разни неща.
Малкият иска кожен портфейл също.И по един парфюм от леля им.

# 573
Аз това съм избрала засега:
https://www.lookfantastic.cz/hugo-boss-bottled-beyond-eau-de-par … set/16849330.html
Има 10 мл от този парфюм, много го харесва.

Дрехи носи на цените на моите и на баща си, но аз например си купувам много повече. Него го мързи да стигне до магазин и не обича. Няма голямо количество, като цяло цени парите. През ваканции е изявявал желание още на 14 години да ходи да помага при баща си и е вършил работа по 4-5 часа, като е бил по-съвестен от възрастен човек.
Телефонът му е по-скъп от моя, но го ползва пета година и не иска нов, а аз изобщо не се интересувам от това какъв ми е телефона и харча за други неща.

# 574
  • Berlin
Големият си пожела един парфюм, малкият - да порасне на височина…🥹 Едни слушалки също може би, защото големият просто вече ползва моите и аз ще си ги взема обратно, а на него - новите. Малкият всъщност иска и нов телефон, че неговият е доста стар, iPhone 7, но не знам. Иначе от мен ще получат и редовните Коледни пижами, които взимам за всички ни (е, не всяка година, но тази ще има).

# 575
  • Deutschland/HE
Електронен часовник на Casio, не е скъп моделът (под 40евро е), който си е харесал. По принцип това ще е изненада, защото в началото на учебната година получи таблет и съм казала, че това е коледния подарък. Трябва да видя и каква книга да добавя, това е традиционна добавка.

# 576
  • Sofia
Моя също иска плейстейшън, който няма да получи. Затова традиционното Лего, маратонки, разни коледни дреболии и от Тему един много красив албум за пътувания. Там ще налепим снимки от пътувания със съответното описание , че сега всички са в моя ФБ и телефон, а е хубаво да си ги има на хартия.

# 577
Моят на 10- ти декември здраве и живот става на 17, иска за подарък татус на глезена или часовник. Разбира се подаръкът ще бъде комбиниран - Р.Д., имен ден и Коледа. Най- големият му подарък ще бъде кола, която ние взехме, разбира се 2- Ра употреба и не много скъпа и не много мощна, която сега баща му кара, но след година,две ще бъде за него.Но най- напред ще кара старата поне година, за да свикне.
Той знае,че трудно си позволихме да купим кола и го оценя.

# 578
Моя също иска плейстейшън, който няма да получи. Затова традиционното Лего, маратонки, разни коледни дреболии и от Тему един много красив албум за пътувания. Там ще налепим снимки от пътувания със съответното описание , че сега всички са в моя ФБ и телефон, а е хубаво да си ги има на хартия.

Страхотна идея за албума. Аз по принцип правя за всяка година, но съм стигнала до 2022 г. Отнема ми доста време направата на такъв албум - около месец.

Общи условия

Активация на акаунт