СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 11 - Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала....

• 31 182
  • 795
  •   1
Отговори
# 255
Химикалките са си от нас. Предполагам, че имат налични да дадат, ако някой си е забравил- случва се, но иначе всеки трябва да си носи.
Последния ПИ по БЕЛ в Междучасие е завършека на серията- по низходящ ред за нас Sad Явно подценихме БЕЛ, защото се справяше по- добре, но ето, че резултатите са все надолу. Ама, каквото- такова, само се моля и аз- живи и здрави, да се събере и да е спокоен. Нямам мейл за резултатите от ПИ, учителят им е върнал на място листата за отговори, интересна ми е статистиката, защото наборът каза, че явно масово има по- ниски резултати. Учителят им е доволен Hushed- коментирали са, че изпитът е бил по- труден от предходните.

# 256
Все чувам това, че пробните са по-трудни от реалния изпит. За съжаление може да се окаже, че не е точно така.... Ама, каквото такова. Каквото научили досега, научили.... За 10 дни няма да направят чудеса.

# 257
При нас е възходящ, но се надявам и аз на статистиката, защото иначе няма как да се ориентирам. Дано да не се спестят, както обичат да правят и да вземат да я изпратят все пак...

# 258
За първи път така без нищо по мейла минават...може да е изключение, може да се забави, а може и като за последен ПИ да са решили, че може и без него.
За лесния ПИ по- скоро имах предвид, че този по БЕЛ е бил по- труден от другите ПИ през годината. Иначе за слуховете, че ПИ са по- трудни от реалния мислех, че става дума само за МАТ Simple Smile и ...гледам да не "лежим" на това, щото нищо не се знае.

# 259
Все чувам това, че пробните са по-трудни от реалния изпит. За съжаление може да се окаже, че не е точно така.... Ама, каквото такова. Каквото научили досега, научили.... За 10 дни няма да направят чудеса.
Вярно е, че са по-трудни, спокойно. Ще се представят чудесно децата. Стискам ти палци да си останете в СМГ (и няма начин да не, все пак 3 години подготовка има детето). Спокойствие и бъдете дзен

# 260
здравейте, след всичкия напън по математика на моето дете, виждам, че пробните й матури по БЕЛ са си с грешки, госпожата й ни успокоява, че тази матура била по-трудната от двете. Не е драматично, но точките вървят между 80-90. Вие имате ли такива впечатления?

# 261
Няма значение дали са по-трудни или по-лесни пробните, нали са еднакви за всички деца. Ако НВО е по-трудно, просто балът ще е по-нисък.

# 262
Всъщност има огромно значение, ама нека не влизаме в спорове.

# 263
  • София
При нас на пробните по мат резултатите хич не са добри (за това, в което се цели) - все някакви смешни грешки, които не са от незнание, а от бързане, недоглеждане и т.н и все с думите "споко, на НВО няма да го сгреша това, то е елементарно". Да му имам спокойствието. Иначе седнал да мисли построителни задачи.

Честно казано, не се притеснявам дали изпитът ще е по-труден, а дали ще се събере да си реши това, което знае. Защото се върти около 70-75 на пробни по мат (не в Междучасие или СМГ 😄) и после коментари от сорта - този изпит ми е за 90+, просто малко съм се разсеял, споко.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 10:36 от Niffi

# 264
Здравейте, да помоля да хвърлите по едно око на решенията на задача 24 от НВО 2018 г. С доп.построения е, но нещо ми се чупи в решението и не мога да разбера какво е?

# 265
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пропуснала съм, че има нова тема, бая сте пописали. Личи си, че НВО наближава. Не ми се мисли за чакането за резултати и класиране.

# 266
  • ту тук, ту там
Аз съм отпуснала тотално натиска и контрола вече. Не ми се иска да прегори баш накрая. Каквото е научил досега, това ще е, едва ли за 5-10 дни ще си обогати знанията толкова, най-много да се изнерви.

# 267
Ние в петък подавахме за лична карта в МВР. Аз бързам, че ме гонят задължения, но магарето не излиза от банята, защото бритонът трябвало да застане в точното положение и да не съм давала зор, моля. После един час на опашка и после дойде заветната снимка. От стаичката чувам жената да казва на моята да си прибере бритона, за да се вижда челото, чувам сумтене, и после автоматичен глас, че снимката не се приема. И така три пъти, извикаха ме да обясня на 14 годишната,  влязох в стаичката, разправяхме се,  леко прибра бритона, излязох, но пак автоматичен глас, че не приема снимката. От опашката взеха да роптаят, една добра жена ми даде фиби, но моята не ги ще, защото били лилави. Обяснихме всички, аз и хората от опашката, че снимката е черно-бяла и да слага веднага фибите. Уж ги прие, но пак се обади гласът, аз вече бях вир вода, но последната снимка я приеха, въпреки гласа.
И за три дни експресна поръчка дават безплатно

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 13:30 от Априлски душ

# 268
Априлски душ 🤣
Коментарът на мойта след като си видя ЛК - кога ще я сменяме.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 12:16 от a_val

# 269
Априлски душ, искрено ме разсмя, макар че хич не ти е било смешно.

Странтичен въпрос - какво (ако) ще подарявате на класния/класната или друг учител за завършването?

Общи условия

Активация на акаунт