СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 11 - Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала....

• 31 159
  • 795
  •   1
Отговори
# 330

Отиваме, да мине само НВОто😀

# 331
Така не е честно....и ние искаме задачи 🤣

Не мога и не мога да кача снимка на задачата. Дава ми грешка и това е. Чак сега успях в другата тема със задачите.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 22:28 от loliy

# 332
За инфо на кандидатстващите с ИИ към МОН:
https://ruo-sofia-grad.com/%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%b0%d0%bb%d0%b5% … %b0-%d1%81%d0%bf/ Решение в 17 без 5,...
Мерси!

# 333
Така не е честно....и ние искаме задачи 🤣

Не мога и не мога да кача снимка на задачата. Дава ми грешка и това е. Чак сега успях в другата тема със задачите.

Натискаш иконата, която е като снимка, пета поред в лентата

# 334
В момента има бъг с качването

# 335
Междучасие 4 пробен МАТ статистика:

Първа част - статистика:
- среден резултат - 45/65 т.
- най-нисък резултат - 7/65т.
- най-висок резултат - 65/65 т.
Втора част - статистика:
- среден резултат - 16.5/35 т.
- най-нисък резултат - 0/35 т.
- най-висок резултат - 35/35 т.
Статистика за целия изпит:
- среден резултат от изпита - 61.7/100 т.
- най-нисък резултат - 10.5/100 т.
- най-висок резултат - 100/100 т.
- брой участници до момента - 339
Аз взех, че попитах и те пък излезнаха резултати...
Някой, който има наблюдения - спрямо миналите изпити на междучасие - резултатите идентични ли са?
Моят синковец с 62 точки, влиза в средния резултат от статистиката, нооо мен не трясна главата, преряза корема та и взела и дала и за малко припаднала Sad Много се напрегнах, аз се надявам на 80 и малко на НВОто, а то. И самите учители в Междучасие им казвали, че ПИ са по-трудни от НВО, той и моя на това лежи, ама дали ще е така?

# 336
  • София
Също и при моята, учителят казал знае ги задачите, грешките от разсейване, много се ядосах

# 337
  • Стара Загора
Добро утро.
Когато големият ми син беше 7-ми клас....ужасната 2020 година...масово бяха с ниски резултати в Стара Загора.
Вчера вече се бетонира моето...6 и по двата предмета - БЕЛ и математика.
Като цяло се добори за успех с една петица. Много съм доволна от него....само да не се притеснява и ще е бомба. Но да видим, че да не гръмне бомбата преди НВО-та

# 338
  • София
Като вземат да забиват с трудни ПИта, само напрягат и деца, и родители.
Толкова ли не могат да се доближат до НВО?
И Реталия взеха да дават такива. Е, не стигат висотите на Симеонов.

# 339
  • у дома
Тази година по наблюдения ПИ на СМБ-били Варна,Бургас,Русе или Велико Търново /за пръв път срещам от там,благодарности за което Heart / са най-близки до НВО.

# 340
в този ред на мисли... който е качил в пощата СМБ варна, има ли отговори на този тест някъде?

# 341
  • София
Интересно ми е за Симеонов, много често го коментирате, та да питам как е според вас. Ако имаме едно хипотетично дете с интерес към математиката, но все пак не толкова съвестно и упорито, че СМГ да е добър избор за него, а просто си обича математиката, дали е добър избор за курс в 7 клас или по-скоро не.

# 342
Интересно ми е за Симеонов, много често го коментирате, та да питам как е според вас. Ако имаме едно хипотетично дете с интерес към математиката, но все пак не толкова съвестно и упорито, че СМГ да е добър избор за него, а просто си обича математиката, дали е добър избор за курс в 7 клас или по-скоро не.
Не.

# 343
И според мен не. Но все пак си мисля колко деца покрай НВО заклеймяват МАТ и го отхвърлят, а може да се окажат неразвити таланти. Така, че никога не се знае. Вярвам, че може талантът да се отключи по повод нещо или някого. Ако има колебание аз бих опитала, в Междучасие има възможност да се запише детето на 1 модул и ако не му допадне място, преподавател или нещо друго да смените групата.

# 344
Момичета, минавам да почерпя! С N:1 се разделяме с голямо удоволствие с МОН. Доволна съм от представянето му на ДЗИ!
Сега пожеланието ми е и наборчето да се справи така добре като батко му.

Общи условия

Активация на акаунт