СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 11 - Седмокласникът е на финала, майката е вече взела-дала....

• 31 138
  • 795
  •   1
Отговори
# 345
Еее, страхотно a_val! Нека е успешен и занапред, късмет и на номер 2 Wink
Дай Боже и нашата тема след някой друг ден да се напълни с положителни и щастливи постове!

# 346
  • софия
Завиждам на тези, които вече са оформени. При нас още не са върнали класното по БЕЛ, а току що в Школо се появи контролно по химия в четвъртък....

# 347
Вал, попътен вятър и честито:) Дано темата се пълни само с положителни емоции.

# 348
  • Отвъд алеята зад шкафа
И моята голяма изкласи успешно, завършва с пълно отличие и шестици на изпитите. На нея училището ще й липсва, обаче за мен е голяма радост, че приключих този етап поне с едното дете.

# 349
Моля, ако на някого му се занимава да прати последния изпит на Междучасие по математика.
Благодаря предварително.
 dimitrova.m12@gmail.com

Прочетох ви и изпринтих последното СМГ с допълнителното построение, явно ще се решават такива задачи:)

# 350
  • София
Честито на зрелостниците! Пожелавам им да сбъдват мечтите си! Heart

# 351
Интересно ми е за Симеонов, много често го коментирате, та да питам как е според вас. Ако имаме едно хипотетично дете с интерес към математиката, но все пак не толкова съвестно и упорито, че СМГ да е добър избор за него, а просто си обича математиката, дали е добър избор за курс в 7 клас или по-скоро не.
Дава по няколко задачи за домашно, които трябва да ги измислиш малко. В същото време в 5.клас дава материал, който е надграден, друг начин за решаване ...
Ако детето обича математиката, защо не. Ако е от типа, който трябва да реши много задачи и няма кой да виси на главата, по-скоро не.
За 7.ми не знам.

# 352
Моля, ако на някого му се занимава да прати последния изпит на Междучасие по математика.
Благодаря предварително.
 dimitrova.m12@gmail.com

Прочетох ви и изпринтих последното СМГ с допълнителното построение, явно ще се решават такива задачи:)
На моя тутманик още не е върната работата по математика. Но по БЕЛ го предоставиха, ако там имате интерес ще пратя Simple Smile
Единият ми синковец е почти оформен, но НГДЕК-ския го мъчат до последно.. мен мъчат де. Очертал се е с две двойки по разказвателни, не го виждам.. Не знам какво ще правя с него, ако наистина го изчеластрят с поправителни. Даже нямам представа, дали мога изобщо да го включа в системата за кандидатстване... Трагедия.

# 353
  • София
Нито една срочна оценка няма при сина ми.  Не знам докога ще чакат.

# 354
  • София
На моя тутманик още не е върната работата по математика. Но по БЕЛ го предоставиха, ако там имате интерес ще пратя Simple Smile
Единият ми синковец е почти оформен, но НГДЕК-ския го мъчат до последно.. мен мъчат де. Очертал се е с две двойки по разказвателни, не го виждам.. Не знам какво ще правя с него, ако наистина го изчеластрят с поправителни. Даже нямам представа, дали мога изобщо да го включа в системата за кандидатстване... Трагедия.
В НГДЕК мисля, че няма да оставят никого на поправителен, но, ако е заменена биология, бих се притеснявала. Успех, дано се размине и му пишат 3ки.

# 355
  • София
Чл. 22, ал. 8 (Предишна ал. 7 - ДВ, бр. 78 от 2017 г., в сила от 29.09.2017 г.) Срочната оценка се формира не по-рано от една учебна седмица и не по-късно от два учебни дни преди приключване на съответния учебен срок.

# 356
След НВОто има седмица, в която ще ги оформят набързо. Надявам се в полза на децата.Blue Heart

# 357

В НГДЕК мисля, че няма да оставят никого на поправителен, но, ако е заменена биология, бих се притеснявала. Успех, дано се размине и му пишат 3ки.
Биология и География.. то и по-зле беше, ама ги оправи и Химията, и Физиката.. Благодаря за куража Heart Exl
Искам да го пратя на консултациите в НУИИ, ама как да стане.. няма как да отсъства, докато не покрие тия двойки. И брат му малко си занижи успеха с изходните нива, но поне навреме го махнах от НГДЕК, че и по трудово/рисуване/музика ги бяха зачеластрили с двойки...
Не знам другите майчета как се справяте, но аз съм вдигнала ръце... Тоз рисувателният, ако не изкласи ще види художествената през крив макарон...

# 358
След НВОто има седмица, в която ще ги оформят набързо. Надявам се в полза на децата.Blue Heart

О, при нас изобщо няма да е в полза на децата. Говоря за всички предмети, различни от БЕЛ и МАТ. Започнаха по различни предмети да им пишат 2ки за подсказване, 3 и 4 на домашни без изобщо да са проверявани и ей такива неща. Точно сега се активираха всички учители да им тряскат ниски оценки преди НВО, че да им е спокойно на децата.
Да приключва тая година, че до края нищо чудно и да го оставят на поправителен по нещо от зор да пишат 2ки и 3ки.

# 359

О, при нас изобщо няма да е в полза на децата. Говоря за всимки предмети, различни от БЕЛ и МАТ. Започнаха по различни предмети да им пишат 2ки за подсказване, 3 и 4 на домашни без изобщо да проверявани и ей такива неща. Точно сега се активираха всички учители да им тряскат ниски оценки преди НВО, че да им е спокойно на децата.
Да приключва тая година, че до края нищо чудно и да го оставят на поправителен по нещо от зор да пишат 2ки и 3ки.
В кое училище се случва това?

Общи условия

Активация на акаунт