Спирала за мигли - тема № 23

• 15 867
  • 186
  •   3
Отговори
# 180
Аз все хваля телескопика. Съфорумка си я беше закупила от Европа някъде и беше снимала на миглите си. Такава клепаница не бях виждала. Течна, наслоена, миглите ѝ беше слепнала. Аз определено нямах в предвид нищо подобно. Но предполагам че там е била една, на друго място друга, за друг пазар.

# 181
Най-хубавата бюджетна спирала, която съм имала е тази, но пък имах проблем,че от нея ми сълзяха очите няколко дни след отваряне. Пробвах няколко пъти през месеци да купувам нови, не помогна, но ефектът беше уау

Скрит текст:

После пробвах Sky high и честно казано бях доста доволна, но наскоро ми попадна видео на Lash Without Limits на Essence и я взех, та сега си я ползвам нея и също ми харесва + че не ми дразни на очите въпреки марката.

# 182
Благодаря момичета Flowers Hibiscus

Ще взема червената на Лореал и тюбинг на Есенс, решено.

Предполагам е обсъждана, но това е спиралата без, която не оставам, и на дъщерята купувам вече трета  подред. Толкова е балансирана тази спирала - обем, дължина, разделя, не се сплъсява.  С една дума прекрасна.

С така препоръчваната YSL Lash Crash Extreme,  (и  от две от любимките ми, които следя  и принципно не ме разочароват Sweat Smile ),  и от Clarins wonder Perfect Mascara 4D - покупка от любопитство, на които ценатå им е двойна от Паонорамата, не се разбрахме и няма да ги повторя. Цапат безобразно. И сплъстяват, докато не изсъхнат. После пак цапат, но не сплъстяват поне. С една дума - не, мерси.

П.С. Сега видях, че Есенс спиралите ги имаме и тук, и цената им е около 4-5 Евро, каква им е цената в БГ? От чисто любопитство питам, защото не съм била в БГ след като приеха еврото и съм предварително стресирана от ценовия шок, който ме очаква.

Последна редакция: пт, 19 юни 2026, 12:37 от *Serendipity*

# 183
Lash without limits e към 4 евро тук. ☺️ И аз имам Панорамата, но повече си харесвам Sky high от този ценови диапазон.

# 184
Аз все хваля телескопика. Съфорумка си я беше закупила от Европа някъде и беше снимала на миглите си. Такава клепаница не бях виждала. Течна, наслоена, миглите ѝ беше слепнала. Аз определено нямах в предвид нищо подобно. Но предполагам че там е била една, на друго място друга, за друг пазар.

Аз съм в Германия, наскоро една приятелка ми я похвали и реших да пробвам, ами точно клепаница е и при мен. Пробвах я 2 пъти и я прибрах в шкафа.

# 185
Ако за черната телескопик, същата история.  Четката ужасна. Като си слагах имах чувството, че ми дере клепачите (никога не съм мацала клепачи, нито пък са ми редки миглите)
Златистата телескопик не съм пробвала още

# 186

Аз съм в Германия, наскоро една приятелка ми я похвали и реших да пробвам, ами точно клепаница е и при мен. Пробвах я 2 пъти и я прибрах в шкафа.

Абсолютно едно към едно и при мен, в шкафа, купена от Германия.

Общи условия

Активация на акаунт