Спирала за мигли - тема № 23

• 15 634
  • 183
  •   1
Отговори
# 180
Аз все хваля телескопика. Съфорумка си я беше закупила от Европа някъде и беше снимала на миглите си. Такава клепаница не бях виждала. Течна, наслоена, миглите ѝ беше слепнала. Аз определено нямах в предвид нищо подобно. Но предполагам че там е била една, на друго място друга, за друг пазар.

# 181
Най-хубавата бюджетна спирала, която съм имала е тази, но пък имах проблем,че от нея ми сълзяха очите няколко дни след отваряне. Пробвах няколко пъти през месеци да купувам нови, не помогна, но ефектът беше уау

Скрит текст:

После пробвах Sky high и честно казано бях доста доволна, но наскоро ми попадна видео на Lash Without Limits на Essence и я взех, та сега си я ползвам нея и също ми харесва + че не ми дразни на очите въпреки марката.

# 182
Благодаря момичета Flowers Hibiscus

Ще взема червената на Лореал и тюбинг на Есенс, решено.

Предполагам е обсъждана, но това е спиралата без, която не оставам, и на дъщерята купувам вече трета  подред. Толкова е балансирана тази спирала - обем, дължина, разделя, не се сплъсява.  С една дума прекрасна.

С така препоръчваната YSL Lash Crash Extreme,  (и  от две от любимките ми, които следя  и принципно не ме разочароват Sweat Smile ),  и от Clarins wonder Perfect Mascara 4D - покупка от любопитство, на които ценатå им е двойна от Паонорамата, не се разбрахме и няма да ги повторя. Цапат безобразно. И сплъстяват, докато не изсъхнат. После пак цапат, но не сплъстяват поне. С една дума - не, мерси.

П.С. Сега видях, че Есенс спиралите ги имаме и тук, и цената им е около 4-5 Евро, каква им е цената в БГ? От чисто любопитство питам, защото не съм била в БГ след като приеха еврото и съм предварително стресирана от ценовия шок, който ме очаква.

Последна редакция: пт, 19 юни 2026, 12:37 от *Serendipity*

# 183
Lash without limits e към 4 евро тук. ☺️ И аз имам Панорамата, но повече си харесвам Sky high от този ценови диапазон.

Общи условия

Активация на акаунт