🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 11 за обсъждане 🌿

• 34 556
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Блу, аз нали си нямам друга работа - в сцените на Ешреф и комисарката, често той я гледа нагоре. Уж това специално го контролират, като слагат стъпало. Тя упорито ходи с някакви токчета. Ясемин обаче я бие!

Дотук май 2 бивши гаджета дойдоха - на Ърмак и на Джерен, но бързо ги разкараха, не знам този дали ще поостане за някоя интрига.

Желание имат Нисан и Ешреф и бяха започнали, може и да им се случи друг път, ако е рекъл Етем. Не вярвам направо да я застреля. 

Едно стилето и Демет вече е достигнала височината на хейтърките. Laughing

# 106
От ликвидацията на Сердар интерес има само Чийдем, но и аз мисля, че в замяна на Ешреф, Кадир може да ѝ помогне. Интересно какво стана с разследването на убийството на прокурорския син, нали беше много важно и ръководено лично от него...

Няма да гадая много. Каквото са ни подготвили, това ще гледаме, а и сряда вече е близо.

Профилът, който пусна подсказките вчера от снимките на сватбата си е ограничил публикациите, понеже има и недоволни, но излиза, че Нисан и Ешреф са облечени, както ги виждаме в горещата сцена от фрага. Демет била много естествена и казвала на някаква леля, че сериалът им е в сряда Joy

# 107
Кате, позна, че ще си правят салата. Гладът е голям двигател. Laughing
Това може да е някаква случайна сватба тогава и ще е в тази серия.

# 108
Здравейте, момичета!

Скачам с резюмето и някои от новите снимки.
Не смея да гадая, чакам утре с нетърпение...

„Eşref Rüya“

Епизод 12

РЕЗЮМЕ

Ешреф и Нисан, след като признаха чувствата си, поемат по път, от който няма връщане. Нисан, знаейки, че няма място за любов в опасния свят на Ешреф, не може да не мечтае за бъдеще с него. Ешреф е объркан, изпитвайки толкова силни чувства към някого за първи път от Руя.
Междувременно в лагера „Сираци“ се подготвя церемонията по възкачването на Ешреф на трона, а Кадир е постоянно изправен пред опасността да бъде разкрит.
Озовавайки се в безнадеждна ситуация, Кадир ще бъде принуден да прибегне до коварните планове на Чийдем.
Ешреф, разкъсван между позицията си в престъпния свят и връзката си с Нисан, ще се сблъска с неочаквано събитие, което ще промени всичките му решения.

# 109
Благодаря ти много, Еми Heart Eyes

Трио "контрацептив" Joy

# 110
Не знам дали е търсен ефект, но снимката с триото напомня за подземните градове на Кападокия.
Скрит текст:

# 111
Интересно наблюдение, Фло Hands Clap

# 112
Еха... красота се лее и вдъхновение и  любоооов истинска и желана и осъзната. Ново начало и живот!   

Влюбените #EşSan утре в новия епизод на сериала #EşrefRüya

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 15:29 от femmi2

# 113
Още снимки от 12 еп.

След Дубровник, разпространителите на сериала заминават за Будапеща Flowers Four Leaf Clover

# 114
Браво!  Това са добри новини за разпространението на сериала в международен план.  
Рекламата е голяма и определено всички се стараят.

Що се отнася по въпроса за баклавата .... Отдавна мрънкаме и желаем това и не ни  огрява и там цензура. Грехота е да се бъхти толкова и да се ограничава и да крие тая изваяна форма и талия под дрехи. 😠 Включвам се в протеста веднага Joy

В новия епизод ще имаме танци  , веселба и сватба и романтични моменти. Вече са като истинска нормална двойка и си готвят и гушкат и се радват един на друг. 🥰 Няма да е лесно ще има и тръни и бодли по пътя ,но ще се справят стига да се държат един за друг , подкрепят и вярват.

# 115

Гюрдал застава срещу любовта на Ешреф!

На снимките и Ърмак ми се мерна... Убиха им страстта на нашите хора Joy

# 116
  • София
Замислих се днес,че ние се чудим каква  ще е реакцията на Ешреф,когато разбере ,че не се е излъгал и ,,сърцето обича само веднъж,,.Това двоумене,вина ,че предава РЮЯ ,нейното предателство според  Чийдем,но аз поне не бях помисляла ,а как ще реагира Нисан.Нисан ,която ревнуваше от себе си,няма начин ако Ешреф разбере ,тя също ще разбере,че тя е неговата мечта,Че измисленото и име от него е с нейния образ.Дори и да не помни миналото ,от всичките им разговори,знае ,че е убил заради нея,да защити едно непознато момиче е променило животът му.Че самото и съществуване е това,което е направило от живота Ешреф. Да ,той е мафиот и убиец ,но с някакви граници,да студен и безпощаден-но и състрадателен.И както Ешреф каза приятелите са зад мен,а пред мен са само враговете.И цялата тази ситуация е изградила Ешреф ,такъв заради нейното минало.Аз не мога дори да си представя,как ще реагира Нисан,влюбването е едно ,там командва сърцето,но разбирането ,че твойто минало е написало бъдещото на човека когото обичаш.Струва ми се сложна дилема,Ще се откажеш от любовта си,за да остане той силен,ще приемеш настоящето,но всеки ден по нещо няма да ви достига,ще забраниш на себе си да мечтаеш,но тогава дали ще чувстваш.Не знам,може би и по тази линия сценаристите имат много варианти ,които да развият.
 Добре ,че сега ни чака любов ,и трепет и ,,контрацептив,,/- макар ,че за тях е слаба дума ,триото си е направо убиец  не само на любов,но и на надежда..

# 117
Leddel-че Kissing Heart

Утре вечер:

# 118
.... е убил заради нея,да защити едно непознато момиче е променило животът му.Че самото и съществуване е това,което е направило от живота Ешреф....И цялата тази ситуация е изградила Ешреф ,такъв заради нейното минало..... твойто минало е написало бъдещото на човека когото обичаш.Струва ми се сложна дилема...
"Историята им е написана с кръв." Broken Heart  Искам да видя Нисан, когато разбере.

Лук ли е нарязала?

За Катето:

===================================================
Изглеждат като прекарали заедно нощта. Феми, може да ти се сбъдне желанието. Ще видим какво ще ни покажат, Ешреф беше в къщата на Нисан по тъмно.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 18:11 от Florale

# 119
Лучец и доматки виждам аз. Ако е за закуска, можеби му готви менемен, ама дали ще успее да чукне яйцата Thinking 100% някой помощник ще се появи и ѝ отидè манджата на Нисан.

Забелязах и аз ръчичката. Хората са на работа, ама зоната си е ерогенна. Трябва да се внимава.

Фенското творчество продължава https://x.com/yhwdykhn843512/status/1932256520185459183

Общи условия

Активация на акаунт