🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 11 за обсъждане 🌿

• 33 019
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
От гримьорите и др.:

# 46
От Демет, в къщата на баща й:

# 47
И още от серията ѝ :

# 48
Феновете събират пари за глобата за истинска целувка. Joy
В нашата тема претенции имаме ли, ще се включваме ли?

# 49
Аз претенции нямам, така че, каквото ни покажат - това Kiss Клюкарите са ни обещали огньове и пожари, да видим Kissing Face

Снима се:

Пита се къде Ешреф е завел Нисан Kissing Smiling Eyes

Може и Чийдем да се присъедини и да носи пожарогасителите Stuck Out Tongue Winking Eye

Ягодите са започнали да се излъчват в Доминиканската република от 2 юни.

А от 16 юни в Чехия ще повтарят Птичката.

# 50
Значи ще чакаме да направят промоция на "истинската" целувка в нета. Или някой да плати глобата. Moneybag
И без това ние сме от страната на бедната певица.

Все забравям да кажа колко ме забавлява тандема Нисан/Гюрдал, и особено като се срещнат на някоя врата. Joy

Ешреф няма да я заведе далече, ще я върне, Афра кой ще я гледа?!
Сериалите с Демет не спират да обикалят света, браво! Hands Clap

# 51
Афра ще се гледа сама вече. Време е някой да поглези Нисан Hug

# 52
Сериалите с Демет не спират да обикалят света, браво! Hands Clap
В тази връзка, от 9 юни DEK започва в Уругвай по Канал 4 Kissing Face https://x.com/Canal4_UY/status/1931425929190072464

Да допълним фотоалбумчето:

# 53
Lorke Lorke - лайтмотивът на сериала, защо Bluе rev не я изпълниха, толкова мъки заради тази песен.

Zeinep & Mehdi Nature Starhttps://www.instagram.com/p/DHElJQQCkhz/?hl=bgNature Star

Heart

# 54
От стилистката Нурол:

Снима се:

И нещо по-старичко:

Промото на DEK в Уругвай House With Garden https://x.com/i/status/1931072613331206374

# 55
  • София
Феновете събират пари за глобата за истинска целувка. Joy
В нашата тема претенции имаме ли, ще се включваме ли?

Аз нямам никакви претенции.И защо е нужно да се гледа истинска или не е целувката.В крайна сметка освен артисти,те са хора,май е по точно да им бъде комфортно заснемането и въздействието което ще предадат от екрана,а не отворени или затворени устни.Всички знаем,че има и истински целувки с много по малък емоционален заряд от тази.В нея има всичко-злост,примирение ,някаква надежда ,но най вече НУЖДА,И тази нужда която ни пресъздават е истинска.Сега ме вълнува ,как всички в този филм се променят,само Афра си остава едно недодялоно ,изискващо човече. И в този хотел на ,,Зараждаща се любов,, дано се промени малко и тя.

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 14:53 от Leddel

# 56
Историята на Зейнеп в "Домът, в който си роден, е твоята съдба" сe харесва, тя е от тези, заради които жените по света гледат турски сериали.  

Broken Hearthttps://www.instagram.com/p/C3R53_Wus0q/?hl=bgBroken Heart

"Това момиче няма никого. Това момиче няма дом.“

"Толкова много искаш нещо. Тогава то се случва. И осъзнаваш, че не чувстваш нещата така, както си очаквал.“

"Щастието и спокойствието не са едно и също нещо." Heart

# 57
Харесвам си "Домът" и историята на Зейнеп.  Много силен и независим персонаж от Демет.
И с Ибо бяха страхотни, но с Енгин Йозтюрк са ми фаворит.Heart Eyes
Ако не греша е по романа на психоложката с която работи Онурчо от ОГМ. Често я наричам аман психоложка Joy
Ако му се наложи няма да и търся услугите.

По въпроса за целувката и глобата и акцията после ще пиша.

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 14:04 от femmi2

# 58
И аз ще дам пари за глабата Grin
Домът е хубав сериал. С Енгин бяха като от корица за списание един до друг, красиви, той е хубавец. Но аз си я харесвах Деметката повече до Ибо и героя му Satisfied Успяха да покажат силната и независима жена, което беше и целта на сериала.

# 59
Включване от Демет:

Придружено от тази песен "Помахах на всички ви":

П.С. Могат да се пуснат субтитрите, текстът е много хубав!

От второ много важно място ни обещават пламъци Kissing Face Да видим Hands Nail Care

Общи условия

Активация на акаунт