🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 11 за обсъждане 🌿

• 33 026
  • 736
  •   1
Отговори
# 60

Хайде , искамеее Алев , Алееев , Пожари и Огньове от ЕшСан .Nature Fire Време е да се насладят насаме един на друг без да ги прекъсва никой или да ги преследва и да се налага да вади пАтлака и предпазва Нисан макар че и тя вече е нясно как да се пази , но все пак ...

★︎ Мечтата на Ешреф

- Не можеш да направиш нищо лошо.
- Защо мислиш така?
- Интуиция. Тя никога не ме подвежда.
- Не вярваш на никого.
- Аз вярвам на този, на когото мога да се доверя.

- Криеш нещо, но... ще разбера.

Нисан: Пак ли си тръгваш така?
Ешреф: този път идваш с мен ..😭🥹🤌♥️

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 15:18 от femmi2

# 61
  • София
Започна ли ,,Казвам се Фара,, в Италия.мисля,,че беше за този месец.И за фестивалния филм нищо не се чува.Добре,че все още има епизоди от  сегашната работа на Демет,че да ме държи в очакване на новини,снимки .

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 17:21 от Leddel

# 62
Демет е истинско бижу за всеки проект и за всеки партньор. Heart

Момичета, да не би да дойде времето да фалираме? Nature FireNature FireNature Fire Одобрявам!
Sunglasseshttps://www.instagram.com/p/DKVQr4VocFX/?hl=bgSunglasses

За финалната сцена с целувката в 11-ти епизод, на която всички са заседнали:
"От сряда не правя нищо друго освен да гледам тази прекрасна сцена."
"Сензационна сцена и музиката е абсолютно божествена."
"Вече се превърнах в рентген от гледането на това неспирно. Анализирах всяка част от лицата им. Fragman nerede?"

# 63
Целувката е много хубава и нежна и огнена в точното място , време и момент . И двамата имаха НУЖДА от това .  Етем е непредсказуем и това ми харесва , успява да те изненада , шокира и е още по любипитно и динамично.

По въпроса за глобата дори и да се плати едва ли ще бъде като на платформите . Ама наистина ли събират пари има ли банкова сметка JoyMoney
Ето ви примери какво може партньора и защо толкова  го обсъждат  и им е важно  това на народа ..Joy Stuck Out Tongueзащото знаят и са гледали  горещи  изпълнения ... страаааст, като по учебнииик Animal Kissing Cat тогава беше серозно обвързан и това изобщо не му попречи. Ревност или не това му е професията и работата.

В ''Ичерде'' са платили глобата или не е било още чак толкова строго ...
https://x.com/OnlyCagatayU/status/1931667141024997824

Това е чершката на тортата по НФ . Първият му проект за платформата за турският пазар
''Протектор'' - ''Хакан Мухафиз''
https://x.com/OnlyCagatayU/status/1931688302135890362

''Терзи'' - Сезон 2 тук са скандали двамата с Беррак:hushed: със звучните целувки истински .
https://x.com/ChachaMadi9/status/1931517103170859121

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 16:23 от femmi2

# 64
Leddel-че, чакаме, но ще си заслужава.

Феми, ако трябва да избирам - категорично Ешреф Kiss Нисан. С най-силен положителен емоционален заряд за мен.
Но нали, трябва да се отчете, че съм фенка на Демет. Stuck Out Tongue Winking Eye

Cupidhttps://www.instagram.com/p/DKfiPF1v-VJ/?hl=bgCupid
"Добре, че Нисан не беше зад вратата." Joy

# 65
Leddel-че, чакаме, но ще си заслужава.

Феми, ако трябва да избирам - категорично Ешреф Kiss Нисан. С най-силен положителен емоционален заряд за мен.
Но нали, трябва да се отчете, че съм фенка на Демет. Stuck Out Tongue Winking Eye

Cupidhttps://www.instagram.com/p/DKfiPF1v-VJ/?hl=bgCupid
"Добре, че Нисан не беше зад вратата." Joy

Кефим се и радваме на всичките му горещи изпълнения. Те са в различни ситуации и моменти и някои по сценарии и режисура са по разкрепостени.  

Няма спор Ешреф и Нисан са с голям заряд нищо че не се нацелуваха истински това не е чак толкова важно .  Момента и сцената е заснета майсторски и е чок въздействаща. 👄❤️‍🔥💋💋💋💞💘 Ешреф взе решение и се изправи смело пред себе си и чувствата си  най после и започна да действа. Така си призна любовта пред Нисан с тази целувка и действие, като се върна  с гръм и трясък и гневен да потуши огънят в себе си след като се осъзна след признанието  "Защото те  Обичам".  ❤️ Ако Нисан беше зад вратата не се й съмнявайте, че щяха да изпробват колко е издържлива стената ако бяха на платформа или с платена глоба.  Това му е патент и запазена марка на колегата . Stuck Out Tongue

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 17:51 от femmi2

# 66
Докато чакаме фрага https://x.com/i/status/1931708740677329258 Tada

Пак ще ни водят на люлките https://x.com/i/status/1931712072804389089

И Якуп баба стяга веселба https://x.com/i/status/1931685513859108964

# 67
  • София
Виждам майсторската игра на Чаатай в сцените с целувки.Но  за мен тази с Нисан е много добра/  обосновавам се ,в другите видях страст,предварително нахъсване към  прехода с целуване,утоляване на вътрешно чувство за собственост,докато с Нисан -целувката е Торпедо-скрито дълбоко в съзнанието им.В един момент яростта бе заменена от признаване на себе си,признанието натисна спусъка,а ритника изкъртил вратата даде ценробежната сила на врязването.И цялата тази сила замря в една целувка ,/ Разбира се трябва да се има в предвид ,че личното ми очакване се е засилвало с всеки следваш епизод.С една дума майсторите са майстори-дали недоверие,омраза или любов,те ще го предадат така,че да се помни.

# 68
От екипа ни питат:

Емоционални моменти на Ешреф и Нисан.

Моменти, изпълнени с напрежение.

Кои са ви любимите?

Относно целувките - браво на Чаатай Hands Clap Колкото повече оръжия от арсенала на колегите видим - толкова по-доре Hands Nail Care

# 69
Ешреф ще отвлече Нисан и ще я заведе в някоя усамотена къща, но няма да са сами (да са спокойни феновете). И тримата придружители с него.

В Х му се подиграват на Ешреф , че се е смутил когато Нисан му каза, че не може да влезе и дали не е девственик. Joy
https://www.instagram.com/p/DKfhDEKy7mM/?hl=bg

Каква била целувката - истинска или не.. Голяма драма за тази целувка. Да не се случи при Чаатай, като този актьор от Далечен град, да си забранява целувки. Joy

А , Фарук ме кефи с какво спокойствие си чете и се дразни като му пречат. И после как ги поправя Joy Идеален би бил за лудата комисарка, не и за Афра.
Афра поне едно нещо умно каза "И най-неподходящия се влюби в теб"

За съжаление обаче си набелязах нови сериали за новия сезон, дано този прехвален сценарист си оправи малко сюжета и втори сезон да поднесе по-добре и да завърши както трябва историята.  Готова съм и да гръмнат Нисан Joy

https://www.instagram.com/p/DKJ1021IdK5/?hl=bg

Хафизе срещу Якуп, интересно. Но по интересното е , че Кадир е там и много хубав костюм, хубав цвят Heart Eyes
Всички в черни дрехи. Или сватба или сбогуване, или отговори на въпроса къде е Ешреф. Ако не се лъжа Кадир е със същия костюм, когато Ешреф минава покрай него.

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 18:44 от ۵ Blue. ۵

# 70
Това със забраните и ревността е толкова изтъркано и смешно и непрофесионално. Да не си станал актьор тогава. Някой колеги ги е страх да не се разведат Joy и внимават.

За Озан Акбаба от ДГ много се говори и шуми че се  стискал заради съпругата си ама кандисал накрая и Синем също била обвързана. Целувката им накрая на финала с колежката е доста скромна и невъздействаща и сравняват нашата от Ешрефа и тази от ДГ. На ЕшСан бие по точки и изпълнение са повечето мнения.

Жените им или гаджетата  висят по сетовете да ги контролират или им избират партньорките да са обвързани най добре ама и това не е гаранция. Между другото на Баръш Ардуч това му се случва с Хандето , щото съпругата му така иска или самият той. Ейваллах въпреки че беше на сета жена му доста горещи и интимни сцени като за 18 плюс са заснели. Имат заряд и химия и се целуват чок добре. Тоя проект по Дисни ще го изгледам.

Иначе няма опасност Чаатай да мрънка и отказва целувки и такива сцени. Виж ако се ожени вече не знам дали ще е така и ще има ли същия хъс и страст да ти се подкосят краката. Затова нека си стои така не му трябва да е в кюпа. Приоритетите се променят с деца и семейство.

Вече почнаха и клюките и писанията , че Аслъхан го изревнувала и той се пазил и не се отпускал. Също се твърди че Демет вече не е с Кадир и това също плашило някои фенове и новото му гадже също, щото изкушения дебнат отвсякъде и мъжът си е мъж особено, когато ти се лудее и живее. Като им гледаш клипчетата зад кадър и на двамата  имат страхотен синхрон и  атмосфера и общи неща и се забавляват заедно.

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 19:21 от femmi2

# 71
Имаме фраг

Ешреф: - Не мисля, че има друга жена, достойна да обичам в този живот.
Нисан: - От утре правиш важна стъпка към съвсем различен живот. Там няма място за мен.
Фарук: - Научихме правилата на "Сираците" от теб.
Гюрдал: - Какво казваше татко Якуп - без влюбване! Какво има в това момиче, какво толкова виждаш в нея?
Ешреф: - Рюя.
Нисан: - Ти не принадлежиш към този свят, трябва да си там. Това е твоят свят (сочи релволвера). Ще се върнеш там.
Ешреф: - Значи ще се забравим един друг, така ли?
Нисан: - Не мога да съм част от тази история, без да те имам.
Ешреф: - Не разбра колко много те ценя.
Нисан: - Ако разбирам, какво ще се промени?
Ешреф: - Ако обясня, какво ще се промени, Нисан?

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 19:15 от super_katia

# 72
Какво виждаш в това момиче?
Рюя.

# 73
Благодаря  Hug

Горещо , горещооо... Пламъциии и Огън. ❤️‍🔥❤️‍🔥👄💋💋💋🤯😳💞💘❤️❤️🤯🙈Отишли са накъде романтично. Предполагам че е имот на Шефа или е наел къщата да изненада любимата. Ама колко са сладкииии и свенливиии... BlushBlush радват се един на друг особено милият Ешко с леко докосване. Ох усеща се как и двамата ухаят на парфюм и любооов и пръскат флуидииии..Heart Eyes
Ама пак ги прекъснаха бе... Аман! 😡 пфууу няма да има спокойствие. И Ешреф го арестуват и ще има екшън.

Ешреф е разпознал и усетил своето момиче още от пръв поглед и среща и без да има бенка. Всички други снимки и лица  ги върна от дедектива . ''Тя е някъде тук в този град''. 
"Какво виждаш в нея 
- Рюя".  

-"Няма по достойна от теб в която да се влюбя".  

Две души и сърца в едно HeartHeart. Изгарящи погледи и желание. 🔥🔥💋💋👄❤️‍🔥❤️‍🔥🖤🖤🥵👁️👁️

Голяма грешка ще направят Ешреф и Якуп баба да изберат  Кадир да е начело на " Сираците ". Няма качества на Лидер . Мисля че Мюслюм или Фарук биха били подходящи. Вие какво ще кажете по въпроса . Гюрдал е твърде експресивен, луд и емоционален . Но всеки от тях ще се влюби няма да е само Ешреф да си мамери майстора и изключение от правилото . Кадир е хлътнал и влюбен в Нисан но не може да я има . Несподелено е и с това имат общо с Чиидем. Но как ще му поднесе Ешреф още не разбирам ?Rolling Eyes

ЕШРЕФ е пред голяма дилема и избор Организацията или любовта ,тази която цял живот е чакал и копнял и мечтал. Якуб баба  и всички от отбора са му семейството най близкото те са му целият живот и са се намерили в колонията и спасили взаимно и сприятелили . Не е лесно с това правило и техен мафиотски живот, но това е ... Нисан трябва да свиква и да го подкрепя иначе ще е много сложно и драматично.

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 20:53 от femmi2

# 74
Реклама от Деметчето Kissing Smiling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт