🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 11 за обсъждане 🌿

• 34 532
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Епизод 12, Трейлър 1

„Няма друга жена, достойна да бъде обичана...“

Ешреф: Не мисля ,че в този живот има друга достойна жена в която да се влюбя.
Нисан: Виж утре ще направиш крачка към съвсем различен живот и там няма място за мен.
- Научихме правилата на сираците от теб.
- Както казва татко Якуб: Няма да се влюбваш!
- Момче, какво има в това момиче? Какво виждаш в това момиче?
- Рюя!

- Ти не пренадлежиш на този свят ти трябва да си там. Виж ето това е твоя свят.Ще се върнеш обратно там.
- Тоест ще се забравим един друг ли?
- Няма да мога да съществувам, докато не те притежавам.
- Ти не разбираш колко те ценя.
- Ако разбера какво ще се промени?
- Ако ти разкажа какво ще се промени, Нисан?

# 76
  • София
 Страхотен фраг.Още неизживяли,току що признали си любовта и вече знаят ,че малко не им е достатъчно,,Няма да мога да съществувам докато  не те притежавам,,Какви само думи,потребност,въздух ,и безизходица.А Ешреф,,Няма друга жена достойна да бъде обичане,,та това си е чисто вричане до живот.Дано сценаристите измислят изход,може да не е само слънце ,но да има и малко рози на техния път.

# 77

Ешреф: - Не мисля, че има друга жена, достойна да обичам в този живот.
Нисан: - От утре правиш важна стъпка към съвсем различен живот. Там няма място за мен.
Фарук: - Научихме правилата на "Сираците" от теб.
Гюрдал: - Какво казваше татко Якуп - без влюбване! Какво има в това момиче, какво толкова виждаш в нея?
Ешреф: - Рюя.
Нисан: - Ти не принадлежиш към този свят, трябва да си там. Това е твоят свят (сочи релволвера). Ще се върнеш там.
Ешреф: - Значи ще се забравим един друг, така ли?
Нисан: - Не мога да съм част от тази история, без да те имам.
Ешреф: - Не разбра колко много те ценя.
Нисан: - Ако разбирам, какво ще се промени?
Ешреф: - Ако обясня, какво ще се промени, Нисан?

Е как да няма друга достойна жена, ами Рюя?!
Цени я, защото вижда в нея Рюя?
Аз много не го разбирам Ешреф.

Поздрави:

# 78
Поздравът е малко в стил "анализирай това" Nerd

Вижте тук какво става обаче Joy https://x.com/i/status/1931766344837636461

Нисан си е стегнала багажчето. Чийдем още се вихри. 13 еп., задрвей Kissing Smiling Eyes

# 79
Страхотен фраг.Още неизживяли,току що признали си любовта и вече знаят ,че малко не им е достатъчно.

А Ешреф,,Няма друга жена достойна да бъде обичане,,та това си е чисто вричане до живот.Дано сценаристите измислят изход,може да не е само слънце ,но да има и малко рози на техния път.

Много правилно и точно Ледълче Hug Малко не им е достатчно .   Тези думи на Ешреф наистина са чисто вричане до живот . Heart Фрагмана е объркващ и със сигурност ще има изненади и бомби накрая, както свикнахме .Bowling

Цитат
И той не отстъпва...
Той ѝ позволява да го обезоръжи по всякакъв възможен начин - буквално и преносно.
Той се е предал,
със сърце и тяло, напълно неин. ❤️‍🔥

# 80
Веднага визуализираме обезоръжаването Stuck Out Tongue

# 81
С това багажче Нисан да не заминава "завинаги, далеч от тук и веднага" и да изпълни някои форумски мечти? Laughing

Аз се чудя:
Ешреф много декларации направи за Рюя, вече ги забравих, но като извод -  Нисан е предателство към Рюя. Какво вричане?
Той е влюбен в Нисан, но не знае, че тя е Рюя.
Влюбен е в Нисан, защото му напомня за Рюя?
Дали ще продължи да търси още Рюя?
И пред комисарката много неща каза за сърцето.

И кой е този глас зад кадър, с който като се запознали и не се разделили повече? Йомер втора серия вече не се споменава.

# 82
Мен друго ме интересува - това по-долу сега за истинска прегръдка ли ще го броим, че пръстчетата много във въздуха ми се струват Hands Nail Care

От кака Деря:

Снима се:

Това ми хареса Heart Eyes

Какво виждаш в това момиче?! - "Рюя..."

# 83
В случай, че намери Рюя ще зареже ли Нисан?
Ако не бяха пристигнали аверите му, можеше да има и по-истинска прегръдка. Smiley Предлагам да я броим, че може само с нея да си останем, пък и е на голо.

# 84
Много въпроси започнахме да задаваме нещо Stuck Out Tongue

Ето ми го и моя човек Kissing Face

Това двуредно сакенце доста го отваря Sunglasses

# 85
И кой е този глас зад кадър, с който като се запознали и не се разделили повече? Йомер втора серия вече не се споменава.
Онур Йозер, когато участва в епизод агенцията му споделя. И май го играе порасналия (изчезнал) Йомер

Другите, той
https://x.com/R1_0ni/status/1931453652876538011

https://x.com/standofyours/status/1929272921756774767

Ново, Чаатай
https://x.com/taliaaamalia/status/1931811055346532614

Това май ще да е Ешреф

# 86
Кадир се е издокарал като за шеф на мафия. Sunglasses
Много бяха смешни на Lorke, Lorke, имаха дрескод - на Гюрдал хората бяха с бели ризи, на Сефо - с черни.

=============================================================================
Blue, толкова са неразделни с Ешреф, че сценариста направо го забрави в болницата.
Покрай Ешреф и пистолета, се сетих и Тахир как поднася китки. Joy

Ешреф & Нисан:
Nature Zaphttps://www.instagram.com/p/DKpssvlNrCb/?hl=bgNature Zap

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 00:03 от Florale

# 87
След този фраг правя накакъв паралел между ситуациите на Фара и Нисан. И двете не са за мафиотския свят. Новият живот, който Ешреф започва, официално поема Сиропиталището?   Нисан казва, че няма място за нея, наистина ми е любопитно какво ще прави Ешреф. Не ги разбирам и   негови приятели,  защо толкова много го притискат. Ако един мъж  сред тях се влюби и иска да изживее любовта, толкова ли е зле?  Имат правила ок, но и  той има право на любов....Макар,че май не е никак лесно да имаш такава слабост и да се измъкнеш от тези среди..
Много добре се развива нещата между тях, отношенията им минават в нова фаза. Няма да им е никак лесно. Имат много врагове, но ще са заедно срещу всички.

# 88
Нисан нали му каза, че е получила предложение за работа и заминава, покани го и него. Може би затова му призна, че го обича. Права е да иска да се спаси, какво ли не й се случи вече. И двамата уж не избират любовта...
Разбира се, никой никъде няма да ходи.

# 89
Няма да ходят никъде, естествено, но за нея най-логична е да замине и да го вземе с нея.Joy Толкова много неща й се случиха,.живота й постоянно е на косъм. Сред толкова много врагове, притисната от всякъде. Дано имат своите щастливи  и спокойни любовни моменти.
Днес съм на вълна Фара, правя си паралел между двата сериала с двете двойки.

Общи условия

Активация на акаунт