Нашите second hand находки - тема 52

• 58 056
  • 497
  •   1
Отговори
# 105
Разкошна рокля! По-често я обличай😉

# 106
  • Mostly in my mind
Здравейте,
Днес минах през мания( магия) Гео Милев и се сдобих с тази разкошна романтична бяла рокля. Асиметрична, дантелена, с акцент пискюли. Цената беше 9 лв и малко.
При повече ровене се намират хубави неща.

Чудесна е и ти стои невероятно!

# 107
Лелееее, роклята е уникална находка! И то наистина за без пари както се казва!  Revolving HeartsYellow HeartYellow Heart
Честито!!!

# 108
Разкошна рокля! По-често я обличай😉

Благодаря на всички за хубавите отзиви за роклята! Пожелавам и на Вас да откривате много летни красоти предстоящите месеци в любимите си магазини.

# 109
Здравейте! От много време не съм влизала в Мания, но тази седмица се разходих тъкмо два пъти. Някой може ши да ми обясни каква е тази система с цветовете? Помня, че преди с напредването на дните цената падаше. А сега и в събота и днес си беше все същата. И останах неприятно изненадана, че магазина в Галакси е дооооста смален Sad

# 110
  • Sofia
Това с цветовете за мен е доста тъпо и объркващо. Все едно вместо да е разделен магазинът на отделни зали с различни цени, са ги разделили по цветове - всеки цвят с различна цена за килограм. Ходих два пъти в такава Мания и се отказах. В крайна сметка има достатъчно други магазини с по-хубави находки. Миналата седмица в Хумана на Г.М Димитров имаше толкова много неща, които исках да си купя.
А преди два дни бях в Люлинския МОЛ в Numero uno. Не е втора употреба, но имаше голямо намаление и разнообразие от номера. Взех си страхотен гащеризон на Зара за 12 лева.

# 111
Julturka, и роклята е хубава, и тялото ти е топ! 😍

# 112
Да, не е само до роклята, ами и до физиката. На мен със сигурност няма да ми стои толкова разкошно Heart Eyes

# 113
Това с цветовете за мен е доста тъпо и объркващо. Все едно вместо да е разделен магазинът на отделни зали с различни цени, са ги разделили по цветове - всеки цвят с различна цена за килограм. Ходих два пъти в такава Мания и се отказах. В крайна сметка има достатъчно други магазини с по-хубави находки. Миналата седмица в Хумана на Г.М Димитров имаше толкова много неща, които исках да си купя.
А преди два дни бях в Люлинския МОЛ в Numero uno. Не е втора употреба, но имаше голямо намаление и разнообразие от номера. Взех си страхотен гащеризон на Зара за 12 лева.
Ще отскоча и аз до Хуманата значи, и без това ми е на две минути. Там как са им цените?

# 114
# 115
Julturka, и роклята е хубава, и тялото ти е топ! 😍

Благодаря от сърце за комплимента!☺

# 116
Знаете ли дали си струва ходене за зареждане на слънчеви очила от варненския hypermarket, намира ли се нещо свястно и здраво?

# 117
  • Sofia
За цените на Хумана гледайте в сайта им.

# 118
# 119
  • Велико Търново
Раницата 🤩🤩

Общи условия

Активация на акаунт