Нашите second hand находки - тема 52

• 58 407
  • 497
  •   1
Отговори
# 135
От дъъълго време не бях влизала във втора употреба и явно е имало защо. Майка ми беше на гости и искаше да отидем, още помни какви находки имаше от там. Ходихме в Зиг-заг - тотал щета! Абсолютни боклуци. Влязохме и в Хумана, аз основно роклите гледам - 25 - 35лв като цени, но поне са подредени и поизбрани. Решихме да минем и през мола, сега има разни намаления, еми не си струва ВУ. Купих си прекрасна рокля за 37лв., имаше размери - пробвах, избирах... Майка ми си взе супер блузка за 4лв. Според мен им се вижда края на вторите употреби.

# 136
  • София
Ако сте попаднали в новото зареждане на Хумана, цените са като за нови. Те наистина имат много добро качество. Но онзи ден се снабдих от там за 1,50лв с чисто нова туника, миналия път с рокля и панталон. Просто се ходи на евтини цени, иначе е безсмислено. Но да, и изборът тогава е по-ограничен. Има и боклучарници, макар че съм намирала находки и в такива магазини. Трябва си ровене, но на мен в това ми е кефа.
Находката ми от тази седмица - в понеделник влизам в един магазин, намирам жестока раница /сигурно е носена 10тина пъти/, точно такава търсех. Без майтап! С няколко джобчета, но по-компактна, че имам една, но е голяма. Обаче ципът ѝ от 1та страна се е измъкнал. Оставям я и във вторник (последния ден преди зареждане) отивам - пак е там. С 3 лв надолу, за 4,49лв. Взех я, занесох я на моя позната обущар, тя извади едни клещи, стисна и 2та ципа и всичко е топ..
 За 4,50, хора. Жестока, стабилна раница, не китайски боклук.
Дрехите са за около левче, но не съм снимала отдавна.
Гащеризонът ми е топ, много се радвам, защото с моята структура  досега не ми е изпадало нещо подобно.
Роклята , ризата  и тениската с котката са ми от Хумана в последен ден преди зареждане.
/

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 10:16 от Светулчица

# 137
Здравейте! Когато пазарувам дрехи, почти винаги разглеждам и пазарувам първо от Ремикс и Мания, като отдавна не съм взимала втора употреба, обикновено не случвам на дрехите им втора употреба. Харесва ми, че дрехите са качествени и повечето ми поръчки са доста изгодни - миналата есен за 100 лв. взех 3-4 суитшърта, 2-3 тениски (в общи линии, в тая конкретна поръчка май нямах артикул над 13 лв., а повечето бяха 100% памук). Също ми харесва, че Ремикс имат хубави обувки големи номера. Сега поръчвах от там и от поръчка за над 100 лв. си оставих само едно бюстие, та, не ми беше много изгодно, защото бюстието струваше 16 лв., връщането на останалите неща 7 лв. Останалите неща не бяха лоши, обаче роклята имаше издърпана нишка. Трябва човек да гледа, но то важи за всеки магазин. Иначе на моменти направо разцепват Ремикс - гледам сега малка раничка на Декатлон, втора употреба за 18 лв., а в магазина сигурно е не повече от 10 лв. чисто нова.
От Мания поръчвах преди месец - два, спортни клинове - от 4 - 5 клина не си харесах нищо, не знам кое не нацелих - размера или кройката.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 16:15 от anmasu

# 138
  • София/Севлиево
Отдавна не съм се разписвала тук,но ви следя,а и си пазарувам най-редовно,просто ме мързи да снимам и качвам,но днес имам няколко попадения.Две от тях са тази гъсеничка, която малкия забърса от едно ново ВУ в града ни(Наш маг)

В ибей намерих една за 30 евро и още една за 50 долара,употребявани,на мен ми излезе 4,50.

И тази риза-рокля,чисто нова с етикет и цена 90 евро

Цветът е корал,не диня.Излезе около 4 лв.
Още три неща си взех,две нови с етикет и цени 15 и 30 евро, всичко общо под 13 лв.Доволна съм и мисля че си намерих ново място за търсене на находки.

# 139
  • Бургас
Коя е тази група? Имам много дрехи,които ми станаха широки. Купувани от Хумана основно и не ми се занимава да ги стеснявам. Направо се чудя какво да ги правя
От група във фейса
Скрит текст:

# 140
  • Пловдив
Конкретните неща от тази, но има бая за продажби.

# 141
Случайно да знаете къде в Пловдив мога да намеря костюм, бански, или в краен случай, опашка на русалка? Joy размерът няма значение, ще го прекроим, ако е голям. Също така Лабубу играчка търся

# 142
  • Пловдив
Лабубу имаше в един магазин в Тракия, може да им пишете да ги питате
https://www.facebook.com/share/1C24Fzcnzs/

# 143
Супер, аз съм в Тракия, благодаря! Това да не би да е този магазин до втората употреба Фенси Пойнт? Утре мога да отскоча да проверя.

# 144
  • Пловдив
Точна там, след Еконта.

# 145
И преди сме го споменавали относно Хуманните - ходете в последните дни Simple Smile когато стават най-евтините, от 4лв надолу. Аз даже винаги ходя когато са по 2,50 - 1,50 лв и винаги след малко ровене, което обожавам, успявам да си открия страхотни находки, които са наистина като не носени Simple Smile
Просто чакам последните дни, защото първите са твърде скъпи, мисля, че и за повечето хора.

# 146
Точно така-17лв бих дала само за хубаво зимно яке,качествена обувка или чанта.Няколко пъти съм влизала и е тотална лудница в първия ден на зареждането.За мен пък тръпката е да намеря нещото за без пари 🙂 и затова ходя когато цените са 5лв или по-малко...

# 147
Много съм доволна днес! Една голяма чанта с тениски и шорти за детето ( че всичко му е малко вече) от Мания ми излезе...15 лв! Жените зад мен се спогледаха като видяха колко дрехоляк взех за без пари

# 148
Конкретните неща от тази, но има бая за продажби.

Това ми беше любимата група, но е паузирана от няколко месеца. При теб така ли излиза?

# 149
А ние можем ли някъде да си направим група за размени и да подаряваме неща, които не носим. Аз съм подарявала няколко пъти на дами от темата, поне знам, че са реални хора, че ми се случи в олх да подаря и след време да видя нещата да се продават.

Общи условия

Активация на акаунт