Нашите second hand находки - тема 52

• 54 902
  • 473
  •   2
Отговори
# 420
Има защо да си доволна! Честито!

# 421
От кои магазини в Казанлък и Стара Загора са?

# 422
  • Варна
От кои магазини в Казанлък и Стара Загора са?
В Ст. Загора се намира на центъра малко магазинче е, а в Казанлък срещу музея на фотографията.

# 423
  • Mostly in my mind
Какво се случва тази Мания...

# 424
  • Под Слънцето
Днес голямо щастие- намерих си панталон на Norheim за никви 5 лв! И дори нямаше да влизам  в тоз магазин,ама свърнах за малко..

# 425
Какво се случва тази Мания...
Никаква информация няма, освен това, което сами виждаме - магазините им ги купиха Контур и МаГия.
Сигурно този бизнес вече не е толкова рентабилен с навлизането на китайски и турски онлайн магазини и  Пепко, Синсей, Кик, а и голяма предпоставка е вече трудният внос от чужбина, европейците май не хвърлят вече чак толкова дрехи. За мен това говори или за леко обедняване глобално, или за производство на дрехи с ниско качество, които не могат да издържат на 10-15-20 изпирания и заминават в "кофата". То затова и Манията последните 5 години беше по-скоро аутлет на нови дрехи с етикети.

# 426
  • Sofia
Какво е това?

# 427
# 428
Майко мила ... от чист интерес реших да изровя видео какво е толкова специално в тази лампа освен марката й?!?!

*Официална реклама от Филипс ...

А за тази цена в този Контур вече е пълна гавра... да им се кефя "Леле дай докато е -30%!"
Продукт от преди 15г с цена на нов, да ми се предлага в такъв тип магазини. Еми успех.

# 429
  • София
някой ходил си е скоро в контур Д. Петков, как са цените тези дни?

# 430
  • София
И аз ще съм благодална,ако някой сподели календар. Днес бях в МаГия на джъмбо плаза ии ми се видя,че е на затваряне нещо. Доста празно беше.

# 431
Някой да е минавал скоро през Манията до халите ? Кой е най-евтиния ден през седмицата?
И аутлета е много западнал, само парцали. Изглеждат по-зле от втората употреба.
Няма евтин ден.Цените са според цвета на етикета и така цяла седмица.Не си спомням точно каква е най-високата цена.Май 49лв./кг.Най-евтин цвят 9лв./кг.Просто влизам на 2-3 седмици, но си излизам набързо все така разочарована.
Странно и за магазина на ХО-парк, бивш Джъмо плаза.Уж събота е ден за ново зареждане.Аз бях мин.събота, но нямах нерви, много парцаливо.Като се сетя какво беше само  преди 2год. Имаха чудесни неща в лов находки.Аутлет стоките бяха скъпи, но на намаления пак имаше страхотни попадения.Една есен с точки, колело на късмета на място се въртеше, с продавачката изчислявахме в какъв ред да таксува стоките, за да получа повече точки и намаление за следващото таксуване.Така с три  касови бона един след друг, точки, колело,точки, пак колело.Две палта ,три чифта боти, всичко чисто ново намалено от аутлета+някакви др. дрехи, ми излязоха три пъти по-евтино отколкото ако бяха от нормален магазин.

# 432
Сигурно този бизнес вече не е толкова рентабилен с навлизането на китайски и турски онлайн магазини и  Пепко, Синсей, Кик, а и голяма предпоставка е вече трудният внос от чужбина, европейците май не хвърлят вече чак толкова дрехи. За мен това говори или за леко обедняване глобално, или за производство на дрехи с ниско качество, които не могат да издържат на 10-15-20 изпирания и заминават в "кофата". То затова и Манията последните 5 години беше по-скоро аутлет на нови дрехи с етикети.

Точно така е, една статия от вчера точно по темата https://www.dnes.bg/a/2-svyat/703472-kak-evtinite-kitayski-drehi-zalyaha-evropa
Много харесвах Меркари, затвориха го.. после Мания. Контур надявам се поне да държи фронта. Никога не бих си купила дрехи от Шейн/Тему, едно че са супер зле като качество, друго - за околната среда не е ок целият този полиестерен и найлонов отпадък.

# 433
МаГия явно са намислили нещо. В магазина им в Дружба последното им зареждане за тази година беше преди седмица-две. Явно искат да разпродадат каквото има, ама после какво мислят да правят...

# 434
  • София
Сайта затвориха, приложението приключиха - нищо ,че говореха за промени само и изненади там - забрави се. Беше ми любимия магазин, но май върви към приключване. Дано ни изненадат с нова концепция само.

Общи условия

Активация на акаунт