ЕРКАН МЕРИЧ🌹ХАЗАЛ СУБАШЪ🌹 след 🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹 Тема № 11

• 22 277
  • 326
  •   1
Отговори
# 135
... Епизод 31 с бг.превод;

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/09/31-neron-angelov-nov.html

Изгледах епизода;хареса ми.Хашметови са по-добре дозирани,но другите дразнители,
започнаха да се повтарят. Явуз вече се занимява само с отмъщението си към Девран.
Первин стана още по отблъскваща и досадна...Зелиха,ако някой не успее да и подаде
ръка,за където я подготвят,е зловещо и плашещо....Любовта и усилията на Мелис,ще
вдигнат на крака Джемо...АзДев заседнаха по пътя,заедно са,но гледат в различни
посоки.Докато Азизе защитава себе си и правото да избира и сама да взема решения,
Девран все още не е осъзнал,че сам трябва да намери своя път,като започне отначало.
Да решава и предотвратява проблемите си заедно с Азизе като семейство,а не да слуша
майка си и да се съветва с баща си.Отново необмислени решения,грешки и нови още
по-големи проблеми...
За Фирузе,научаваме според това,което СЦ ни показват,на час по лъжичка.По начина на
държанието на Рамзие и дъщеря и,според мен е имало конфликт,който е допринесъл за
решението на Джевдет,да остане сам.Споделям мое мнение,че съпругът на Фирузе е
мъжът,когото раниха при опита да отвлекат  Азизе на сватбата и от там  тя знае за
Девран,че е проблем за Джевдет.Приятелството между двамата е помогнало,тя да
знае за Юсуф,за децата на Ръфат и други подробности от живота на Джевдет....
      Имаме нов актьор--Еврен Ерлер:

Лучия,изгорялото такси на Месут ми напомни:

Харесва ми този Девран

Извън темата.Харизматичен и чудесен баща :

Приятен следобед.

# 136
ExKely Flowers Hibiscus, Вера Flowers Hibiscus, благодаря!
И аз вчера изгледах преведения епизод.
Много ми хареса последната сцена. Вървят едновременно, в различни посоки - Девран знае, че отива при враг. А Азизе?
"Можеш ли да ме научиш как да бъда Фирузе?“

https://www.instagram.com/sahipsizlertvdizi/reel/DO_7g0BDkOH/

Лицето на Явуз прелива в лицето на Фирузе,

а лицето на Девран в лицето на Азизе като фокусът е на очите им.

Девран се обиди от думите на Фирузе, че не се справя, нещо подобно чу и от Азизе, която според мен прибързано го обвини, защото не знае подробности за кражбата на таксито. И никой не знае за мръсната игра на Явуз.
Азизе се довери на Фирузе, не допуска, че е лоша заради познанството ѝ с Джевдет и Ръфат. Оттогава са минали много години и дано не е истина казаното от Явуз за казината, хазартът в Турция е забранен.
Дали болестта на Бахар е причината да е толкова разглезена и безотговорна, още не е ясно, но минус за Фирузе.
Девран говори с баща си, чухме само, че трябва да се върне в хотела и да превземе бизнеса на Явуз отвътре. Как - Девран не успя да чуе. Той добре го познава, но не знае всичко. Ще видим какво ще измисли и дано се разшета и разбере кой запали таксито.
Държанието на Девран е логично, като на човек сринал се от върха, от богатството, до човек без стотинка в джоба. С това не се свиква бързо и лесно. За Азизе не е необичайно, бедността я научи на мобилизация, на бързи действия - веднага започнаха работа със Зелиха.
Не искам да мисля как ще реагира като научи, че Девран е приел предложението на Явуз.

"Нека разгледаме по-отблизо как е заснета незабравимата финална сцена от 30-ия епизод!"

https://www.instagram.com/p/DO-xK56jM7D/

От Бирсен
Появата на турски телевизионни звезди в Кан

🔴MIPCOM, глобалният пазар за съдържание, който се провежда ежегодно в Кан, Франция, където се срещат водещите световни телевизионни оператори, ще се проведе от 13 до 16 октомври. Тази година много от нашите звездни актьори ще присъстват на събития, провеждани на международния панаир за медии и съдържание, за да промотират своите проекти.

РЕДИЦА ОТ НАШИТЕ ИЗВЕСТНИ АКТЬОРИ ОТИВАТ ТАЗИ ГОДИНА
🔴 Стана известно, че Акън Акъньозю и Сера Арътюрк, двамата главни актьори в сериала Veliaht, ще присъстват на парти, организирано от Global Agency. 🔴Сред актьорите, участващи в събитията на панаира, са Халит Ергенч, Мерве Диздар и Аслъхан Гюрбюз, Чагатай Улусой и Демет Йоздемир, Баръш Ардуч и Ханде Ерчел, Мурат Йълдъръм и Джемре Байсел, Керем Бюрсин и Лизге Джьомерт и Хазал Субашъ и Бурак Беркай Акгюл. 🔴 Енгин Акюрек и Гюлсим Али от "Bereketli Topraklar" (Плодородни земи) няма да могат да присъстват на MIPCOM поради натоварения им снимачен график в Адана.

Звездите от "Бездомните" се отправят към Кан.
🔴 Хазал Субашъ и Бурак Беркай Акгюл, главните актьори в "Бездомните" на Джем Карджъ, ще бъдат сред звездните актьори, които ще присъстват на панаира MIPCOM.
(Свърши ми мястото в колажа, затова ги преместих в следващата публикация.)"

Нови от Ямур

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 18:36 от LU4IQ

# 137
Е, не, БГ мамата пак ми скрои номер. Писах, писах и заби...
Нищо ,само накратко ще кажа- на мен това развитие на историята ми харесва. Като има противостояние, има динамика. Не искам само Фирузе да е свързана с мафията като Явуз. Иначе влюбени конкуренти- добре е, ще има развитие. Grinning
Много страшна беше сцената на Зелиха и ходжата. Лу, права си , че тази линия е предупреждение за младите хора.

В една от ВК групите има спойлери, слагам ги в скрит текст.
Скрит текст:
Ходжата ще иска да се ожени за Зелиха.
Девран не знае, че Джемо е намушкал Явуз.
Явуз няма да умре.
В болницата Явуз ще заплаши Азизе и Девран, за да ги спре да предадат Джемо на полицията.
Азизе и Девран ще се карат заради работата на Девран и Джемо в хотела на Явуз, но отношенията им няма да се влошат.
По-късно Зелиха ще бъде спасена от сектата от Юсуф.
Мой коментар- това за Явуз в болницата не го разбрах- би следвало да е обратно ,да иска да закопае Джемо.

Този хубавец вчера е имал рожден ден. Поздрави от всички- от акаунта, от приятелката му и т.н.

Приятелката на Бурак Беркай Озге Ягъз е имала рожден ден също вчера. Blush

# 138
Онче, Лучуя, благодаря ви за всичко споделено!
SAHİPSİZLER ❖ ÖZET & ПРОМО

📸Озет и промо за новия епизод на "Беззащитен":

Желаейки да си върне предишната слава, Девран приема предложението на Явуз да работят заедно в хотела.
Той обаче полага големи усилия, за да скрие това от Азизе. В действителност Девран планира да разкрие мръсните сделки на Явуз и да го елиминира.

Семо, решен да отмъсти за родителите си, приема работа в същия хотел, за да бъде по-близо до Явуз. Без да знае за тези планове, Явуз не осъзнава опасността, която го надвисва.

Междувременно, Азизе се сближава все повече с Фирузе, за голямо разочарование на Девран. Азизе отказва да се подчини на Девран, който я обвинява, че пренебрегва семейството си.

Зелиха, виждайелики Юсуф с Бахар, бързо се приближава до важен кръстопът.

Джемо, който иска да изненада Явуз, най-накрая получава възможността, която е чакал.

*****************************************************************************************
💥 Второй фрагмент 32 эпизода сериала «Беззащитные» с русскими субтитрам

https://vk.com/turfanclub?w=wall-203262439_196231

„Каквото и да правиш, не го прави, Азизе няма да ти прости.“

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 18:08 от 12345ds

# 139
Понеже озета винаги следва хронологията на епизода явно ще свърши как Джемо напада Явуз. Предполагам че по зрителските реакции ще решат дали наистина го прави или само си представя.  Не се доверявам особено на тези спойлери, защото почти винаги част от тях са предвидими от фрагманите или хода на събитията, а което не се случи го оправдават като - настъпиха промени в сценария и др. Въобще липсва им достоверност.

Ето го и втория фраг. Совите не са това, което бяхае. Нищо няма да върви така както Азизе и Девран го плануват.

Моите предвиждания за бъдещото развитие са следните:
Това, че Джемо е с Девран в хотела ще спомогне Азизе да не е съвсем крайна по отношение на Девран, когато разбере.
Девран в първия сезон спасяваше Джемо и Йосуф от неприятности, сега ще се погрижи за Фидан (в училището) и за Зелиха (сектата). Това ще бъде и начина Азизе да осъзнае, че той е един от семейството и трябва да му има доверие.
Месут ще помогне за разкриването на двойната игра на Емрах и Явуз.

# 140
Онче Flowers Hibiscus, Вера Flowers Hibiscus, благодаря!
Честити да са рождениците! Flowers Four Leaf Clover

Вахап се е появил. Още снимки

ExKely, благодаря за фрагмана Flowers Hibiscus

"Каквото и да правиш, не го прави, Азизе няма да ти прости.“

С рус. суб.

https://vk.com/turfanclub?w=wall-203262439_196231

Джемо пак на своя глава върши глупости.

"Мистериозна смърт в басейна: убийство или злополука?"

"Емоциите надхвърлиха измеренията...❤️

@carpintidizi, @kralkaybederseresmi, @sahipsizlertvdizi и @tasacakbudenizdizi са всички продукции на OGMPictures."

https://www.instagram.com/ogm.pictures/reel/DPGYCUajSnA/

Под това клипче или или сред други коментари четох, че на финала на сезона вместо да убият Явуз са убили Джевдет. Нали малко преди края писаха, че на сета имало скандал с режисьорите и Реха Йозджан и свързват напускането му с него.

От Хазал

Клипче от Ямур

https://www.instagram.com/yagmurztrk/reel/DPJEkn9gicX/

# 141
Фрагман 1 за еп. 33, рус. суб.

"Няма да позволя да се случи каквото и да е лошо на никого от вас."

https://vk.com/antepfistashki?w=wall-159600017_180018

Снощи гледах клипчета, имам усещането, предчувствието, че Фирузе има лоша, скрита цел.

Зад кадър

От сета

https://video.twimg.com/amplify_video/1972993087119949824/vid/av … MTsto8.mp4?tag=21

https://www.instagram.com/p/DPBgqJ0DA6j/

"Срещнахме се с Хазал Субашъ, заобиколена от искрящите талисмани на Пандора и прегърната от природата, за да обсъдим вътрешния мир, трансформиращата сила на миналото и интимните връзки, които изграждаме с живота.

InStyle октомври ще бъде достъпен онлайн и по вестникарските будки скоро!"

От Еркан

# 142
Време беше Явуз да си получи заслуженото, но не мисля че това беше начина. Джемо пак прибърза и необмисли нещата и ще донесе нови проблеми на Азизе и Девран. Дребосъците и те да не останат по-назад и те се забъркаха в неприятности. Азизе е толкова впечатлена от Фирузе, че предпочита да е наивна, вместо бдителна. Зелиха съвсем потъна в заблудата си, а Юсуф се оставя една лигла да го манипулира. Мелис с неочаквано добро развитие, а Хашмет наивен досадник, от който вече ми писва.

Фирузе нито, ще е добра, нито подкрепяща. Ако това не е края на Явуз хич няма да ме учуди накрая да се съюзи с него 🙈

Стабилно седят за сега, дано продължи така и като се появи сериала на Енгин

# 143
*Благодаря за всичко споделено!
          Епизод  32 с превод :

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/10/32-neron-angelov-nov.html

Изгледах епизода,хареса ми,има много неща,които се случват и ни предстои
   изясняването им.Азизе е вече с нова визия--прическа,грим,тоалети,обувки...
   В началото на сезона ми хареса надеждата на Азизе и "Новата история",
   в която няма --отмъщение,оръжие,обичаи,ако нещо се появи от тях,нея там я няма.
   За пръв път видя и се запозна с Фирузе,когато тя пристигна с въоръжен отряд
   в квартала,за да им помогне.Не знам защо Азизе сега реши друго.В целия 1-ви сезон
   показа и доказа колко силна,отговорна,борбена и упорита е.Успя да са пребори с
   трудностите и шестимата останаха заедно и единни.Иска да бъде като Фирузе,
   прие да е дясната и ръка,да ръководи домакинството,въоръжената охрана и още др.
   неща..Сега сираците са нахранени,добре облечени,имат собствен дом,но всеки прави
   каквото си иска.Мъжете удрят--големият с нож,малкият с камък..Зловещо!Настръхмам
   само като си спомня,сцената на Джемо,вида му,действията и думите му към Азизе.
   Фирузе,все още ни подават на час по лъжичка.Има вина за смъртта на съпруга си,като
   е избягала,а не му е помогнала.Това според мен е причината да остане сама само с
   дъщеря си и да продължи да работи..Отношението и към Девран е не само заради смърта
   на Джевдет.Може би съм мнителна,но погледът и е друг,когато отидоха в хотела "Алаз".
   Много още неща ще научаваме постепенно,дъщеря и намекна на Азизе...Девран трудно
   ще се откаже от навиците си да живее с тайни,лъжи и да продължи да е доброто синче...
   Фидан е най-успешно нагаждаща се според обстоятелствата от шестимата.Спирам,нека
   и другите да споделят мненията си.

# 144
#InStyleOctober2025 #HazalSubaşı #Pandora
    Списанието İnStyle Türkiye вече е в продажба.

От вчера Хазал с приятели

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 00:25 от 12345ds

# 145
Докато пишех поста си се появи фрагман 2  за еп. 33.

"Опитваш се да разделиш мен и Азизе, но няма да се получи.“

https://www.instagram.com/startv/reel/DPb9PbXAA9_/

Девран излежда е поел вината на Джемо, а накрая Азизе опитва да довърши Явуз.

ExKely Flowers Hibiscus, Вера Flowers Hibiscus, благодаря!

Клипче от InStyle Türkiye

"Намирам се в година от живота си, в която чувствам, че всичко си идва на мястото.“

https://www.instagram.com/instyle.tr/reel/DPUH9OJDE9I/

Много хубава фотосесия на Хазал. Hands Clap

Всичко в епизода е подчинено на думите на Девран, че Азизе не знае нищо за братята и сестрите си. Отиде, видя Зелиха в дома на Емине, зарадва им се, но не прояви никакъв интерес каква е тази жена. На въпросите към Фидан и малките отговорите бяха лъжи.
Тя повярва и на лъжата на Фирузе за смъртта на съпруга ѝ, а Девран ѝ отваря очите, че Фирузе преднамерено я заведе в хотела.
Не ми е ясно защо Фирузе е толкова съсредочена само върху Девран, все пак Первин им натресе Мерием. Индиректно настройва Азизе срещу него. Девран я нарече мъжемразка, но омразата ѝ не е към всички мъже.
Съгласна съм с ExKely, че има голяма вероятност да се съюзи с Явуз, няма на кого друг да казва "сега имаме общ враг".
И едва след смъртта на Джевдет е тръгнала да отмъщава на Ремзие Rolling Eyes
Мисля, че Явуз ще оцелее - за да има още неприятности и за Джемо, който е непоправим и след милион обещания, дадени на Азизе и последно на Девран. Проходи, за да стане убиец. Не зная докога ще ни го представят като глупак.
Къде е направена тази снимка?

Много бандитски стана сериалът, не успя да излезе от калъпа на масата турски сериали в които без бандити и отмъщения, пръкнали се след десетки години, няма оцеляване с рейтинга.

От Еркан и от Ямур

# 146
  Беззащитен

33. Резюме на епизода и кадри от него:

🔺Азизе е дълбоко разочарована да научи, че Девран тайно работи в хотела на Явуз. Когато обаче цялото внимание внезапно се насочва към Девран, пристига новината, че Явуз е намушкан до смърт, което прекъсва спора им.

🔺Именно в този момент става ясно, че Джемо може да проходи отново. Въпреки че семейството му е щастливо, че той отново е на крака, горчивата истина става ясна за Азизе: Джемо е този, който е намушкал Явуз. За да не загуби брат си, Азизе е принудена да мълчи.

🔺Докато решението на Зелиха да си покрие главата предизвика нова буря в семейството, Фирузе продължава да притиска Азизе и Девран със своите задкулисни игри. Явуз се бори за живота си, а съдбата на Джемо сега зависи от него.

Лучия!Благодаря за споделеното.

# 147
Вера Flowers Hibiscus, благодаря!
Фрагманът с превод

https://vk.com/turfanclub?w=wall-203262439_197295

Oт Хазал

и от Еркан

# 148
Мерси за всичко споделено Flowers Bouquet

Динамичен епизод обещават фраговете, дано е така наистина - последно ще са само с Ешреф, после идва още конкуренция и трябва да са се посъвзели до тогава.
Не ми се вярва Азизе да дръпне шалтера на Явуз, някакво друго решение ще измислят в последния момент. Не ми се ще и Джемо да ходи в затвора, все пак и на Явуз му се размина още по-голямо престъпление.
АзДев ще намерят и верния път един към друг, и с Фирузе ще се справят постепенно. Но как ще се разреши проблемът с Зелиха ми е много чудно. Въобще не трябваше да намесват религия, забрадки и пр. Сега недоволните искат да се върне старата Зелиш, но като ѝ махнат забрадката пак ще са недоволни, че им обиждат религиозните символи. Въобще не виждам правилен ход. Освен Юсуф така да си я приеме, но хич няма да съм доволна с такъв изход.
Фидан колкото и да недоволства, винаги е пръв помощник и закрилник на малките и винаги много точна в наблюденията и думите си. Харесва ми образът, който ѝ изграждат.
Почти повтарят хронологията на събитията от първия сезон - Джемо иска да ликвидира Явуз, Девран и Азизе го спират; Дребосъците имат неприятности - цялото семейство е на помощ. Придържат се към работещата формула, дано да е за добро.

# 149
Още промо снимки.

Общи условия

Активация на акаунт