ЕРКАН МЕРИЧ🌹ХАЗАЛ СУБАШЪ🌹 след 🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹 Тема № 11

• 23 021
  • 337
  •   1
Отговори
# 210
ExKely Flowers Hibiscus
Oт кадрите с Бала останах с впечатление, че си е изгубила паметта. Нямаше никаква реакция, нито като чу гласа на Самет, нито като видя Азизе.

"Азизе и Девран са късметът и съдбата си един на друг..."

От Дениз Турал /в Х се представя като: Безпристрастен коментатор. Цялата ми грижа е светът на телевизията. Въздушно пространство, свободно от его."/
"Хазал Субашъ е една от най-прогресивните актриси напоследък. Вярвам, че тя издигна сегашната си позиция на още по-големи висоти със сериала "Бездомните“. Тя е жена с мощна аура, която извиква наистина завладяваща драма. Тя е една от номинираните ми за актриса на годината. 🤞"

Oт стори на Хазал - плакат и тийзър на филма с Оузхан "Bugün Güzel - Днес е красиво", премиерата е на 12 декември.

https://www.instagram.com/p/DRCiXuRDLgr/

Oт 11 ноември.

# 211
Отидох да търся йозет и снимки Flushed

Преди три дни

https://www.instagram.com/p/DRIFA7HDY8k/

В неделя

https://www.instagram.com/p/DRIFI5MDXJn/

# 212
Отидох да търся йозет и снимки Flushed
За сметка на това пуснаха нов откъс, не е нещо неочаквано, но пак буди интерес.

# 213
ExKely, благодаря!

"Ще се съберем отново с майка ни"

Превод

Потърпи, Джемо. Ще се срещнем с мама. Бъди търпелив.
Мамо?
Мамо...
Мамо! Пусни ме вътре! Мамо!

# 214
Фрагман 1 за еп. 39 с превод.

"Азизе има предвид мен!"

https://vk.com/search?q=%23Sahipsizler&w=wall-226241394_182622

Гледах само това клипче, няколко пъти. Но видно от фрагмана, Явуз пак оплете конците.

"Ще го/я върнем, Азизе!“ Мисля, че става дума за Бала.

https://www.instagram.com/p/DRQJSyYDnxf/

И много снимки зад кадър

Следващите са за баланс Grinning

# 215
Преди много бързо се разделяха с всеки, който не пасваше на историята, а сега така са зациклили с Бахар, че още малко и ще стане непоносимо. Особено щом вреди на образа на Юсуф.
Много ми въздейства разговора с психиатърката, погледът от страни и различните интерпретации на случващото се. Това му харесвам на сериала, че е чисто човешки. Въпреки преекспонираните вражди, традиции и прочие, в основата си се гради на най- чистите и обикновени човешки емоции и взаимоотношения - любов, омраза, страх, алчност, глупост. Всички тези чувства така хубаво ни ги представят. Целият каст е страхотен в интерпретациите си, включително и дразнещите с присъствието си.

Сега е ред на Вахап да минира с нови проблеми връзката на Девран и Азизе. Че Первин малко беше, сега и той да не остане по-назад. Дано не им отнеме много време да възстановят доверието помежду си. Юсуф остана настрана от последните събития, но може да се окаже единственият трезвомислещ, в създалата се суматоха. Явуз обаче пак ще гони собствена изгода щом е сам при Арас, а не е казал на Девран кой е той.

# 216
*. ...Благодаря ви за всичко споделено!
     Епизод 38 е вече с български и с руски субтитри.
     Много го чакахме,но за мен това е най-емоционалния епизод на сериала.
     Почти всички играят чудесно,красиви и много,много талантливи! Браво!!
     Дано дълго да ни радват с още по-- хубави епизоди.

На 13 ноември направихме година от началото на сериала.Част от героите
     израстнаха като личности,промениха се,адаптираха се,макар и трудно,но
     за жалост тези, които са носители на негативизъм станаха много.Ще спомена
     само някои--Кеви и нейните внуци Мерием и Хазар/Арас/....Първият злодей
     Явуз -- до когото се е докоснал му носи само проблеми,много болка и разбит живот:
     Бала, Вера,а дъщеря му какво ли не преживя от постъпките му....Вахаб не само
     сега "заложи бомба" на сина си.Парадираше с неговата фирма и неговите решения,
     държеше в подчинение,определяше как да живее и постъпва Девран.Сега,когато
     хотела Явуз прехвърли на Девран,своеволията на баща му продължават.Нали
     жертва всичко за да останат живи,а си тръгна сам,знаеше какво сътвори и не се
     погрижи за сина си и снаха си...
     Бала е намерена,спасена от пастир,до сега е живяла при него,само това споменаха.
     Силни сцени с Девран и Азизе---"Девран,ти си най-големият ми шанс в този живот".
    "Азизе,ние не сме просто шанс един за друг,ние сме съдба.И никой не може да
     промени това."

Единият споделяше болката за майка си,а другият--болката за брат си.
     Имам два въпроса:1--Вярва ли Девран на Арас,държи се така,но следи всяко
     негово действие...2--харесва ли Арас Азизе,или само дразни Баде?

Месут плака на тази сцена.Дано е останал жив..

# 217
Наистина много емоционален епизод - мен ме беше стегнало гърлото през цялото време и бая сълзи избърсах. Даже намерих и текста на песена, която пуснаха за фон - кадрите, емоциите, всичко пасваше идеално.
Скрит текст:
Сънувах снощи,
Липсваш ми, мамо,
Ръката ти е отново в моята,
Очите ти са насълзени,
Избърсах сълзите ти, мамо.

Стъкло падна на земята,
Ръцете ми са покрити с кръв,
Ела тук, мамо,
Двама полицаи от двете ми страни,
Ръцете ми са в белезници,
Намери ме, намери ме, мамо.

Снощи сънувах,
Липсваш ми, мамо,
Аз бях този, който се лееше от очите ти,
Паднах на гърдите ти,
Кажи ми, болеше ли, мамо?
А иначе не вярвам Арас да си е паднал по Азизе. Просто дразни Баде, но това пък предизвиква съдбата. Но пък с такъв тип поведение ще изостри вниманието и на Девран. Има той едно наум, уж му вярва, но не съвсем.
А Месут винаги в бил олицетворение на публиката - ако той плаче и аз така, ако се смее, значи нещо забавно се случва.

# 218
Вера Flowers Hibiscus, ExKely Flowers Hibiscus, благодаря за споделеното!

Изгледах я и аз, трудно. Азизе не спря да плаче първия час и половина, засякох. И после продължиха да увеличават броя на плачещите. Да, срещата на Азизе и Джемо с майка им беше емоционална, но аз съм ядосана на Бала още от първи-втори епизод и само чакам някои да ѝ каже в очите колко безотговорно е постъпила с децата си. А може и сама да осъзнае, когато разбере какво са преживели. Но кой ще ѝ разкаже и дали изобщо ще се случи...

"Мечта и реалност… Оставихме сърцата си на тези сцени с Азизе и Бала.🫶"

https://www.instagram.com/sahipsizlertvdizi/reel/DRUpIE0jASo/

Признавам, сценаристите следват плана си - с връщането на Бала в играта, Азизе вече няма да е майка на децата ѝ, а ще си роди свои. Арас още не е разбрал, че именно той ще сложи край на мардинските кланове, така бандитите изчезват и Девран ще има време за семейството си.
Като зрител се чувствам подценена от глупостта Девран да изпрати Азизе, Джемо и Месут при бандитите без никаква охрана, но явно не са успели да измислят друг начин за появата на Явуз и ролята му нататък в търсенето на Бала. След стрелбата по Джемо изгуби шанса за минимална реабилитация пред Азизе. Може да получи друг, ако се справи с Арас.
Бала е изгубила паметта си, но след среща с Явуз бързо ще я върне. Надявам се търсенето ѝ да не е по - дълго от още един епизод.

Изглежда за Зелиха посещението при психолог няма да е достатъчно и затова ще продължат с пародията Фирузе - Бахар. Ако след сцената от фрагмана ни отърват от двете, ще кажа браво на сценастите. Joy
Пропуснах - в предходния епизод много ми хареса сцената с Балъм и Юсуф, когато му каза, че той ще бъде добър баща. Малко са такива искрени и истински човешки сцени.

"Девран Ага нежно смекчава напрегнатите моменти 😌"

https://www.instagram.com/sahipsizlertvdizi/reel/DRXRlAFjBd5/

Добре че е той - да смекчи "нежните" моменти на Хашмет. Joy

https://www.instagram.com/sahipsizlertvdizi/reel/DRWo9m1DMxL/

От Еркан и Ямур - петък. Езги Ердоган е певица.

Ямур чете Станиславски, втората снимка е от днес.

# 219
Пореден емоционален епизод предстои, но хич не ми харесва че Явуз ще получи това което иска. Може да е временно, но в никакъв случай справедливо.

# 220
# 221
Благодаря ви за фрагмана и превода! Flowers Bouquet

Не ми стана ясно Азизе на кого е оставила децата - в последната сцена тя пита "кой дойде", Явуз отваря вратата и Джемо казва "дойдохме да видим майка ни". Изглежда няма да си върне скоро спомените.

# 222
Изглежда все едно Азизе е в чифлика на Явуз с майка си, а другите са останали в махалата. Той и Явуз обяснява на Бала „Имаме едно дете”. Въобще никаква помощ от Бала, а все едно още едно дете за гледане получи Азизе. Ако и Вахап е фатално прострелян щастието още дълго ще е мираж.

# 223
🏚️Озет и промо за новия епизод на "Беззащитен":

Азизе е дълбоко разтърсена, когато отново губи майка си, с която току-що се е събрала отново.

Разгневен и наранен, Девран се отправя към хотела, вярвайки, че е нарушил споразумението. Междувременно, когато Вахап признава, че е скрил оръжието, за да защити семейството, това води до разрив между баща и син.
Девран се оказва притиснат между обещанието си към Азиза и задълженията си към семейството.

Въпреки че Хасмет се опитва да държи майка си далеч от Осман, ситуацията приема неочакван обрат, когато Осман внезапно предлага брак на Ремзийе. Хасмет започва да крои нови планове, за да избегне загубата на майка си заради „кошмара“ си Осман.

Междувременно Зелиха разкрива лъжата на Юсуф и това води до сериозна криза в отношенията им.

Арас води невидима война между двете страни и е насочил атаката към Вахап, за да довърши Алаз.

Азизе почти се събира отново с майка си, но Девран е изправен пред заплахата да загуби баща си.

Благодаря за всичко споделено!

# 224
Вера, благодаря! Flowers Hibiscus

ExKely, не се сетих - наистина сега Бала е като дете, което всеки може да излъже за всичко, тя не знае коя е, откъде е.

От Хазал

Еркан и Ямур на премиерата на филма "Nasipse Olur 2"

https://www.instagram.com/p/DRfU07aDUOz/

Новата профилна снимка на Еркан в инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт