ЕРКАН МЕРИЧ🌹ХАЗАЛ СУБАШЪ🌹 след 🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹 Тема № 11

• 23 100
  • 339
  •   1
Отговори
# 330
И откъса. Азизе отново е във вихъра си.

Във финалните надписи Джем го пишат творчески директор, въпреки че пое АBI.

Действията между 42 и 46 епизод се побират в рамките на една седмица, така че излизат сметките на Юсуф. Почти всяка серия беше за ден-два.

Очаква се Хазар да подкокороса Хайдар да иска отмъщение и може би затова, въпреки че са от един клан се стига до тази ситуация.

# 331
...     *** ExKely,благодаря!

До сега всичките ми критични мнения не са към актьорите независимо,че
     ги цитирам.Те говорят и действат така,както е написано в сценария.СЦ са
     отговорни за успеха,а също и за загубата на част от зрителите.Гафът е техен
     и ще се обоснова.В епизод 43 Джемо е зад решетките,идват Азизе и майка му,
     в1,34мин,той им казва:"Делото е след една седмица".В края на епизода вече е
     с присъда.Времето от срещата им и делото е една седмица/почти 1 час екранно
     време от епизода/,а за следващите 3 епизода,колко дни е реалното им време?
     В руските групи се коментира за нова сценаристка.Навярно съм пропуснала или
     не съм разбрала,но промяна няма,има много ненужен пълнеж и повторения от
     1-ви сезон,едно и също.За мен Первин е със статут на главна героиня--постоянно
     е до Азизе.Даде възможност на фиктивния си син да идва свободно в къщата на
     Девран.Ако Баде и беше подходяща за снаха,щяха да живеят всички Алази заедно.
     Днес е 47 епизод,нови изненади.Мисля,че с"новия Алаз"скоро няма да се разделим

https://vk.com/club140959430?w=wall-140959430_587073

Приятен ден от мен.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 12:54 от 12345ds

# 332
Завършиха въртенето в кръг. Могат да почнат отначало 🤐
Гледам (с едно око) само за да видя разкриването на Хазар и падението на Первин (мисля, че умишлено сега я преекспонират, за да могат после да ѝ затворят устата)
Юсуф и той тръгна да си търси белята, където не трябва 🤦🏻‍♀️

# 333
Фрагман 1 за еп. 48 с превод

"Хайде да се разведем в името на живота на бебето ни, Девран.“

https://vk.com/sanatmozaik?w=wall-226241394_227813

Както и предположих - Азизе няма друг начин, но не знае, че разводът в клановете няма значение. Первин искала внука си, нероден Петко.

Вера, ExKely, благодаря за споделеното! Flowers Bouquet

Вера, не следя за времето в което се развива действието. Нали трябва да родят докрая на сезона - за три месеца как ще стане Flushed

ExKely, вероятно ще оставят Хазар още дълго време. Нали затова водят врагове от мардинските кланове, защото истанбулските са малко. Дано и рейтинга да си харесват. Rage

Този Хайдар, бащата на Туфан, какъв друг син има, че му обещават неродена мома? На каква възраст е? Имам да гледам още два часа от еп. 47. Сигурно ли е, че бебето ще е момиче?

"Aydınlıkevler" с представления на 13 и 27 феруари.

Еркан да не се подготвя за сватбата Heart Eyes

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 01:52 от LU4IQ

# 334
    ...*****Преведения епизод :
   https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2026/02/47-neron-angelov-nov.html

И аз мисля,че свършиха епизодите,които критикувах.Този е повратна точка ,след която
     е възможно сюжетът да се развие по всякакъв начин стига сценаристите да имат свежи
     идеи.а не повторения както в този епизод:
        Децата мислят,че няма да са обичани--преди  избягаха,а сега с други номера,
        Джемо от гордост събираше пари за да не е длъжен на Девран,сега Юсуф,
        Да не повдигам въпроса за кръвните вражди.
             Малко за Бейби шауър.
        Женската рода--енигма за Азизе,
        Леля и племенник--"Като две капки вода"
        Подаръците на Первин и Хамиет--6:1 за Хамиет
        ((Первин-огърлица като медали за модерен петобой,
        Хамиет-ключ на нова кола за Азизе.))
   Не ми харесва,че Девран стана отново послушен син на родителите си.
   Много искаше да има дете,но с това подчинение се питам--готов ли е като Азизе?
   Хареса ми хуморът му към нея ("С едната ръка ще стреляш,с другата
   ще правиш кюфтета и ще танцуваш.")
   С тези рейтингови съперници,дано изкараме сезона,защото въпреки,че се ядосвах
   и критикувах сценаристите,със сигурност ще продължа да гледам сериала.

От Хазал в реклама за Свети Валентин
  [

Приятни почивни дни!  

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 21:51 от 12345ds

# 335
     .....***Втори фрагман за 48 епизод:

https://vk.com/sanatmozaik?w=wall-226241394_230807

# 336
Едва днес приключих еп. 46 /влачих го цяла седмица/ и започнах 47.
Вера, благодаря ти! Flowers Bouquet
Какви свежи идеи да очакваме след обричането на нероденото бебе. Има два сериала за желаещите да гледат азиатските традиции, един - черноморските. Нашият сериал се гледа от хора, които очакват нещо различно. Така мисля предвид падащия рейтинг. Ако продължи със същото, след още два-три епизода в Тотал ще сме под 4%

Рекламата на Pandora

https://x.com/updateshazals/status/2019419932656845219

# 337
     ...   ***** Лучия,благодаря!

Споделям оценките и вижданията ти за сериала,че очаквахме не това,което гледаме сега.
     Знаеш защо съм тук и затова се надявам за свежи и нови идеи са развитието на основната
     идея на сериала.Когато започнах да гледам турски сериали,съседите искаха да ни покажат,
     че са светска държава,да са европейци по образование и начин на живот.Сега вече е друго,
     различно и трудно си намирам по--лек за гледане сериал.Освен нашия,гледам само"Завист"
     Много добър кастинг и поносим сюжет.И тук разочарование--Айда в своето амплоа от зла та
     още по-зла,с любим син не от съпруга както в ДГ.Другите герои--двама братя с общ баща,но от
     различни майки,също брат и сестра с обща майка.Три бременни-- не от съпрузите си.И тук се
     се появи Клан,но с ага жена,изобщо...  Заради Мурат се опитах да гледам Розите,но  не ми
     хареса.И тук нищо добро---Берат,родила три чудесни,красиви момичета/не може такова зло
     същество да се нарече майка/.....Простете за споделянето ми не по темата.

В групата на Хазал OGM Universe има подробна статия за продажбите и на международния пазар и
     то много успешни и в много държави.Мисля,че интереса към турските сериали се дължи на това.че
     в тях няма:политика,фантастика,наркотици,а нрави,обичаи и между-личностни конфликти.             

Нови зад кадър

От Хазал

Успешна нова седмица

# 338
И откъса ни връща назад, нищо че не е време за носталгия.

Както и предния път споменах турският зрител си остава непредвидим - да се уцели сюжет, време, да се прецени конкуренцията, със сигурност не е лесно в този бизнес. Но от два епизода насам за разлика от ТВ зрителите, част от последователите в ИГ се връщат ( имаше отлив и сега са почти толкова колкото бяха в края на първи сезон). Знам че това не е определящо за рейтинга, от който зависи продължителността на излъчване по телевизията, но пак е някаква индикация какво искат да видят в този сериал. А какво ще ни поднесат е съвсем отделно неизвестно. Мен най ме е яд че и Фидан ще я пуснат по тази пързалка вместо да наблегнат на учебните занятия. Там можеха да развиват историята ѝ, а не в клана. И вече ми е крайно нетърпимо да гледам Явуз и Хазар.

Off topic: Завист и аз го следя и смея да кажа, че ако погледнем под повърхността на това кой с кого бил и чие дете носи ще видим много сложна и дълбока история, показваща сложността на човешката природа.

# 339
Вера, ExKely, благодаря!

Откъсът с превод

https://vk.com/sanatmozaik?w=wall-226241394_232398

Йозет и снимки за еп. 48.

Светът на Азизе се разпада, когато научава за споразумението за кръвна вражда, сключено заради нероденото ѝ дете, и за мръсните сделки на семейство Алаз. Напълно губейки доверие в Девран, Азизе заявява: Няма да позволя да навредиш на нероденото ми дете“ и напуска имението Алаз със семейството си. Девран, съкрушен от заминаването на жена си, се опитва да убеди Азизе да се върне, като едновременно с това е притиснат в ъгъла от баща си Вахап и майка си Первин.

Первин, не успявайки да принуди Азизе да се върне у дома, променя стратегията си. За да си отмъсти на Азизе и да я удари в най-слабото ѝ място, тя решава да поиска ръката на Мелис за брак с Хазар. За финансово затрудненото семейство Хашмет това предложение се превръща в златна възможност.

Девран, решена" да сложи край на кръвната вражда веднъж завинаги, решава да се изправи срещу Хайдар, рискувайки всичко, за да намери общ език. Чрез манипулациите на Хазар обаче, Хайдар е убеден, че Девран не е дошъл за мир, а за да го убие. Девран обаче не осъзнава, че се втурва стремглаво в смъртоносен капан.

Гледам, защото историята на бездомните ми е интересна. За съжаление сценаристите се изчерпаха и затова вкараха всякакви бандити, които ме отвращават.

На едната снимка в поста на Вера е гробище, а Фидан с черен шал. Нямам идея кого погребват.

От Ямур - "Хайде, остави тази книга и си поиграй с мен 🙄"

Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт