ЕРКАН МЕРИЧ🌹ХАЗАЛ СУБАШЪ🌹 след 🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹 Тема № 11

• 13 782
  • 202
  •   2
Отговори
# 195
Йозет и част от снимките за еп. 37

Смъртта на фалшивия Хазар хвърля нещата в хаос. Девран, убеден, че Иляс и Чавуш са се хванали на плана на Арас и са се насочили към водачеството на клана, предприема действия. Но този път той не е единствената мишена: Явуз задейства плана си за отмъщение и отвлича Самет.

Междувременно Фирузе научава, че болестта на Бахар е прогресирала и че се нуждае от трансплантация на черен дроб; тя моли Юсуф да бъде отново до Бахар. Докато Девран и Азизе се мобилизират, за да открият Явуз, Арас и Баде получават информация за Азизе, която ще притисне Девран в ъгъла.

Това за Фирузе и Бахар вече го гледахме в еп. 36. Grin

От Еркан и Ямур

# 196
 Лучия, благодаря

📌Превод на интервюто на Хазал за списание İnStyle.
        Понеже е много дълго,слагам само отнасящо се за сериала.

Скрит текст:
Въпрос 5.
- Репортер: Как мина всичко за вас в „Беззащитен“? Мислех, че бяхте малко разстроени?
- Хазал: Да. Първите епизоди от този сериал са изключително трогателни, емоционални и дори трагични и трудни. Когато за първи път се сблъсках със сценария, си помислих и разсъждавах така: „Моята героиня е Азизе, която е доминираща фигура, като локомотив, където и да отиде, нещастието я намира, както и братята и сестрите ѝ. Освен това, това е героиня, която иска на всяка цена и независимо какво им се случва, независимо какво се случва по пътя им, да обедини всички свои братя и сестри в едно цяло. Въпреки факта, че винаги са възниквали препятствия пред нея да преодолее тези трудности, тя беше надеждна опора, едновременно изпълнявайки задълженията на по-голяма сестра и майка, и то в много трудни ситуации. Тези сцени бяха най-трудни както на снимачната площадка, така и при четенето на сценария. А от друга страна, това беше новост за мен, която събуди интереса ми към тази роля. Друго нещо, преди този проект, още от първия епизод, имах мъжки партньори, с които бяхме успешни, играейки ролите си перфектно. Липсата на мъж през 5-6 епизода. Наличието на партньор добави ново измерение към кариерата ми, нещо, което никога преди не бях изпитвала. Започването на проект без мъжки партньор беше промяна в темпото. Така че сериалът ме вдъхнови и аз се съгласих да участвам в...“ този прекрасен сериал. Той също така увеличи желанието ми да служа на братята и сестрите си, както като майка, така и като по-голяма сестра. Нашият прекрасен режисьор, Джем Карджи, също ни оказа ценна подкрепа и винаги беше мил и любезен. Целият актьорски състав е фантастичен и сплотен. Работата се получава безпроблемно, благодарение на единството и солидарността на целия актьорски състав.
Въпрос 6.
Репортер: Чудесно. Обичаме драмата. И, естествено, екипът и сценарият са прекрасни. Но когато зрителите гледат драма като „Беззащитен“, може да си помислят: „Толкова е хубаво, че такъв ужас се случва на екрана и не засяга семейството ми.“ И възможно ли е да гледам „Беззащитен“ с такива разсъждения? Разбирам, че драмата ще докосне всеки под една или друга форма. Но все пак
- Хазал: Мисля, че това до известна степен докосва всеки, въпреки че животът вече е в опасност. В „Беззащитен“ е историята на шестима братя и сестри. Всеки познава драмата, дори и да не е толкова интензивна, но тя присъства в живота на хората. Можете да се сблъскате с драма просто като се разхождате по улицата, като станете свидетел на бой, като чуете неприятна история от приятели за нещо, което се е случило в семействата на техни приятели. Понякога можете да видите случайна история за някой, който внезапно умира на улицата, или да станете свидетел на инцидент, при който нещата просто са се влошили на улицата. Чуването на подобни истории неизбежно е разстройващо. Мисля, че именно от подобни случаи се формира понятието „драма“. Мисля, че историята на шестимата братя и сестри е сравнена с истории, чути някъде. Ясно е, че сериалът не оставя никого безразличен, тъй като предизвиква усещане за топлина и страст, както и животът на обикновените жители на квартала, особено онези моменти, когато жителите виждат от първа ръка всичко, което се случва по улиците, надничат през прозорците си, клюкарстват и клеветят един друг. Всичко това се случва в реалния живот, без преувеличение. Това е съдбата на жителите на този квартал; те живеят и дишат това. Това е техният обичаен ритуал, ритъмът на живот. Дори и сериалът да не се снимаше, така е. Искам да подчертая още един важен момент: появата на моя партньор, който не само подкрепяше Азизе, но и оказваше помощ на братята и сестрите си, спасявайки ги от различни ситуации и ситуации. Това показва, че това е независимо и истинско семейство, живеещо независимо от обичайните обстоятелства в квартала. Затова зрителите искрено се ангажират със сериала.
  Коментар от зрител на 2-рия фрагман:
Скрит текст:

"Хей,време е, грижите се за децата си.Не им позволявайте
   да се нуждаят от някого или да бъдат смсчкани!"
          Още няколко снимки:

# 197
Като не успяха да изградят успешен женски образ, който да бъде опора и подкрепа за Азизе решиха да върнат майка им. Което не е зле и не е съвсем в сферата на фантастиката, доколкото нито я показаха мъртва, нито погребана. Но предполагам че това ще е финалната сцена. Ако е действителност, а не сън очаквам много бурна реакция от по-големите, особено Джемо и Фидан, защо не ги е потърсила. Може много интересна история да излезе, ако се справят с правилното ѝ написване.

# 198
Вера Flowers Hibiscus, ExKely Flowers Hibiscus

Не само не успяха с Фирузе, но и Бахар изобщо няма вид на човек с чернодробна недостатъчност и болни бъбреци - толкова е свежа и сияеща Joy

Не виждам какъв смисъл би имало Самет да сънува майка си, картината е ясна и цветна, не прилича на сън. Кой шофира колата, да не се окаже, че и Ръфат е жив. Flushed Но той отдавна щеше да се обади на Джевдет, а Бала или не се е сетила да търси децата в Истанбул, или е са я лекували дълго.
Ще е много по - интересно да гледаме нея вместо мардинските кланове.

От Мина Дерман и Каан: "Обадете се на матча полицията!"

Изразът "Обадете се на матча полицията!" е свързан с едно вирусно видео с необичайна рецепта - пържат ориз с матча.

https://www.instagram.com/reel/DLUQUMGSIsa/?utm_source=ig_embed

От Ямур и Еркан

# 199
Фрагман 1 за еп. 38, рус. суб.

"Тя ще се събере отново с майка си, но ще загуби съпруга си..."

https://vk.com/mina_derman?w=wall-221756006_848

Азизе е против Явуз заради Самет. Ще успеят ли тя и Девран да спасят брат ѝ? ⚡️

https://www.instagram.com/sahipsizlertvdizi/reel/DQrZQBHjOxE/

От Хазал

Церемонията по награждаване, организирана от Факултета по комуникации под ръководството на Клуба за нови медии на университета Кадир Хас, ще се проведе на 14 декември!🚀

Втори сезон на "Първи и последен" е номиниран във всички категории - за най - добър интернет сериал, за най - добър режисьор Деврим Ялчън, най - добър сценарист Хакан Бономо, за най - добра сериална двойка Хазал и Улаш Туна, най - добър актьор Улаш, най - добра актриса - Хазал.

"Бездомните" е номиран за най - добър сериал,

Джем Карджъ е сред номираните за най - добър режисьор за "Бездомните",

Хазал и Бурак за най - добра двойка,

Бурак за най - добър актьор

Номинация имат и сценаристите.

Каан е номиран за най - добър актьор за "Истанбулска енциклопедия",

Оузхан за най - добър певец.

Клипче от годежа

https://www.instagram.com/adini_omerzehra_koy1/reel/DQpupahDKl6/

На втората снимка са с майката на Еркан.

С брат му, снахата и племенника.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 00:05 от LU4IQ

# 200
Голям екшън стана сериалът. И не виждам скоро да стане по-спокойно- новият враг сега започва. Историята с майката е пълна мъгла.
Това, което чакам с нетърпение е Фирузе и Бахар да се махнат- да заминат някъде и да излязат от сериала. Никаква нужда няма от тях. Отвратително маниулиране и от дъщерята, и от майката на това добро момче.  Болестта няма нищо общо с глезотиите непременно да е с Юсуф без значение от неговите чувства. Непоносими са ми.

# 201
Да Онче, време е да си ходят Бахар и Фирузе, че да не изгори доброто момче покрай тях. Девран обзет от страх и безпомощност каза думи, които не трябваше на Юсуф, дано бъде достатъчно разумен и се извини (заедно са във фрага, дано).
Не успяха да измислят нещо ново и интересно, та се отдадоха на спомени. Муден беше епизодът, както бе с отвличането от Абас - много действие без значение за развитието на историята.
Арас и приятелка са ми е много анти. Безпричинната жестокост ми е 🤐 И ги представят със свръх възможности - Бала дето се води мъртва от почти година я откриха за нула време, но складовете на Девран са непробиваема енигма.
Мисля си дали сега, ако прегледат Зелиха след катастрофата няма да открият че е бременна. Ще е добра причина Бахар и Фирузе да заминат.

Вярна е публиката на Sahipsizler - те бяха с най-малка загуба на рейтинг заради футбола в сравнение с другите конкуренти.

# 202
Благодаря за всичко споделено!
    Изоставени еп.37 Балг.суб.:playtube.tv/watch/is...

Каква беше съдбата на нашите "Беззащитни в 1-ви сезон,
     а сега до къде стигнахме?!?

Все по-трудно ми е да гледам сериалите на нашата съседка.Не мога да разбера
     какво удоволствие им доставят клишетата носещи негативизъм,отмъщението се
     представя като справедливост,а добротата и човечността не се ценят.Конкретно
     в нашия сериал--Явуз винаги до сега изплува сух от водата,с достатъчно екранно
     време и няма никаква логика в действията му..Майка му скри от Азизе,че Бала е
     жива,отмъщава и за внучката си,а знае какви ги върши синът и....Фирузе е голяма
     егоистка и изнудвачка без скрупули.Щеше да отмъщава за Джевдет,а на знае,че
     неговата най-голяма грижа бе Мелиз,нито вернаж не се срещна с нея,но Юсуф е ........
     Арас/Хазар/в комплект с асистентката си,е 2в1 отмъстител идващ от Германия.
     Хашметови са без коментар.В общи линии,все сме с нарастващ отбор от психари..
     Да им имам късмета на нашите "Беззащитни"--тази година сряда е ден за футбол
     за разлика от миналата година.

Саадет и Хъшмет,съученици:

Общи условия

Активация на акаунт