ЕРКАН МЕРИЧ🌹ХАЗАЛ СУБАШЪ🌹 след 🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹 Тема № 11

• 21 873
  • 320
  •   1
Отговори
# 270
...*   ФРАГМАН 2 С РУСКИ СУБТИТРИ:

https://turkrutv.net/bezzashchitnye-43-seriya.html

Р Е Д А К Т И Р А Н Е :
     Лучия,поставих новия фраг,защото в твоя пост е друг.

🏚️Озет и промо за новия епизод на "Беззащитен":

Стрелбата на Джемо по Хасмет доведе напрежението между двете семейства до необратима точка.
Докато Хасмет се бори със смъртта в болницата, ходът на Джемо промени съдбата на всички за един ден.
От едната страна е Бала, която се закле да защити сина си на всяка цена; от другата - Азизе, която настоява, че справедливостта изисква наказание за грешка.

Бурята продължава от страната на Алаз. Вахап и Первин искат синовете им Девран и Хазар да седнат на една маса и съвместно да управляват клана. Братята обаче, които не са съгласни с бъдещето на племето, не са съгласни: Девран, за разлика от Хазар, иска да очисти племето от мръсните му дела. Хазар, възползвайки се от хаоса, създаден от Джемо, се готви тихомълком да осъществи плана си.

Междувременно семейството на Юсуф го притиска да изключи Зелиха напълно от живота си; Юсуф е изправен пред трудно изпитание между семейството си и жената, която обича.

Джемо е разкъсван между бягството и капитулацията, а неговото решение ще определи хода на всичко.

~~~~~~~~~~~~~~

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 12:39 от 12345ds

# 271
Започнах да гледам пак сериала. Сега съм в началото на  40 серия. И искам да споделя колко ми харесва подкрепата между двете момичета. Мелис не упрекна Зелиха, а започна да мисли за следващи стъпки. Зелиха има нужда точно от приятелка на нейната възраст и я има вече.
Знам, че много събития са се случили след това, но да си кажа. Grinning
И друго да си кажа- лошо ми стана, когато Юсуф пак го повикаха по телефона, още не са си тръгнали майката и щерката! Scream Дано до края на тази серия вече ги няма.
Девран имаше нужда от прегръдката на Азизе, точно от това.

# 272
Вера, Онче, благодаря! Flowers Bouquet
Благословени празници на вас, на семействата ви и на всички, които помагат темата да я има! Heart

Юсуф е един от най - светлите образи в сериала.

От Бирсен: "Сбогува ли се Каан Мирач Сезен с "Бездомните"?

📌43-ият епизод от сериала "Бездомите" ще се излъчи тази вечер. В епизода на сериала, продуциран от OGM Pictures, Джемо, изигран от Каан Мирач Сезен, един от главните актьори, отива в затвора.

📌От известно време се носят слухове, че Сезен ще напусне сериала и предстои да видим дали ще се завърне в актьорския състав в бъдещи епизоди.

https://www.instagram.com/1birsenaltuntas/reel/DSpyx6zCDwQ/

Зад кадър

# 273
Честита Коледа!
Бъдете здрави , обичани и щастливи.

# 274

Светли празници на всички минаващи в темата!

# 275
Светла и благословена Коледа, момичета! Christmas Tree  Да сте здрави и да ви е цветно и красиво в живота! Sparkling Heart

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 15:45 от oncee

# 276
Весела и щастлива Коледа! Мир в душата, любов в сърцата и здраве за телата!

Успях да си открадна малко време и да изгледам епизода, който отново беше на висота. Много добре развиха образа на Джемо и пътят му към изкуплението. Явно в действителност Мирач напуска проекта (9г. и 4месеца присъда получи), но поне е по начин, по който може да се върне, ако решат накрая да ни покажат след години. Поуката от действията му е налице и особено важно бе да се види и разбере от мъниците. Добре че беше Азизе, в това отношение Бала много разочарова. Джемо пое отговорност за постъпките си и получи своето наказание, а Хашмет кога, риторично попита Юсуф.
Девран избра да нарича братя Джемо и Юсуф и дано получи помощ поне от последния за да спре да губи от Хазар. Време е да приключат с тази сюжетна линия. Надявам се Новата година да ни донесе нов обрат в историята, а може и да спрат рекламата на Кока кола, за да спре и спадът в рейтинга.

# 277
Благодаря на всички за пожеланията и честито ви Рождество! Flowers Evergreen Tree Да сте здрави, успешни и щастливи! Flowers Four Leaf Clover

Рано-рано утринта изгледах клипчетата от новия епизод, отново обилно полят със сълзи. Джемо взе правилното решение и най - накрая пое отговорност за постъпките си. Разбрах, че го осъдиха на девет години и четири месеца затвор, дали е всичко, не съм сигурна. Дотук той единствен от децата на Бала не претърпя никакво развитие. Като мъж не подкрепяше семейството, не помагаше на Азизе, а само проблеми създаваше - на нея и Девран. Зелиха е следващата, люшка се, ту подкрепя Азизе, ту скача срещу нея и я обвинява. Дано сега като пое отговорност и създаде семейство, да спре да се взира в пъпа си, да застане до Юсуф и да разкаже на всички защо отиде при онзи фалшив ходжа. Да разкаже и на Бала какво преживяха докато нея я нямаше. Да оцени жертвоготовността на Азизе.
Рейтингът продължава да пада. Ако спешно не премахнат Хазар, ще провалят усилията на целия екип, който се представя достойно и през втория сезон. Време е Бала да пита децата си как оцеляха след убийството на Ръфат и раняването ѝ. Да спре да обвинява Азизе, защото няма представа какви глупости говори без да знае истината. Азизе спаси децата ѝ, не я пита как. Много ме ядоса - уж я прати да живее семейния си живот, а пак до Девран опря.

https://www.instagram.com/p/DSqDH-FDt2q/

ExKely, видях, че си публикувала докато аз прехвърлям социалните мрежи. Не мисля, че рекламата оказва някакво влияние. В много сериали я има, даже не е по една /например в "Присъда" постоянно рекламираха разни неща/.

Хазал репостна афиша на новия сезон на "Първи и последен" и написа: "Отново красиво, отново цветя 🫶 Очакваме с вълнение 🤩"

Някои телевизии са взели решение да излъчват епизоди на 1 януари и в тази връзка Бирсен пише: "Ще си вземат ли телевизионните сериали почивка следващата седмица за Нова година?

🔷 Тази година има несигурност относно няколкоседмичната пауза в излъчването на телевизионни сериали, която телевизионните канали обикновено вземат поради новогодишните празници и определянето на цените на рекламодателите за Новата година. Да видим какъв ще бъде окончателният план на каналите, които вземат решения въз основа на ходовете на конкурентите си?"

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 16:09 от LU4IQ

# 278
*  ЕХО !            

Сериалът е във ваканция,затова съм със снимки и колажи.

Преди 8 години                                           Сега

# 279
Ново от Хазал

# 280
Успях да изледам епизодите.
Това, което се случи с Джемо, е закономерно. Отдавна затвора го зовеше. Факт, че постъпи достойно на делото, значи мислил е и възприе това, което казва Азизе. Злорадо се зарадвах, че 30 милиона прелетяха край Хашмет, все пак нещо хубаво да стане. Satisfied
Криво ми е за Джемо, защото е жертва на родителското възпитание. Азизе нали каза- баща им на това го е учил- че всички хора са врагове и трябва да защитава семейството си от тях. И той това правеше- по дивашки начин. Той това знае, а и нищо не възприе от градския живот.
Особено силно ме ядоса Бала. Ще ги води в гората! Не стига, че след като ги е родила там нямаха намерение никаква социализация да им осигурят, даже не мислеха какво ще стане след тях, ами и сега - пак готова да хукне към гората! Ами много хубаво ги възпитава- да бягяме в гората от полицията! Направо думи нямам.
И най-много ме е яд, че сега пак за всичко ще излезе виновна Азизе.
По другата линия- съгласна съм, че трябва възможно по-скоро да махнат измисления брат, нищо не носи на сериала.
За Джемо ясно ли е, че излиза от сериала?

# 281
Онче, Бирсен не е писала нищо повече. И за ваканция не е писала. Ако тази вечер няма фрагман, отиват във ваканция докато сключат новите рекламни договори, старите са докрая на годината.
Бала така и не научи, че Джемо наръга Явуз и пак Азизе и Девран го спасяваха.
А защо да не бягат в гората - те нито учат, нито работят. Grin
Сценаристите забравиха за новата героиня, която Азизе назначи в хотела. Показаха я като сервитьорка и толкова.
Мен и Юсуф този път ме подразни - до момента не е казал пред никого - бебето е мое, изобщо не защити Зелиха, само се нахвърля върху баща си без да обясни и историята с ходжата.

Вера, azisiq, благодаря за споделеното! Към новите снимки Хазал е написала: "Започнете Новата година с докосване на Pandora ✨"

От Ямур

# 282
От канала са пуснали за поздрав най-хубавите и щастливи снимки.

Онче, престоят на Джемо в затвора със сигурност ще значи, че известно време няма да е в историята. Аз се радвам, че от продукцията не са го приключили фатално, както обикновено правят, така че са оставили вариант за връщане.
Лучия, проблем не е рекламирането само по себе си, а рекламата на Кока кола. От както е конфликтът в Газа мюсюлманският свят бойкотира американските продукти. Не случайно след последните два епизода в коментарите се появиха призиви за бойкотиране на сериала и free Palestine, неща които преди ги е нямало. Въобще, усещаше се едно разочарование, различно от просто нехаресване на развитието на сюжета. Може би след новогодишната пауза няма да продължат с тази реклама и да разчитат че покрай прекъсването ще се забрави.

# 283
ExKely, напълно съм съгласна за Джемо- и аз се радвам, че даже актьорът да е искал да излезе, не го занулиха, както обикновено правят. Затворът е хем излизане, хем възможност за връщане. Може да го включат отново по-нататък, а може и да има сцени в затвора, кой знае. Но при всички случаи за героя това развитие е добро.

# 284
*....*...  
     Благодаря ви за коментариите на епизода!
     Много ми харесват анализите  и оценките  ви.Моите виждания са като вашите.
     Напълно споделям мненията на всички,ще добавя само няколко свои виждания.
      За Бала и преди съм писала,любовта е водеща,но за мен тяхната е лишена от духовност.
     Едва след като тя пое отговорността за децата си,Азизе обясни защо Джемо е такъв.
     И той,както Самет и сестрите му ,са възпитавани от баща им.Азизе е дете на Бала и е
     била плътно до майка си след ражданията и.Мамината помощница, а след време,
     другата женска ръка в домакинството.Това я прави по-различна,липсва избирателното
     възпитание на Ръфат,за което едва сега разбираме.Обвинявах Бала,че остави децата си
     на Азизе,не  я разбирах.Ръфат е възпитавал децата си целенасочено.Самет риташе
     с гняв Девран.Най-ощетен от всички е Джемо.....Фидан мисля,че прилича на баща си по
     характер.Избирателно поднася мненията си.Миналия сезон---на Джевдет почти със сълзи
     разказа за любовта на Зелиха и Юсуф  и ако Джемо научи...,че децата са оставили като
     нейна грижа,но скри какъв и е  Керем ......В последния епизод за сестрите си---едната сама
     отишла в Мардин да се омъжи,а другата днес.Защо не каза на майка си за Джемо и Мелис?
     Несъгласието на Хашметови е друг дразнител за Джемо.....Явуз ---манипулации,изнудване,
     отново ще е в стихията си.

Отива си вече и тази година.С радост и надежда очакваме идващата.

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 23:50 от 12345ds

Общи условия

Активация на акаунт