ЕРКАН МЕРИЧ🌹ХАЗАЛ СУБАШЪ🌹 след 🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹 Тема № 11

• 21 737
  • 320
  •   1
Отговори
# 315
При все че вчера имаше мач и всички конкурентни са с червени стрелки във всички категории, двете зелени стрелки на Сираците са си направо успех.
Добро беше връщането на Бала, защото за да може Азизе да започне наистина да живее живота на омъжена жена и майка, трябваше да спре да бъде такава за мъниците. Едно е да оказва подкрепа - финансова, морална, физическа от страни, друго са непрекъснати грижи. Но Бала така се е вкопчила в Джемо, все едно други деца няма. Много ми харесват всички ретроспекции, как са точно на място и дават един по-задълбочен поглед на преживянато. С връщането на Бала имат възможност да се върнат и към основата линия, живота на шестимата и да извадят от играта Хазар и сие, да видим дали ще се възползват.
Единствено не ми стана ясно Гюлсюм дали разбра за кой син говорят, че е убил мъжа ѝ - Девран или Ферзан/Хазар.
Фрагът е много подвеждащ, масово смятат, че това ще е някакъв кошмар на Девран (дано е така).

# 316
Разногледа станах с объркания ред на излизане на фраговете. Яко ми пилят нервите. И сега до сряда има толкова много дни. 

# 317
Фрагманът с превод

"Това ни напомни, че сме семейство."

https://vk.com/sanatmozaik?w=wall-226241394_218987

ExKely, благодаря! Flowers Hibiscus Освен забързания график на фрагмани и пр., май друго не могат да измислят, за да вдигнат още рейтинга.

Не разбрах тези деца кои са, коли, кашони.

# 318
📢 2 Анонс 46 серии сериала "БЕЗЗАЩИТНЫЕ"

https://vk.com/yabani_ateskuslari?w=wall-150580284_43300

# 319
Лучия, мисля че раздават милостиня в квартала като благодарност за избавлението на Азизе и оцеляването на бебето.
Обаче хич не си помнят статистите. Този с агнето е същият, който беше при Явуз, когато отвлече Самет 😳

И ако междувременно не е изгонен от масата, във втория фраг Хазар липсва на масата, както и стола му 👀🧐

С пожара в къщата ще трябва пак да се върнат в махалата при Хашмет 😂
Жалко, че Гюлсим все още вярва, че виновника е Девран. Вчера сценаристката беше качила стори с множество съобщения, в които я пустосват ако нещо се случи с бебето, но не вярвам да тръгнат по този път. Ще е интересно какви резултати ще покажат другата седмица - тогава е премиерата на Подземен свят и отново има мач.

# 320
  *****  ... * Благодаря за всичко споделено ! 
   Изгледах епизода/има превод от Нерон/.Хареса ми,има всичко,но най-запомняща за мен е
   Азизе с нейните емоции от резултата на теста.През какво ли не мина отказвайки да има дете.
   Сега двете черти я направиха толкова радостна,щастлива,целуваше Первин,а тя не разбра
   какво се случва.
   Чудесни са ви анализите за серията.Мислим в една посока за случващото се в сериала.За мен
   връщането на Бала е логично и има определено място в сюжета.Нали с нея започна сериала
   като прибираше децата в укритието и повелята й към Азизе.Много я упреквахме,не знаехме
   нищо за нея....Онче,амнезията не е причина да се държи така.Тя заяви на Азиае,че помни всичко,
   на Хамиет,че е избягала да спаси бебето си,защото още като се е родила са я обрекли за кого
   ще я оженят.За съжаление,такъв е нейният характер и умствен потенциал.Да приемеш този
   начин на живот цели 20 години,да не мислиш за бъдещето на тези деца,които сте създали,да
   ги научиш само на физическо оцеляване и почти нищо друго,явно логиката и е много,много
   примитивна.Агресията си е предала на част от децата :Джемо,Самет,а Фидан когато ги бяха
   отвлекли,при опита им да се спасят,ако не я бяха спрели,така жестоко удряше пазача,че щеше
   да го убие...Майката е тази,която дава живот,научава на правила за поведение,държание и
   възпитава децата си.За това,за да разберем защо нашите шестима се държат и реагират така,
   да има малко яснота за майка им не какво разказват,а какво е реалното и поведение и държание.
   Не само в нашия сериал,но и в други,всички майки на пораснали деца,се държат странно,дори
   лошо,избирателно и егоистично:Рамзие,Неджля,Первин,Фирузе,Бала,отчасти Сюхейля и Хамиет.
   Мисля,че мисленето и държанието на Мелис,не се различава от семейството където е родена и
   израснала.Неин коректив беше Джевдет,майка и тя му обещаха,че ще продължи да учи,но уви....
   Явуз,все едно и също--хитрини,лъжи и вреди,това гледаме вече 45 еп...Хашмет е вече много
   дразнещ,дори квартала го бойкотира.Докога ще е Хазар/Арас все най,най?Вече е влюбен в Азизе.
   Много станаха вредителите и да са за нуждите на сериала,започнаха да показват нашите ГГтова,
   което не са...Опънах чаршафа.Спирам..

Общи условия

Активация на акаунт