ЕРКАН МЕРИЧ🌹ХАЗАЛ СУБАШЪ🌹 след 🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹 Тема № 11

• 21 482
  • 314
  •   2
Отговори
# 255
Придържат се към популярната тенденция този сезон за подмяна на ДНК тестове. АзДев най-накрая ще си имат собствен дом, а Бала явно ще е новата yabani

# 256
....Първият фрагман за 42 еп.с превод на руски език:

https://vk.com/yabani_ateskuslari?w=wall-150580284_42657

# 257
...    ЕХО!    Еркан в нов проект!

от Ямур:

Фотосесия на Каан Мирач/наш Джемо/

# 258
Всичко много хубаво и очаквано, само дано последната сцена не е наистина, че нещата ще станат неспасяеми.

# 259
ExKely, благодаря! Flowers Hibiscus
Фрагманът с превод.

https://vk.com/wall-203262439_210446?w=wall-203262439_210446

Едва ли Хашмет ще загине, само е ранен, но ще има последствия за Джемо.
Аз още не съм довършила еп. 41.

Вера, благодаря! Flowers Hibiscus
Да, Еркан ще се снима във филма  "Yeniden sevda - Oтново любов" за платформата GAIN. Същата на която гледахме мини сериала "Линията, която ни разделя" с Хазал и Озан Долунай и е един от любимите ми.

Ямур с актьорите от сериала "Гробище"

# 260
  Благодаря !

Аз ли не разбрах или отново Азизе е виновна ? Близнаците са само с 2 години
 по-малки от нея,нали Джемо беше големият мъж?Азизе има съпруг,
 Зелиха не.Ние зрителите знаем кой е бащата,но семейството му,не.
 Реално,според закона,Бала е съпруга на Явуз,избяга и нямат развод.
 Мъжете могат да имат втора съпруга,но жените не,Руфат не и е съпруг
 и нямат брак.При бягството и при катастрофата,умишлено си оставиха
 документите за да ги мислят,че са загинали.Това спаси Явуз,когато го
 арестуваха,защото Ръфат и Бала в регистрите,след толкова години,не
 се водят навярно като живи...

# 261
Не зная какво съм гледала досега, но явно другата тема - там бях публикувала последна и чакам .

Йозет и снимки за еп. 42

Разкритието, че Хазар е брат на Девран, разтърсва семейство Алаз. Девран вярва, че единственият начин да разкрие тази измама е да разкрие истината на всички, затова решава да направи ДНК тест.
Когато бременността на Зелиха и Юсуф (така го превежда гугъл Joy), която са се опитвали да скрият, се разкрива, между семействата избухва огромна буря. Докато Хашмет категорично се противопоставя на брака, Юсуф е решен да не се отказва от жената, която обича.
Междувременно Бала поема "майчинската“ роля, която отдавна е оставила на Азизе; това завръщане принуждава Азизе да се изправи пред бремето, което носи от години. Девран е дълбоко разтърсен от приемането на Хазар от майка си, докато твърдението на Первин, че кланът трябва да се управлява съвместно от Хазар и Девран, нарушава всички баланси.

По средата на еп. 41 съм и още търсим оръжието Sad

Вера, благодаря! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Ямур публикува клипче от мениджърската агенция.

https://www.instagram.com/buketkahraman/reel/DSVQF1ZCCEo/

# 262
Пореден страхотен епизод. Бала освободи Азизе от товара да бъде майка и застана плътно до децата си да ги брани като лъвица. Много добре видя и осъзна какво се е случило и променило и много бързо си влезе в ролята на майка - хареса ми. И на Девран му хареса 😂 за разлика от собствената му майка 🤐
Первин бе готова да приеме Хазар за син и без доказателства, а Девран отказва да го приеме за брат, въпреки наличните такива. Усеща, че въпреки мерките които предприе са успели да ги манипулират. Но се надявам да вървят към приключване на тази история. Вкараха жената на убития от Арас чистач в хотела, да отмъщава и тя въпреки, че си мисли, че Девран е виновен смятам че бързо ще се ориентира в обстановката и ще сложи край на Хазаровите машинации.
А Хашмет - черешката на тортата - надмина себе си. Странно (за мен) в соц. мрежите са доволни от стореното от Джемо 🙄 Но обявиха бойкот, за дето Фидан пи Кока Кола и заради отварянето на Зелиха. Чак аз се учудих, че се осмелиха да ѝ свалят кърпата. Вярно, че скандалът продава, но рейтингът им не е, както през първия сезон и не би понесъл много репутационни щети. Утре ще се види.
Фрагман пак няма. Още има шанс последната сцена да е само във въображението на Джемо, надявам се.

# 263
...  ЕПИЗОД 42 С ПРЕВОД :

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/12/42-neron-angelov-nov.html

ExKely, благодаря! С нетърпение очаквам анализите ти за епизодите.
     Знаеш езика,перфектно,точно,интересно ни  поднасяш мнението си.
     Новият режисьор ни показа наистина един запомнящ се,вълнуващ и
     красив епизод,с малко по-различено,почти незабележимо заснемане.И
     операторът се е постарал,ако намалят и екранното време на постоянните
     Хашметови и Явуз, ще е добре...Первин си върна маниера,държанието и
     начина на мислене и действие от първи сезон.С"Бебето идва", провокира
     Вера и Азизе пострада.Сега дано Девран и баща му да успеят по-бързо да
     разобличат мнимия изчезнал брат.....Спомням си,че в 1-ви сезон имаше
     някакви забележки по сюжета,тогава Д.Карджи заяви,че сценарият е добър,
     точен и добре обмислен.Лекарката обясни,че бременността на Зелиха е два
     месеца и половина.Има нещо неточно или още неизяснено.Втори сезон
     започна със скок във времето 1 месец,случиха се много неща изискващи
     също определен период--прохождането на Джемо,Явуз собственик на
     хотела, в болницата и още други неща,които не могат да се случат за  месец
     и половина.Или СЦ са в грешка,или нещо ще ни покажат в следващите епозоди..

# 264
Мерси за милите думи 🤗 Познанията ми по езика стигат колкото да си гледам сериалите, но после винаги поглеждам и на някакъв разбираем език, че да не пропусна някой нюанси.
Иначе не мисля, че има грешка във времето с бремеността на Зелиха. И Девран каза - на четири месеца нов брат - два месеца и половина от сватбата и месец и половина преди това появата на Фърат, което съвпадна и с операцията на Самет и пак имаше след месец. 28 дни Девран беше в кома, време през което Явуз вече беше в хотела, а след връщането му в махалата всичко вече вървеше много бързо - нали се оплакваше че да тича напред назад да спасява Джемо няма време да остане насаме с жена си. Тук всичко е точно. Друга тема е, че Зелиха хич не се усети че има закъснение, но да кажем не е ходила на училище, не беше добре с психиката, че да обърне внимание и т.н. оправдания. Аз друга неточност бях си набелязала, обаче вече забравих каква беше 🙈

# 265
📍Първият фрагмент от 43-ти епизод от сериала "Беззащитен" с руски субтитри:

https://vk.com/turfanclub?w=wall-203262439_211209

# 266
ExKely, Вера, благодаря ви! Flowers Bouquet
Крайно време беше Джемо да отиде в затвора, при Явуз. Не само провали сватбата на сестра си, но и бъдещето си с Мелис. Ако след ваканцията ни освободят от присъствието на Арас, ще съм много доволна. Надявам се новата отмъстителка, камериерката Гюлсюм да помогне. Актрисата е Хивда Зизан Алп.

Кога Девран ще намери камерите на Арас в хотела. Или сценаристите ги забравиха.

Има малък спад в рейтинга, но в група АВ се е вдигнал. Не е заради завръщането на Зелиха към светската визия. Много бавно се влачи действието в еп. 41, половината време за Арас. Ислямистките пищят и срещу целувките в тийзъра на новия сезон на "Първи и последен". Турция се напълни с нагли арабки, увити до петите в черно, опитват се да диктуват морал.

Още снимки от събитието на "Pandora" от Хазал

С Оузхан вече са в Кьолн, на коледния базар

"Ето ни и нас"

За Нова година трябва да се върнат, Оузхан има концерти в Афионкарахисар и в Анталия.

# 267
...*  Благодаря за споделеното.
     Малко пояснение за споделените от мен срокове.
     На тази страница,в пост 259 на Лучия е фрагманът за епизода.В самото начало 0.04 :
     Девран--"через 4 месяца у меня появился еще один брат!"
     Мисля,че разбраха за несъответствието във времето и публикуваха друго
     По надолу е преводът пост 263,но този момент от фрага е с друг текст --24мин.25 сек.:
     "За бога,разбрах,че имам брат!В живота ми се появи брат.Как да се боря с това?"
     Прегледах и руския превод,почти е същият......Искам да споделя и един много силен
     за мен момент---Юсуф в магагазина на Джевдет със своите мисли в леглото,идването на
     майка му....Бала--за нея най-важна е любовта,щом я има няма проблем.Осъзна си
     грешката за Азизе,но не я защити след упреците на Джемо и Зелиха.Не попита с какво са
     се хранили,обличали и други жизнено важни неща.Спомена само Джевдет.Ако не беше Девран,
     щяха да са по-зле и от гората.Неблагодарници.С безлимитната карта на жена му откупиха
     гривната,масата е отрупана,хладилника пълен,имат удобства, защо да раборят,но Азизе им е
     виновна,защото е "насам--натам". Забравиха училище и ред други неща,за да са до мама.

Зад кадър:

# 268
По отношение на Бала, мисля си че все пак тя е по-добрият родител в сравнение със Сюхейля. Да, любовта е най-важна, без значение дали говорим за синовна, романтична или братска. Все пак в края на деня любовта е тази, която ти дава сили да продължиш да бориш несгодите и през следващия. А Сюхейля избра конформизма - да е на топло и нахранена, без значение че я третират като случайна непозната, вместо да подкрепи детето си и по този начин поне малко да върне себеуважението си. А ние знаем какво преживяха сираците, не е нужно да преповторят историята за да разбере и Бала. По-интересно е какво предстои.
Излезе и втория фраг. Прилича повече на сън и къде без Явуз 😤

# 269
Фрагманът с превод.

https://vk.com/turfanclub?w=wall-203262439_211672

Пак Девран спасява Джемо, а не трябваше.
Неджла много нагла - родила извънбрачно дете, а не спира да клевети и да се възмущава от Зелиха, лицемерка.

Клипчето от Оузхан от Кьолн

https://www.instagram.com/p/DScejKyDAKq/

Джем снощи в Зорлу. Беркен Гювен изпълнява песента "Камък на желанието"

Общи условия

Активация на акаунт