Най-гадната зодия за мъж! - 8

• 5 558
  • 155
  •   1
Отговори
# 15
  • Тра-ла-ла
Аз метнах глас за земните. Някак са ми емоционално осакатени, твърде заинатени и фокусирани в себе си и своите си неща.

Парадоксално съм харесала едно Козленце 😂  На нищо не кълве, а показва симпатии. Казвали са ми, че и преди не се е давал 😁 Иначе оправен в живота. Работа, работа, работа и успешно върви към стар ерген.... Не знам дали да разчитам на другите планети в наталната му карта Joy  На Луната в независимия джаста -праста Овен, на Венерата в мнителния и тестващ Скорпион или на незнаещият какво иска и какво да прави Марс в Риби 😂

Не съм обнадеждена, че нещо ще стане де.

# 16
  • Deutschland
Засега огнените сме най-убави 😁. И жени и мъже.

# 17
  • София
Джулая, ние с тебе си ги обичаме земните, колкото и да ги мразим. Аз с едно Теле се занимавам, полека.

# 18
  • Тра-ла-ла
Ич не ги обичам. След тегавите връзки с Козирог и Телец - не съм настъпвала мотика за 2ри път със същите зодии. 😂

С този Козирог се познаваме и виждаме работно повече от 1 г. Вече приключихме съвместната дейност и ако още ще ми се помайва - хич няма да го мъча да върви срещу природата си 😂

# 19
Засега огнените сме най-убави 😁. И жени и мъже.
Същото щях да напиша и аз. Най- малкото зло сме в класацията от дзверове.
Който ни е взел шестицата е уцелил.😁 стига да знае как да ни гали по косъма. Иначе сме ужасни, признавам без бой.

Рокстар не ти ли омръзнаха тия инатливи телета,не си ли научи урока ?

# 20
А може би просто като чуе някой, че мъжът е огнена зодия, директно бяга Joy
Няма нужда да си губи времето

# 21
Аз като чуя водна и бягам с 200.
Везни ми допадат най-много, и Телец също.

# 22
Аз се чудя на раците в топ 2. И в предната тема май писах, моя мъж е Рак и нямам никакви драми с него Grinning То затова и много много не отдавам внимание на зодиите, но ми е интересно да чета теории

# 23
  • Пловдив
Аз се чудя на раците в топ 2. И в предната тема май писах, моя мъж е Рак и нямам никакви драми с него Grinning То затова и много много не отдавам внимание на зодиите, но ми е интересно да чета теории
И моя е Рак и нямам проблеми с него, но ето например снощи изпадна в страхотни драми от едно нищо, и като се случи така просто откачам. Във всяко изречение се използват думи като “никога” и “винаги”.
В момента в който ме вбеси максимално, се успокоява и започва да се прави че нищо не е станало, а аз вече съм яко ядосана. Пълен шизофреник😂
Единственото положително е, че наистина се случва много рядко това. Ако е редовно, няма да го изтърпя.

Големия ми син е везничка като мен и е много забавен и всичко си споделя. Малкия е риба, там вече нещата са сериозни. Изобщо не говори. Не знаеш какво му е в главата. Думите му ги тегля с ченгел. Много тегав.

Иначе не харесвам земни зодии. Много са далече от мен. Като от мъжете най-непоносими са ми дева и козирог.

# 24
Въздушните са ми любими на мен. Неконтролируеми, но и много креативни и романтични.

# 25
Цоп в новата тема. Тамън ми се коментираше от предната и не можах вече, закъсняла съм. Интересни са ми разискванията. Винаги има разнопосочност, получава се дебат, има пристрастия и субективност поради личната зодия. Всичко в реда на нещата. В името на класацията обаче е интересно какво се получава. Как ракът се е намърдал на 2 място. 😀 Честно казано, и аз не знам. С лека закачка ще отбележа, че жените раци сме идеалната, най-семейна зодийка. Как мъжете се докараха дотам? Ами може би с това, че всичките плюсове при нас, при тях стават на минуси. Просто не е мъжествено. Мдам.

Ъпдейт на тема дева: не даде на майката да присъства на рождения ден на детето си. Да си знаете. Женете се за такъв гад само ако планирате вовеки веков да му носите пантофите и вестника пред канапето.

За близнаците някоя добра дума за синчето. Първо, не закъснява. Второ, винаги вдига или се обажда обратно. Трето, единствения нормален в рода, който разговаря, изслушва, споделя, дискутира и търси решение за проблеми и ситуации. Мост между хора, между поколения. Грижовен. Благодарен. Никога не е нагрубил никой, не е повишил тон. Никога не се е скарал с никой от приятелите си от невръстна възраст, та досега. И още се виждат. Дълбоко мислещи хора. Мога да простя демоните на такъв тип хора, които ги държат в себе си и ги укротяват сами. Без от това да страдат други.

# 26
Гласувах за земните, въпреки че и аз съм Телче, земна, няма такива сухари и инати като тях.
Козирозите-подредени, абсолютни работохолици, пари да изкарват, мега инатливи, за съжаление са моята най-голяма слабост.
Девите пък другата крайност-вкъщи яко ги мързи, неподредени, критикуващи, все те са прави и т.н. Но пък супер подрепящи, можеш да говориш с тях на хиляди теми.
С други земни не съм общувала кой знае колко 😁
Напоследък наблюдавам един Водолей, не съм имала близки контакти с такъв индивид, но нещо въздухарска история ми се струва, в един момент много ерудирани и напористи, после изчезва яко дим. Ще го видя какво ще измисли в бъдеще, ако не ми писне и не го оставя(доста трудно при мен) да върви по пътя си.

# 27
Джулая, защо пак ще си го причиняваш Козирошкото мъчение Grinning
Дръж ни в течение ^^

# 28
  • Тра-ла-ла
Джулая, защо пак ще си го причиняваш Козирошкото мъчение Grinning
Дръж ни в течение ^^
И аз това се чудя?! 😬 Момчето изглежда свястно, умерено, отговорно, винаги готово да помогне. Не е типичен кисел и див козел 😂Та си викам - може да се развива във високото си проявление.

Ноооо, няма да има хепи енд след този уикенд, в който можеше да се видим, но не се 😂

# 29
Е може да е гей. То толкова добре звучи, че натам май отиват нещата.

Може да има нещо в Риби или Рак и да е нерешителен .

Общи условия

Активация на акаунт