Най-гадната зодия за мъж! - 8

• 6 988
  • 164
  •   1
Отговори
# 75
Близнаците са умни и остроумни. За маса са супер и за аху иху. Прекалено са въздухарски за моята земна природа. Въпреки че имах 9 годишна връзка с Близнаци и ме носеше на ръце, за него нищо лошо не мога да кажа.

# 76
Може и да има изключения. Бившият беше голямо дърво. За най- добри любовници за мен определям Лъв и Везни. Скорпион- смешко.

# 77
Близнаци, Везни, Скорпион при мен са били най. Въздушните имат въображение и романтика в секса, Скорпионът е страстен.

# 78
По принцип Марсът е много определящ какъв ще е мъжа в леглото.

# 79
За мен най-добри в тънката част са овните, стрелците и скорпионите. Огнените са ми слабост 😄😍

# 80
Някоя дама нещо да сподели?
Да раздвижим темата. Simple Smile

# 81
  • София
Ми аз ще си кажа. С Рака вече откарахме втори месец. Продължава да е железен и да не изразява силно отрицателни емоции.
Естествено, се оказа с Луна в Телец. Аз просто без нещо телешко не мога.

# 82
Йеее, радвам се за теб. Раците са супер Grinning

# 83
Везните стиснати и вечно правещи икономии ли са ? На думи  щедър, но на моменти усещам, че купува основно и само за себе си. И все поглед критично вперен в чуждата чинийка...

# 84
  • София
Стиснатостта не е основна черта на слънчевия знак. По-скоро е там някакво нареждане на планети, домове и аспекти. Но като я има, я има.

# 85
Зависи в ниско или висшо проявление е.
Имах 3 годишна връзка с Везна, изключително щедър и обгрижваш. Всичко за дома, непрекъсното подаръци, почивки.
Имам колега, който е стиснат, да.

Но, като цяло считам, че е нетипично за зодията.
Аз също съм неин представител.

# 86
Живея от 22 години с везна. Всичко друго мога да му пришия като качества, но не и стиснат. Това не означава, че всички везни са щедри. Имам опит с още една везна, която също не беше стисната.

# 87
Мъже Везни не съм срещала стиснати. Прагматични и практични - да. Но стиснати не. Явно не сте срещали Стрелец.

# 88
Познавам и стрелци, които са изключително щедри

# 89
  • София
Според мен, земните са стиснати - включително аз.
И един Водолей познавам, там е патологичен случай.

Общи условия

Активация на акаунт