Най-гадната зодия за мъж! - 8

• 6 970
  • 164
  •   1
Отговори
# 150
И така,  една седмица след изчезването г-н Водолея се появи, така както беше изчезнал. Какво го е накарало да се върне, нямам идея, просто се надявам тази му идея да съм му половинка, да се е изпарила.

# 151
И жените от тези зодии също. Има ли тема за най-гадната зодия при жените?
Забравила съм, може и да съм писала в нея 😁
Има, има 😄
https://m.bg-mamma.com/?topic=1563327

# 152
Идвам да си излея душата на Телец асц Скорпион и луна Лъв, как за пореден път се убедих колко откровено ме дразнят мъже близнаци. Въобще не ми е ясно как някой си ги хваща за партньор. По-дразнещи чешити няма в моя свят! 🧚🏻‍♀️

# 153
Бягай  с 200 от близнаците, с твоите фиксираните слънце, асцендент и луни 😂😂  ще те съсипят!
Близнака не можеш да го хванеш, той неуловим, освен това са и няколко, откъде да почнеш да ги ловиш? Ми един хванеш, другия се изплъзнал, третият още не е разбрал, че някой иска да го “хваща”. Мани ги.

# 154
  • София
Близнаците имат ли склонност към драма или това е от другите планети в хороскопа?

# 155
А, въобще не искам и да ги ловя. Никога не съм имала отношения, желание или нещо по линията жена-мъж с тези създания. Обикновено са партньори на приятелки или познати, съседи.. Но направо ме втрещяват.

# 156
Пак да питам за мъж с Луна в Рак какво може да кажете? Слънце Лъв.

# 157
  • София
Идвам да си излея душата на Телец асц Скорпион и луна Лъв, как за пореден път се убедих колко откровено ме дразнят мъже близнаци. Въобще не ми е ясно как някой си ги хваща за партньор. По-дразнещи чешити няма в моя свят! 🧚🏻‍♀️

Ако ще те успокои, чешитите пък се дразнят от Овни /и Лъвове, ама Овните водят убедително/. Явно те са по-нагоре в йерархията на гаднярите. Laughing

# 158
А, въобще не искам и да ги ловя. Никога не съм имала отношения, желание или нещо по линията жена-мъж с тези създания. Обикновено са партньори на приятелки или познати, съседи.. Но направо ме втрещяват.

Ох, сори, толкова ме възпалява вече само думата “близнаци”, че съм изгубила тотално контекста на казаното от теб😂😂
Разбрах!

# 159
  • Край морета северни и южни
Ако се съди по любовното шоу "Диви и красиви" най-злопаметни са мъжете Козирог (Марио). Като изгуби дори рева от яд и наранено его, чак го съжалих като в предаването изгуби жена Телец (Ванеса) заради доста по-лекия и забавен за общуване Чефо (Стрелец). Като излезе Козирогът ги плюе и се изкарва жертва, въпреки, че сам си каза, че й е дал свобода да избира и не се е заявил категорично към нея.

Като по учебник са тримата. С Козирогът й беше спокойно, но без живец, а със Стрелецът живна, а той от своя страна е малко по-заземен от връзката си с нея.

# 160
Козирозите покрай мен са изключително злопаметни...

# 161
  • София
И хубавото помнят, и хубавото...

# 162
  • Тра-ла-ла
Той и Мартин - Ергенът (Козирог) май бая плю по Рупецова. Възможно да е по сценарий...

# 163
Земните са си злопаметни като цяло, но съм съгласна, че не забравят и доброто. Не могат да прощават, дори да искат, това е. Припомнят си някакви пълни глупости, че и избесняват като се сетят. Освен това са и токсични в личните си взаимоотношения, особено двамата рогати, не напразно навсякъде ги дават за най-добър “мач” с водничките патологии.  Laughing  Да се учат един от друг на токсикология и да вдигат левъла.
Мартин от предаването беше и той с много диагнози. Имаше, според мен, много огнен “примес” там, което още повече нагнетява нещата.

# 164
  • Край морета северни и южни
Ако мога да обобщя от моя опит най-много съм патила от:
Козирози и Овни - достатъчно са дискутирани. За мен те не са широкоскроени, особено Овните са малко коне с капаци. Тези, които познавам не приемат чуждото мнение. Един бивш постоянно си сменяше мнението за разни неща, само и само за да е на обратното на моето. Ако аз кажа А той ще каже Б. Добре, че сам ме освободи от присъствието си.

И Везните и Водолеите не са ми топ заради гаслайтването, на което са склонни. Девите пък са доста критични и искат всичко да е идеално в жената до тях. Една част от тях си падат и клюкари.

Ако трябва да кажа с кои зодии мъже сме се спогаждали най-добре - със Стрелци ми е най-леко. Аз съм Лъв, но с други Лъвове има някакъв стрес в комуникацията, тяхната огненост ми идва тежка, както и онази на Овните. Явно асцедентът ми Дева и луната ми в Скорпион са много силно проявени.

Рибите, които съм познавала винаги са били много контактни, комуникативни и също ми е много леко да общувам с тях, както със Стрелците. Важно ми е някой да ме вади от резервираността, които асцедентът ми Дева ми дава, а те могат. Не ми пречат техните оплаквания, някак са ми забавни дори като се оплакват.
Но когато Везна, Водолей, Дева, Козирог, Овен, а може би и Телец започнат да се оплакват направо ми призлява, много силна тежка енергия генерират в сравнение с Рибите. Рибите са ми повече като деца, тропащи с крачета. С Раците е по-сложно от колкото с Рибите - като да си във връзка с биполярен.

Общи условия

Активация на акаунт