Най-гадната зодия за мъж! - 8

• 5 844
  • 158
  •   1
Отговори
# 150
И така,  една седмица след изчезването г-н Водолея се появи, така както беше изчезнал. Какво го е накарало да се върне, нямам идея, просто се надявам тази му идея да съм му половинка, да се е изпарила.

# 151
И жените от тези зодии също. Има ли тема за най-гадната зодия при жените?
Забравила съм, може и да съм писала в нея 😁
Има, има 😄
https://m.bg-mamma.com/?topic=1563327

# 152
Идвам да си излея душата на Телец асц Скорпион и луна Лъв, как за пореден път се убедих колко откровено ме дразнят мъже близнаци. Въобще не ми е ясно как някой си ги хваща за партньор. По-дразнещи чешити няма в моя свят! 🧚🏻‍♀️

# 153
Бягай  с 200 от близнаците, с твоите фиксираните слънце, асцендент и луни 😂😂  ще те съсипят!
Близнака не можеш да го хванеш, той неуловим, освен това са и няколко, откъде да почнеш да ги ловиш? Ми един хванеш, другия се изплъзнал, третият още не е разбрал, че някой иска да го “хваща”. Мани ги.

# 154
  • София
Близнаците имат ли склонност към драма или това е от другите планети в хороскопа?

# 155
А, въобще не искам и да ги ловя. Никога не съм имала отношения, желание или нещо по линията жена-мъж с тези създания. Обикновено са партньори на приятелки или познати, съседи.. Но направо ме втрещяват.

# 156
Пак да питам за мъж с Луна в Рак какво може да кажете? Слънце Лъв.

# 157
  • София
Идвам да си излея душата на Телец асц Скорпион и луна Лъв, как за пореден път се убедих колко откровено ме дразнят мъже близнаци. Въобще не ми е ясно как някой си ги хваща за партньор. По-дразнещи чешити няма в моя свят! 🧚🏻‍♀️

Ако ще те успокои, чешитите пък се дразнят от Овни /и Лъвове, ама Овните водят убедително/. Явно те са по-нагоре в йерархията на гаднярите. Laughing

# 158
А, въобще не искам и да ги ловя. Никога не съм имала отношения, желание или нещо по линията жена-мъж с тези създания. Обикновено са партньори на приятелки или познати, съседи.. Но направо ме втрещяват.

Ох, сори, толкова ме възпалява вече само думата “близнаци”, че съм изгубила тотално контекста на казаното от теб😂😂
Разбрах!

Общи условия

Активация на акаунт