Най-гадната зодия за мъж! - 8

• 5 640
  • 157
  •   2
Отговори
# 150
И така,  една седмица след изчезването г-н Водолея се появи, така както беше изчезнал. Какво го е накарало да се върне, нямам идея, просто се надявам тази му идея да съм му половинка, да се е изпарила.

# 151
И жените от тези зодии също. Има ли тема за най-гадната зодия при жените?
Забравила съм, може и да съм писала в нея 😁
Има, има 😄
https://m.bg-mamma.com/?topic=1563327

# 152
Идвам да си излея душата на Телец асц Скорпион и луна Лъв, как за пореден път се убедих колко откровено ме дразнят мъже близнаци. Въобще не ми е ясно как някой си ги хваща за партньор. По-дразнещи чешити няма в моя свят! 🧚🏻‍♀️

# 153
Бягай  с 200 от близнаците, с твоите фиксираните слънце, асцендент и луни 😂😂  ще те съсипят!
Близнака не можеш да го хванеш, той неуловим, освен това са и няколко, откъде да почнеш да ги ловиш? Ми един хванеш, другия се изплъзнал, третият още не е разбрал, че някой иска да го “хваща”. Мани ги.

# 154
  • София
Близнаците имат ли склонност към драма или това е от другите планети в хороскопа?

# 155
А, въобще не искам и да ги ловя. Никога не съм имала отношения, желание или нещо по линията жена-мъж с тези създания. Обикновено са партньори на приятелки или познати, съседи.. Но направо ме втрещяват.

# 156
Пак да питам за мъж с Луна в Рак какво може да кажете? Слънце Лъв.

# 157
  • София
Идвам да си излея душата на Телец асц Скорпион и луна Лъв, как за пореден път се убедих колко откровено ме дразнят мъже близнаци. Въобще не ми е ясно как някой си ги хваща за партньор. По-дразнещи чешити няма в моя свят! 🧚🏻‍♀️

Ако ще те успокои, чешитите пък се дразнят от Овни /и Лъвове, ама Овните водят убедително/. Явно те са по-нагоре в йерархията на гаднярите. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт