Най-гадната зодия за мъж! - 8

• 5 494
  • 152
  •   2
Отговори
# 120
Луна в Телец хич не ме кефи мен , в комбинация с Рак-брррр. И аз мисля ,че нямат емпатия водните , все искат да са жертви.

# 121
Марс също е важен, описват го като "мотор" на хороскопа - управлява мотивацията и енергията.
От единствения мъж Телец, когото познавам, имам ужасни впечатления. Жените Телци са ми по-скоро приятни.
От Близнаци бягам като дявол от тамян, но това си е моя драма Simple Smile
Меркурий къде е?

# 122
  • София
В Лъв.
Аз правих хороскопа в astro cafe. Там много ми харесват, много неща казват по планети, по домове и са безплатни.

# 123
Те имат и хороскоп за съвместимост Simple Smile

П.С. Отплеснах се. Питах за Меркурий, че понякога проблемът е чисто комуникационен. Но Меркурий в Лъв не е зле, не е студенина най-малкото.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 12:22 от Cafe

# 124
От Близнаци бягам като дявол от тамян, но това си е моя драма Simple Smile

Не е само твоя. Това е и моята борба в живота Smiley Но май се отказвам да се боря.

Какво ли не съм правила за да се отърва, държави съм сменяла в опита си да се абстрахирам и пак на моята глава се приземяват тея близнаци, заклевам се - няма отърване от тях!
Щом съм стигала до там да търся “знаци” и “вина” в моя си личен хороскоп, на какво се дължи тази обсесия на близнаците към моята, с нищо не изпъкваща, личност, работата е сериозна. Намерих единствено много огън в моята си карта, а въздух и огън било готино, да, ама за кого?!?
Понякога си мисля, че просто близнак е най-често срещаната зодия в света, затова и все на тях се нахендрям.
  Единствената зодия, с която съм имала взаимоотношения с повече от един представител. Дори някъде попаднах на информация, че ако близнаците ти се кефят, значи си скучен човек, което донякъде обяснява най-дългогодишната ми връзка в живота с…близнак, разбира се. Joy
Актуалният ми избранник е близнак, по-скоро аз съм негова избраница от дълго време, все пак близнаците се занимават с мен, а не аз с тях..
Тъкмо вчера го блокирах, че да спре да ми се явява малко, близнакът винаги се явява от нищото - от въздуха явно, и непредизвестено! Още не е разбрал, че е блокиран защото е бил до 06 на работа, и ще откачи след малко като се събуди…Ще тръгне да звъни от други номера, които отрича да има. Laughing  Ах…не на мене тия!
Даже  съм му обещала за днес да ходим да си поръчва мебели за апартамента, който той тръгна да обзавежда заради мен, че седеше досега при мама, на мама синчето. Надали ще се нанеса аз там,  но поне ще стане самостоятелен, все допринасям нещо, ако не за мен, то за тази след мен. Laughing
 Ще се тровим известно време, пък ще видим за после. Иначе, поне са адски забавни. Имат и някои положителни качества.

Наистина ли земните мъже водят пред въздушните в тази анкета?? Open Mouth

# 125
  • София
Ха-ха, Голд аз съм така с Телците.
Тъй като съм Дева, с Близнаците хващам приказка, имала съм някакви флиртове, но не сме били сериозни. Иначе са забавни, спор няма.

# 126
Ох, не съм само аз с драмите😉
Аз съм така с козирог, ходя насам натам и все с тях се сблъсквам. От известно време един водолей се закачи за мен. Приятели бяхме, до преди 2 дни след като ми призна,че съм неговата половинка до края😁. И тъй, аз не отговорих както очакваше и просто изчезна, днес установих, че ме е блокирал, а аз се притесних как е. И сега се чудя какво да очаквам.Някой сблъсквал ли се е с това ,,животно" , подозирам,че има нещо козирожко в него, но знам само,че е роден на 28.01.

# 127
  • София
Ей, имам същия случай с Водолей, ама доста по-дълго. Доста време си бяхме приятели  /с привилегии/. Аз бях напълно ок с това положение. По едно време се сети да ми се обясни внезапно, но без да предложи каквато и да е промяна в положението.
И аз не отговорих, даже хич. И той се покри. Ами това е.
Хем искат да го играят "свободният Водолей", хем като поискат - чувства и любов. Ами не става.

# 128
Ами ще почакам, имам търпение-теле съм😇
Ако се появи, докато не ми е писнало-ще му простя, ако не - пълен игнор и това е.

# 129
Ама ти нали не искаш да си негова половинка? Какво го чакаш да се появи тогава? Те водолеите, обичат да гоустват.

# 130
  • София
Леле, чета за горките раци и тръпки ме побиват. Дано моя син не стане такъв, не съм го виждала в тази светлина, но пък то му е и още рано. Той е рак с асц. близнак, направо чудно!

# 131
  • Deutschland
Лично аз, Рак различен от масовката не познавам. Всички все едно под калъп са правени.

# 132
Ама ти нали не искаш да си негова половинка? Какво го чакаш да се появи тогава? Те водолеите, обичат да гоустват.
Не, не искам да съм му половинка, но ако сме пак приятели, ще е добре. Разбираме се добре, споделяме си много неща, но откъде да зная че това му се върти в главата, никак нямам опит с тази зодия.

# 133
Най не понасям мъж въздушна зодия, особено водолей и везни. Друга недолюбвана зодия от мен е дева - мъж, който е перфекционист и критикар, но доста тънко го показва. Физиономии и пасивна агресивност по женски.

И какво съвпадение! Един водолей, роден също на 28.01 като този на Sladur4e7 ми изкара живота извън релси за доста дълго време. В началото наистина бяхме уж добри приятели, после имахме връзка, но много токсична. А тогава не го осъзнавах. Беше голям манипулатор. Сега като си върна лентата става ясно, че той нямаше нужда от приятели и приятелка, а от клакьори, които да го величаят и да му слушат фантазиите, великите планове и изхвърлянията. Много е интересно, че отговаряше за клишето за лъвовете. Даже от негови бивши приятели чух, че още като били малки той им казвал "вие сте моята дясна и лява ръка". Много показателно за неговия характер. Беше много контролиращ и затова като го напуснах прекъснах всякакви отношения от раз.

Близнаците и телците са ми 50 на 50. Познавам и точни, но и такива с които не искам да бъда в една стая. При огнените се разбирам да кажем със 70-80% от тях. И аз съм огнена зодия, но с луна във водолей и тяхната огненост ми идва много натоварваща понякога. Овните и лъвовете са ми контролиращи.

Най-добри впечатления имам от мъжете риби. И жените са ми приятни за приятелки. Изобщо не е вярно, че не говорят и били свити и прикрити - аз познавам само много устати риби и от двата пола, но някак не ме натоварват.

Скорпионите са ми най-малко любимата водна зодия, защото част от тях носят една по-тежка енергия от рибите. Луната ми в скорпион ми дава достатъчно такава, рибите са по-леки за общуване. Раците са точно като луната - на приливи и отливи сме с тях. За мен те са си биполярна зодия - един ден ще те качат горе на черешата, другия ден ще ти се сърдят за нищо. С един рак никога не знаеш как ще реагира. Но те и везните са така по личен опит, а са въздушна зодия - само се клатушкат.

Общо взето като лъв слънце, асцедент дева и скорпион луна от всички зодии обикновено най-добре се разбирам с рибите. В моята карта има много вода и може би затова. Също така северният ми възел е в риби.

Аз ги намирам за леки, водни, свежи. Не дълбоки води като водолеите, нито толкова биполярни и сръдливи като раците. Техните драми са обикновено за глупости и дори когато се оплакват ми стават забавни, мога да ги изтърпя да си мелят.

# 134
  • София
Ох, не съм само аз с драмите😉
Аз съм така с козирог, ходя насам натам и все с тях се сблъсквам. От известно време един водолей се закачи за мен. Приятели бяхме, до преди 2 дни след като ми призна,че съм неговата половинка до края😁. И тъй, аз не отговорих както очакваше и просто изчезна, днес установих, че ме е блокирал, а аз се притесних как е. И сега се чудя какво да очаквам.Някой сблъсквал ли се е с това ,,животно" , подозирам,че има нещо козирожко в него, но знам само,че е роден на 28.01.

Аз пък постоянно налитам на Овни. Бррррррр!

skodafan, по-скоро е от асцендента. Чувал съм, че асцендентът ти и слънчевия знак на другия се погаждат най-добре, когато са в противоположни зодии. Демек 1-7, 2-8 и т.н. до 6-12 т.е. Дева и Риби.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 02:09 от Странната птица

Общи условия

Активация на акаунт