Чисто е в Сити, имаш условия ако това търсиш. Ще те метнат на специализанти, не очаквай някакво супер индивидуално отношение-да ти държат ръката, те нямат време лекарите де, само в Надежда май повече внимание обръщат. Приготвяй си предварително въпроси и питай, не очаквай да ти казват всичко и да ти обясняват подробности. Каска за коса има в Надежда. В Сити няма. Ще ти вливат каквото трябва, недей се връзва на градски легенди и глупости. По банките е изписано името на лекарството и мл-те. Приготвят се в аптека по индивидуален начин, гледат кг например.
Не знам какви са тия инжекции, за пръв път чувам, но ефектите на химиотерапията се тушират много добре от премедикацията, която дават в болницата. Наливат ли лекарства за повръщане, после пиеш. И повярвай ми, няма чудно лекарства срещу ефектите на химиотерапията, това е като грип, минава за 3-4 дни. Върни се назад и чети, точно преди няколко страници писахме как се усеща химиотерапията.
И спокойно, всички сме го минали това, на, тука сме, мърдаме, значи се преживява😀
Аз изкарах всичко без порт. Имах 18 вливки, една година.
).