🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 20 236
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Това ми беше една от най-тъжните серии. А дори не знам почти какво са се казали.

# 301
Серията е Уау!
Края е ...да пускат веднага другата серия!
Ешреф се разплака! Много страдателен образ е!
И последната серия ще е претупат ми се вижда.

Момичета, много ви благодаря за всичко споделено.

# 302
Целият фраг

Eşref Rüya Епизод 13 Специално въведение

Превода е от рускините

- Чухме, че след като Есреф си тръгне, Кадир ще заеме неговото място.
Мънистата, намерени в колата, принадлежаха на Кадир.
- Как можа да ти причини това?
- Как можа да причиниш това на сираците?
- Просто исках да ме обичаш?
- Сподели хляба си с нас
и го оцапа с кръв, нали?
- О, Есреф, ти изостави сираците! И ни остави сираци
.- Значи ти избра сираците. Ти направи своя избор!

# 303
Ако правилно съм разбрала, Ешреф се отказа от Нисан, но е тръгнал след Руя. Направо ми разби сърцето. Не знам за това на Нисан.

# 304
Лелеее Кадир дори на Якуп баба посегна.Финалният епизод явно ще е огън.Ще чакаме наесен с нетърпение.
Струва ми се,че Ешреф избира Сираците.Ако Кадир успее да убие Якуп баба както показват във фрага,той ще трябва да си върне поста от Кадир,не знам дали официално е посочил Кадир за свой заместник след признанието на Ешреф ,че се е влюбил.Не би ги оставил в неговите ръце.
Афра обаче е просто отвратителна,не стига ,че са в това положение заради нея ,а отгоре на всичкото постоянно дудне на сестра си да предаде Ешреф за да се спасят те.Въобще не и пука,че кара сестра си да си разбие сърцето,важното е на Афра да и е добре.

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 04:51 от bof4eto

# 305
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Още един хубав епизод е зад гърба ни.

Пуснали са превода от Рlay Tube.
https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 2cVDZF0fGbnG.html

Отивам да го гледам.

Хубав ден, момичета!

# 306
Добро утро!

Снощи гледах серията да 02 часа.
Много ми хареса!
Толкова много емоции и Чаатай отново беще прекрасен!
Тепърва ще разнищваме серията, но едно нещо ми се върти в главата- Ешреф каза на Нисан, че никоя друга жена не заслужава любов, колкото нея, но всъщност той не и каза, че я обича, нали?
Или аз съм пропуснала.
В крайна сметка Ешреф отново избра Руя.
Песента накрая беше страхотна.
Пее се : "Не можех да кажа върни се, не можех да кажа тръгвай, останах по средата"
По-късно ще потърся текста.

Направих скрийншот, от екрана на лаптопа, не се получи добре, но това е нашата количка. Черен Кадилак Девил с бял покрив.Wink

Искам и аз да гледам още веднъж серията, за да си попълня пропуските, чакам и вие да го видите с превод и да коментираме
Желая ви прекрасен ден!

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 09:51 от NeZ_9

# 307
Хубавата серия се отрази и на рейтинга.
И в трите категории сме в зелено и първи!

# 308
Супер рейтинг! Hands Muscle
Серията наистина беше хубава и тъжна.
Ешреф отново не си позволи да бъде щастлив.

Не ви ли се струва, че избра безопасната любов към Руя,  вместо тази с Нисан?
От една страна се радвам, че остана верен на Руя, но от друга страна ми се искаше да си позволи да обича Нисан, преди да разбере коя е.
В онзи кратък момент, в който Ешреф си позволи да повярва, че може да има нещо "нормално"- топлина, дом, жена, която го обича истински, беше като проблясък на надежда в иначе мрачен свят. Точно в този проблясък видяхме не престъпника, не водача, не "сиромашкия крал", а просто един човек, който копнее за простичко щастие.
Но реалността, онази, от която е бягал цял живот винаги го настига. И точно тези, които са му близки, приятелите му, го връщат в суровия свят, напомняйки му кой е и какъв път е избрал. Не от злоба, а от навик. От общата им орис.
Това е трагедията на Ешреф, че в свят, в който насилието, дългът и миналото са закон, щастието изглежда като предателство. Предателство към всичко, за което се е борил. А всъщност... то е единственият му шанс да се спаси.
Моментът, в който си позволи да мечтае, беше истински. И болезнено красив. Защото в него за пръв път видяхме Ешреф не като лидер, не като мъж, на когото се възлагат отговорности, а като човек, който просто иска да обича и бъде обичан. И този момент струва колкото цяло минало.

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 11:19 от NeZ_9

# 309
Ами Ешреф е емоционален инвалид. Трудно ще излезе от това си състояние.
Дори, когато се опита, веднага се намира кой да го свали на земята, да го върне в тяхната среда.
Нези, нали попита дали Ешреф й е казал, че я обича...не, не й каза!

Рейтинга на конкуренцията
Направо ги мачкаме!

# 310
Жаки, това, което казваш, докосва сърцевината на трагичния път на Ешреф. Борбата между дълга и сърцето. Той не просто не си позволява щастие, той сякаш дори не вярва, че го заслужава. Носи вина, спомени, отговорности… и в целия този товар любовта изглежда като слабост, дори когато го спасява.
Изборът му на Руя не е само от вярност, той я вижда като пристан, като част от миналото, което познава, контролира, разбира. Тя е сигурност, докато Нисан е риск, събуждане, непозната болка и надежда. Руя го обича такъв, какъвто е бил. А Нисан такъв, какъвто може да стане.
И все пак... тъгата идва именно от това, че ние,зрителите  знаем- той вече обича Нисан. Просто още не го е приел. И този отказ да си го признае е по-болезнен от всяка истина.
Аз се  радвам, че е верен. Това го прави достоен. Но и копнея да го видя свободен, обичащ истински, жив. Защото и той го заслужава. Защото понякога не верността, а смелостта да обичаш истински е най-висшата форма на чест.

# 311
Миличкия, сън не го лови!
Тука ми е много сладък, такъв рошавичък!

Истината е, че Чачо ме докосна много в тази серия с играта си...беше брилянтен!
Премина през всички възможни емоции, навсякъде му повярвах!
Скрит текст:
За съжаление същото не мога да кажа за Демет (на актрисите, трябва да им се забрани ботокса).
Играта й с лице и мимики в близък план е плачевна! (извинявам се на фенките й, но това е моето мнение)
А точно това й беше силата в ромкомите, ама сега....дори и усмивките й са ми изкуствени

# 312
Рейтинга на конкуренцията
Направо ги мачкаме!
Пожелавам ви Ешреф все така да мачка конкуренцията и през новия сезон ,момичета кокичета 😘. Ще ме накарате да го погледна този епизод.

# 313
Жаки, на същото мнение съм и аз.
На места играта на Демет беше доста слаба.
Серията беше много емоционална, но нейните емоции не достигнаха до мен.
Аз също се извинявам на феновете на Демет, но не мога да казвам на черното-бяло. Neutral Face
Чачо и Демет на репетиция за танца

# 314
Момичета, изгледах епизода. Пореден страхотен! ✨

На мен играта на Демет ми хареса, ама аз си и ставам фенка. Не и е толкова бетонирано челото. 😅

Много тъжно ми стана и за Ешреф, и за Нисан. Финалът с Руя го очаквах, време си беше. Хем искам да идва следващата седмица, хем не.

Кадир много ме скандализира във фрага. Ще коментирам още по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт