🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 20 070
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Това на торта ми прилича. Може и да не снимат повече. Тук нямаме щастлив финал. Няма да продължат последния ден като парти. Най-малкото трябва да свалят фалшивата кръв.

# 436
Гери, празнуват деня на бащата. Wink

# 437
От Бирсен:
Шокиращият филм на Poll Films „Чаатай Улусой“; „Безсънният човек“ идва

Шефът на Poll Films, Полат Ягджъ, подписа пореден светкавичен трансфер, за който ще се говори много.

Полат Ягджъ , шефът на Poll Films , която представи 7 филма на публиката за една година, внасяйки оживление в кината и чупейки рекорди в боксофиса, подписа поредния светкавичен трансфер, за който ще се говори много. Ягджъ се ръкува с Чаатай Улусой , една от най-популярните звезди на страната ни, който се появи пред публиката със сериала „Ешреф Руя“.

ИМЕТО НА ПЪРВИЯ ФИЛМ Е „БЕЗСЪННИЯТ ЧОВЕК“

Polat Yağcı , чийто последен филм, „Sihirli Annem: Hepsi Biriz“ , достигна 500 000 зрители за 2 седмици, се съгласи по принцип с Çağatay Ulusoy да направи 2 филма. Работата по първия филм на Улусой "Uykusuz Adam", планиран да бъде заснет през юли, ще започне в следващите дни.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 22:35 от jackie.

# 438
Трагичния край е предвидим и логичен.. Всъщност всеки човек има своя история и край,но въпреки това ще ми отнеме време да приема загубата на Ешреф на финала. Не обичам тъжни финали, макар че в тях има много послания.
Браво на Чаатай. Все така усмихнат, енергичен и зареждащ да е в работата си. 🍀

# 439
Скоро започва излъчването на Ешреф Руя на платформата Шахид

# 440
Ехааа! Браво на нашето момче!
Ама няма ли да му дойде малко в повече?
До средата на юни снимки, юли пак, после от септември втори сезон на Ешреф...
Дано да издържи!
Иначе ние ще се радваме, да го гледаме все повече!

# 441
Няма, Нези!
Той е млад, сега му е времето!
Да му е на късмет!

Тази вечер не смогвам на новостите около Ешреф и Чачо!

Излезе и Анализа на Гьозде, но утре ще го пускам в темата.
Сега ще ви сложа само линк, за нетърпеливите!

ЕШРЕФ РУЯ – Дори един ден
https://www.aslininsureti.com/izledim/esref-ruya-bir-gun-bile/

# 442
Гери, празнуват деня на бащата. Wink

Мда, не опитах да го преведа. Ама и без това предстои финал. Беше много успешен сезон. Дано направят някакво мероприятие, че да заредим снимки за лятото.

Ако новината за филма е вярна, ще съм много щастлива. Ами явно му се работи. Не е само, че е млад. Той обикновено снима по две неща на година. Кюбра и джентълмена май бяха в една година. Три сезона на Шивачът. 20 серии на Гадар. Май след него имаше доста дълга почивка. Ако го устройва новия работен режим, защо не. Ни много ще се радваме.
По името звучи като нещо драматично. Обзалагам се, че не е комедия.

Това е от нахалната рускиня с бавачката фенка. Имаше и още една снимка на стената, но не успях да хвана кадъра. Иначе е от някаква закусвалня. Имаше и други знаменитости.
А якенце то ни е познато.

# 443
Браво на Чачо!
Радвам се за него! Преценили са, че той става за тази  роля и най-важното, че той се е съгласил.
Когато почива-почива, когато работи-работи, или-или!
Работохолик е!
Заслужава почивка на Малдивите, ще има 2-3 седмици почивка.
Ще почине затова време,  както казва Жаки млад е, сега е в разгара на кариерата си...
На мен ли ми се струва, че има нещо на веждата (лявата), черно нещо🤔

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 01:08 от eliet

# 444
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Вчера, седмицата ни завърши с добри новини.
Очакват ни още проекти с Чачо, въпреки, че аз съм малко скептична към турските им филми, те нямат славата на сериалите им, но може и да ни изненадат.
Снимките на първият филм започват през юли, което означава, че ще има поне 2-3 седмици почивка.
Обикновено един филм го снимат за около месец, значи и след това ще има поне 2-3 седмици почивка.
Много актьори снимат по един филм между сезоните, те се снимат доста по-лесно и бързо.

Но на дневен ред ни е последния епизод на сезона.
Чакам го с нетърпение.

Хубав ден и седмица, момичета!

# 445
Добро утро!
Седмицата на финала дойде.

Очаква ни нещо интересно, сигурна съм!
И новините, покрай нашето момче са добри, дано да реализира всичко,което е запланувал и да успее да си почине, да се наслади на лятото и любовта си.

Изглежда към момента още няма публично достъпна информация за новия филм „Безсънният човек“ на Poll Films, начело със Полат Ягджъ и с участието на Чаатай Улусой. Вероятно засега става дума за скорошен ангажимент, който още не е представен официално,без сюжет или екипни детайли в медиите.
🎬 Какво представлява Poll Films

Poll Films е подразделение на Poll Production, съсредоточено върху кино . Управлява се от Полат Ягджъ (Orhan Polat Yağcı) и е базирано в Истанбул, квартал Бешикташ  .
Компанията разполага със собствена визуална идентичност – емблематично CGI-лого с анимирани златисти ефекти и оркестрален фанфарен мотив, използвано например в „Kutsal Damacana 4“ и „Kasada Parti“  .
📽️ Основни филмови заглавия

През последните години Poll Films е продуцирала няколко успешни заглавия:

Kutsal Damacana 4 (2023) и Kutsal Damacana 5: Zombi (януари 2025) – комедийни поредици със зомбита  .

Şampiyonlar (януари 2025) – анимиран семеен филм с тема шахмат  .

Aşk Sadece Bir An (14 февруари 2025) – романтична драма  .

Ayakçı (28 март 2025) – комедия с известни актьори от сериалите „Hep Yek“  .

Други: „Kasada Parti“, „Kolpaçino 4“, „Yanlış Anlama“ (1 и 2), „Tut Sözünü“, „Rina“, „İyi Oyun“, „Hareket Sekiz“, „Ketenpere“ и др.  .

📺 Телевизия и музикални продукции
Компанията не се ограничава само с кино:
Продуцирани са популярни музикални и забавни предавания, включително „İbo Show“, „Şarkılar Bizi Söyler“, „Kuzeyin Oğlu“, „Benzemez Kimse Bize“, „Afara“, „Haluk Levent’le Yeniden“ и класически риалити формат „Turnike“  .
Poll Production също е активна в сферата на музикални албуми и концерти, работейки с изтъкнати артисти като İbrahim Tatlıses, Hande Yener, Volkan Konak, Orhan Gencebay и др.  .

🎯 Обобщение
Силни страни: разнообразен портфейл – от кино и сериална продукция до музика, концерти и телевизионни предавания.
Добра маркетингова и визуална идентичност, с редовни премиери всяка година.
Лидер формули: Полат Ягджъ – активна фигура в турската развлекателна индустрия, с широка мрежа и инвеститорски опит, обхващащ различни медийни формати.
„Sihirli Annem: Hepimiz Biriz“ – новия филм, продуциран от Poll Films и Полат Ягджъ:
🎞️ Основна информация
Това е кинематографична адаптация на популярния турски сериал от 2003–2012 г. „Sihirli Annem“, представен с оригиналния актьорски състав  .
Премиера в кината: 30 май 2025 г. – официално обявено и потвърдено с публикации на плаката  .

🎬 Екип и актьори

Продуцент: Полат Ягджъ – Poll Films 

Режисьор: Мустафа Котан 

Сценаристи: Гамзе Өзер и Арзу Юртсевен 

Водещи актьори:

Инчи Тюркая (Betüş),

Невра Серезли (Dudu),

Шахап Сайълган (Sadık),

Гюл Онат (Perihan),

Айшен Инджи (Periliçe),
и още актьори от оригиналния сериал  .

Допълнителни имена включват Jess Molho, Süeda Çil, Tiraje Başаран, Damla Ersubaşı и други  .

🌟 Сюжетен обзор

Действието се развива в „перската“ и човешката вселена.

Основен конфликт: братът на Dudu, Gogo, е лишен от магическите си сили и заплашва да отнеме магията от всички Перили („faniler“).
Историята е базирана на съюз и семейни ценности – обединение срещу злото  .
„Sihirli Annem: Hepimiz Biriz“ се очертава като мощен проект, който съчетава носталгия, звездно присъствие и детска магия в едно. С премиера на 30 май 2025 г., филмът обещава да събере феновете на класиката и нови зрители в кината.

Сега ми стана още по-интересно, какъв ще е сюжета на филма, в който ще участва Чачо.
Wink
Желая ви прекрасен ден!

# 446
Истината е, че не бях чувала за този продуцент, но пък е впечатляващо продуктивен в разнообразни продукции.
Всъщност той се занимава с кино, а не сериали, така че няма къде да съм го чувала.

# 447
А, Джаки забравяш филма на Мурат за шахматните фигури, в него участват и малката Ебрар и "Екбер баба" от Гадар. Снимаха го лятото след Гадара. Пуснаха го  по кината тази година, след нова година и имаше много добри отзиви.

Ето саундтрака на филма "ŞAMPİYONLAR"

Ето и един фраг, за да придобиете представа какви филми правят.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 09:03 от cvetansk

# 448
Явно като не ми е познато името, не съм го отразила и запомнила.
А и като няма превод и не съм го гледала, къде да го запомня.

Започвам с анализа на Гьозде:

Анализ на Eşref Rüya Епизод 12 от Gözde
ЕШРЕФ РУЯ – Дори един ден

Ешреф Руя се появи на екран тази седмица с подготвителен епизод за финала на сезона. Влизаме във финала на сезона от четири страни с много интересни теми. Мисля, че финалът на сезона ще бъде доста богат на събития, динамичен, изненадващ и изпълнен с драма. Мисля, че балансът между любов и екшън ще бъде близък едно до друго. Надявам се всички събития да се съчетаят по най-интересния начин.

Завършихме предишния епизод с неочакваната целувка на ЕшСан. В първата ни целувка имаше един Ешреф, който се уплаши и избяга от местопроизшествието, сега той е смел Ешреф, който дори не помисля да направи крачка без Нисан. От този ден до днес сме свидетели на това как чувствата, които са съществували и в двамата, се развиват, задълбочават и биват приемани. Свидетели сме как се сближават, докато се опитват да стоят настрана. В Епизод 6 Нисан казва на Ешреф:  „Мога ли да ти кажа нещо? Дори да си последният останал мъж на света, няма да се влюбя в убиец като теб. Не забравяй това.“  Нисан  изразява любовта си с думи, като казва: „Защото те обичам.“  Е, не са казали „Захапи голяма хапка, не говори нагло.“ за нищо. Дори и да подчертаваш, че няма да се влюбиш толкова, колкото искаш, щом веригите на сърцето ти се развържат, не можеш да ги сдържиш, колкото и силно да ги връзваш. След като любовта влезе в сърцето, след като семената на любовта бъдат посадени в пустинята на сърцето, не можеш да я спреш да расте. Въпреки че Нисан се опита да напусне работа за Ешреф и да изгради друг живот, животът я върна обратно при него, на негова страна и в центъра на живота му. Ешреф, от друга страна, се опита да нагласи Нисан по свой начин, като подчерта, че между тях няма да има нищо повече от връзка шеф-служител, но не можеше да избяга от чувствата си по същия начин. Той успяваше да изрази любовта си и с действията си. Защото за Ешреф, казвайки „Обичам, влюбен съм“, с други думи, думите не биха били достатъчни, за да изрази чувствата си. Точно както Нисан го прегърна, докато му благодареше за жеста в музикалното студио, казвайки, че никакви думи няма да са достатъчни, Ешреф, вместо класическите думи, запечата устните си с устните, които беше счупил, и избяга през вратата, през която беше изритан.
Ешреф и Нисан тръгват на пътешествие, без да мислят предварително. Всичко се случва внезапно, като любовни признания. Ако не беше телефонното обаждане, което Ешреф получи, щяха да продължат пътуването си без да задават въпроси. Когато Нисан чу, че Ешреф ще поеме Сираците, беше очаквано тя внезапно да се събуди от първоначалното си опиянение и да се запита дали са допуснали грешка. Поемането на контрола означаваше съвсем различни отговорности - невъзможност да се откъснат от Сираците и онзи свят и да поемат този свят изцяло в центъра на живота. Беше хубаво, че Ешреф слушаше Нисан с цялото си сърце заради нейните притеснения и че щеше да бъде разбиращ, ако тя не иска да тръгне на това пътешествие с него. Не ме притесняваше, че Нисан открито изразяваше чувствата си към Ешреф. Защо да очакваме мъжете да правят всички ходове и да правят първите стъпки по такива въпроси? Означава ли това непременно, че една жена е без гордост, когато прави първата крачка към нещо? В края на краищата, Нисан винаги е била много по-смела от Ешреф по въпроси като любовта. Ешреф, от друга страна, е тих, спокоен мъж, който не говори много за нищо, включително за любовта, който мисли за това десет пъти и действа веднъж. В това отношение те са напълно различни от Ейприл.

Ешреф искаше любимата му да сподели мечтите на онзи мъж, който все още сънува дълбоко в него. Никога не трябва да мислят за края, трябва да живеят любовта си колкото могат повече, дори и да е за един ден, два дни или завинаги. Мисля, че подобно на Ешреф по този въпрос, ако Нисан не беше отишла с него и не беше се върнала у дома, тя също щеше да е нещастна, поне сега има в чантата си спомени, пълни с любов, прекарана с мъжа, когото обича.

Ешреф прекара първия нормален ден в живота си с Нисан след много години. Последният път, когато е имал такива нормални дни, вероятно е бил преди да влезе в затвора на 14-годишна възраст. Именно присъствието на Нисан в живота на Ешреф му донесе нещата, които му липсваха, които Ешреф загуби в живота си, за да защити Нисан. В този случай не би било преувеличено да се каже, че Нисан е символ на нормален живот за Ешреф. При нормални обстоятелства една жена много рядко може да впечатли мъж, като знае за доматите от Чанаккале или като уцели кората на диня, но за Ешреф това са толкова ценни неща, че това пазаруване на хранителни стоки го накара да се влюби още повече в Нисан. Има жена, която допълва липсващите части в живота му, какво повече би могъл да иска Ешреф?
Огромният акцент в този кратък ред в сцената с бакалина беше много важен. Ешреф имаше достатъчно пари, за да остави рестото си, без да се замисля, но щастието в живота му винаги беше непълно. Бакалинът, който не искаше тези пари, може би работеше за собствения си хляб, но с това, с което беше доволен, вероятно имаше много по-щастлив живот от Ешреф. В това селце Ешреф отново се изправи пред нещата, които светът, в който беше влязъл, го беше накарал да загуби.

Сцената, в която Ешреф наблюдава Нисан, докато тя се опитва да направи менемен, ме накара да се почувствам много мека и спокойна. От друга страна, бях тъжна, че докато и двамата искаха да живеят в момента, песимистичните мисли в ъгълчетата на съзнанието им витаеха като сянка над щастието в обкръжението. В допълнение към неопитността на Ешреф, мисля, че е хубаво и това, че той оставя контрола на Нисан във връзката. Отношението на мъж, който контролира всичко и всички и го изразява сякаш е подвиг, е напълно противоположно на това общо отношение към любовта. Това също показва уважението му към Нисан. Също така, като цяло харесвам, когато една жена води връзка. Когато Ешреф я прегръща отзад и иска да я целуне по врата, е очевидно, че сълзите на Нисан нямат нищо общо с лука. Не мисля, че е свързано и с информирането. Нисан плака заради травмата, която е преживяла като дете. Този момент, когато беше целуната точно там, все още е пред очите ми... Мисля, че затова е премахнала бенката на врата си. Хареса ми и начинът, по който Ешреф изрази любовта си. Акцентът, че Нисан заслужава да бъде обичана, беше елегантен. Той подчерта, че тя е най-ценната жена в този живот.
Сладката ревност на Нисан изглеждаше малко странна, все пак миналите връзки не би трябвало да ни засягат. Причината за това обаче може да са онези снимки, които е видяла на стената преди 2 епизода. В края на краищата, мъжът  се разхожда и казва „Сърцето обича веднъж“.  Не мисля, че Нисан е имала предишна връзка. Това, че знае нещо за флирта, не означава непременно, че има връзка. Виждаме такива сцени във филми и телевизионни сериали.
Следва продължение....

# 449
Жаки, редувам те, после ще чета, защото отиваме до болницата.
Малките отново са заедно.

Общи условия

Активация на акаунт