🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 19 963
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Мале момичета, до преди 15 минути обикалях центъра, да ви бях прочела по-рано, щях да търся Чаатайчо, брат му и да го видя едва ли ще го позная 😃

Още малко остава до финала ❤️ аз успях да изгледам 12 епизод, но другата седмица съм отпуска и мисля да си направя маратон Eşref Rüya маратон 😃😃😃

# 601
  • Ямбол
Надписа на тортата гласи :" Преминала си през толкова проблеми,за който са ти казвали,че няма да се справиш.Шоуто едва сега започва ".

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 19:14 от roxy94

# 602
Ако си прави парти само за себе си толкова показно, нищо няма да кажа, защото няма да е лицеприятно.
Но аз все още се надявам, че ще събере колегите си и ще гледат финала заедно.

# 603
Жаки, ами според мен партито е минало вече...,но може и съм в грешка.
От Етем Озашък

„Благодаря на всички, които предаваха на живо, продуцираха, снимаха, играха, редактираха, коригираха и най-важното гледаха. Ще се видим в сезон 2...“

# 604
Ако е така ми затвърждава мнението за нея!
Като гледам на финалната снимка всички са усмихнати, не им е липсвала, да си се радва на партито!

# 605
Това парти е било снощи и ако беше за  екипа поне на този олтар
щеше да сложи някоя обща снимка/ от сериала.

# 606
Имаме откъс

Ешpeф: Вече  няма никой.

Нисан:
Аз съм тук. Имаш приятели. Ешреф, моля те, не си отивай.

Ешреф: Трябва да тръгвам. Трябва да тръгвам, преди да е станало твърде късно.

Нисан: Не го искам, не искам да си ходиш. Имам много лошо предчувствие. Сякаш никога повече няма да се видим.

Ешреф: Ще се видим.

Нисан: Каквото и да кажа, няма да се откажеш. Все пак ще отидеш, нали? Добре, върви Но те моля,върни се. Не ме оставяй.

Ешpeф: Добре .Ще дойда.

# 607
Момичета, отивам навън, току виж видя Чачо 😃

# 608
  • Ямбол
Момичета приятно гледане 🤗🥰

# 609
Ето линкове за гледане на турски:

https://www.kanald.com.tr/canli-yayin
https://www.youtube.com/watch?v=6wHAK439FDI

После като пуснат с руска озвучка, ще го сложа и него.

# 610
Ако наистина са в София Аталайчо и Чачко, което е малко вероятно за Чачо и аз мисля като Нези. По пътя на логиката  пътуват до някоя дестинация и имат прекачване на полет в София с голям престой и защо да не се разходят по центъра на София.
Другя вариант е Аталай и прекосявал България бил е в София и постнал строрито. Миналата година по това време се прибираше  с кола от Босна и беше постнал Калотина и пише нещо "Комшу..."
Едва ли на следващия ден Чачко ще хване самолета да пътува,малко вероятно. Освен да е нещо  спешно с техни роднини. Тяхната баба си подържа връзка с хора от селото може би роднини.
А  иначе Чачо е бил един път в Пловдив на модно ревю илу нещо такова и не е бил толкова известен тогава, Пловдив не е далече от мен, но не съм му била фен тогава.

# 611

Момичета, приятно гледане!
Аз ще започна по-късно, по причини, които са ви известни. Wink
Да си пожелаем страхотен финал!

# 612
  • Ямбол
Момичета новият епизод  започва.Явно тази вечер по-рано ще започва като за финал 🤗
Дано ни очаква прекрасен епизод ☺️

# 613
Приятно гледане , момичета
Сега сядам Simple Smile

# 614
  • Ямбол
Ешреф не можа да научи коя е Руя.Чийдем явно е подкупила Торгут и му устроиха капан.Отвякъде изкача тази Чийдем.
Татко Якуб отлъчи Ешреф от сираците понеже бил влюбен в певицата Нисан.Бил му казал да избира или любовта или сираците.И той направил избор и избрал любовта.Чййдем прати снимки на поваления на земята Ешреф на Кадир този гадняр,че ходи и да се дразни къде бил Ешреф.Защо го нямало? Неговите хора подозират,че има нещо гнило щом Ешреф го няма.Гюрдал си мисли,че е при Нисан.

Общи условия

Активация на акаунт