🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 19 968
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, да знаете, със сигурност  не са се насочили към гарата.

# 586
Момичета, смея се с глас! 😀😀

Тъкмо се чудих как да се разсея довечера, за да не ви чета лайв, явно с разходка по Витошка. 😀

# 587
Интересно е това посещение,  ако изобщо е вярно. Още повече веднага след приключване на снимките.
А и с брат му.
По-логично беше да прекара първия свободен ден с Аслъхан, или да посети родителите си, както прави обикновено.
Thinking
Дали е частно посещение или е по работа?
Хриси, ти си на ред! Hug

# 588
Аз вече съм си вкъщи. Преследването се подновява в 6. Довечера с друга рокля, ще бъда.

Аз се оглеждах за хора, които изглеждат като туристи, не знам защо си мислех, че ще са в тъмни дрехи. Но не съм се ограничавала. Не остана неогледан мъж на улицата. Може и да не съм ги хванала в бързината. От мен толкова. По заведенията беше пълно с чужденци. Никой не наподобяваше Чаатай, разбирайте от никой не ми се подкосиха краката.

Чаатай е разпознаваем в България, но не мисля, че е чак толкова известен. Това, че има 100 верни фенки, не значи, че всеки би се сетил кой е това. В момента кой нормален човек става в 7, за да гледа ОС. А и сегашната му визия дори не се доближава. На една приятелка като показах снимки ме пита това един и същ човек ли е. А и като не очакваш няма да се сетиш веднага.

За портокала: Видях един актьор, български. Иван Панайотов. Сега проверих как се казва.

# 589
Честно казано, аз си мисля , че само Аталай е тук....
Като дебна И, Simple Smile
Нося Ви малко снимки

# 590
Нези, може да е само брата, може да са семейно. Знам, че много емигрирали турци са си запазили къщите тук по един или друг начин, много имат и двойно гражданство. Не знам какъв е случая на неговия баща, но 100% има останали роднини тук. Повечето живеят в Русе от тези, които знам, че имат някаква връзка със семейството. Не ме питайте как знам. Не е досотоверна информация. Ама много "баби", които следваха Аталай във фейсбук, се следваха и с баби и лели на Чаатаевата рода.

Аз това за Разград на шега го казах. Не си представям човек, който може да си позволи много, в БДЖ.

Може да дойдат сутринта, да се разходят и да си тръгнат довечера. Може и Аслъхан да е тук. Може да са решили по братски да се разходят. Може това да е спирка за пътя им до Босна. Всичко може.

Иначе не се изненадвам на бързото му бягство. Той и миналата година така май направи, но тогава при техните на село отиде Stuck Out Tongue

Снимката е публикумана в 12, но е снимана поне час по-рано. заради сянката се сетих. По обед такава сянка нямаше.

# 591
Всичко е възможно, Гери.
Аталай наистина и друг път се е отбелязвал от България, но за Чаатай не знаем дали е идвал.
Ако Аслъхан беше с тях, щяха да я видят. Wink
От малкия Умут

Мили мой батко, Чаатай, ти ми даде чудесен старт на тази година.
Да съм като теб е голяма чест и голямо щастие за мен.
Обичам те много, надявам се, че мога да стана толкова добър актьор, колкото теб. Пожелавам ти успех.

Много миличко! Blush

# 592
Мило е, да. Пък и той получи Руя...

# 593
Момичета, голям купон е с вас.
И лайковете ми свършиха и обедната почивка ми свърши.
Как се развълнувах, че са в София двамата Улусой.
Баща му е от Бели лист, така се казва селото и е Разградско село, имигрирал е на 9 г.
Нези, като каза, че сме от София(аз не съм, както и да е) Той веднага каза за татко му от къде и  майка му, аз допълних "ама, ние го знаем това",(на английски)усмихна  се под мустак той❤
Софиянки, действай те!
Да донесете единия поне от тях.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 17:02 от eliet

# 594
Ели, в София няма много софиянци. Не ми се сърдете, но лично аз съм първо поколение софиянка, не го смятам за голяма работа.

В инстаграм попаднах на инфо, че братята са в София. Не беше подплатено с доказателства освен снимката, която и ние имаме.

Този е бил нинджа в Гаддар. И сега явно участва.

А вие как мислите? Чаатай ял ли е от тортата?

# 595
Ооо, Ели само да го мернем, веднага е донесен, ама засега удряме на камък!
Гери, най-вероятно си е хапнал малко торта.

Хайде останаха 3 часа до финала на сезона!

# 596
Гери, дали е ял торта не знам, но пък много ме кефи, как е участвал в последното събиране на екипа за финала на сезона.

А Демет самостоятелно парти ли си е организирала?

# 597
Ама верно ли я няма на общата снимка? Някой по-назад пита, ама забравих да погледна!
Може да е решила да покани целия екип....знам ли!
Сигурно ще гледат финалния епизод заедно.

# 598
  • Ямбол
Демет вярно е имала парти за финала на сезона.Изглежда много щастлива.Впрочем много красив букет от балони под формата на цветя са и подарили. Имаше торта.Като гледам масата явно са били доста гости. 🤔

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 18:09 от roxy94

# 599
Не знам, Жаки, но не ми изглежда така.

От Толга(Мюслюм)

Първо, огромни благодарности на вас, нашите скъпи зрители, че ни издигнахте до върха на рейтингите. Огромен респект и похвала за нашия снимачен екип, който работи с невероятна отдаденост и дисциплина до ранните зори. Благодаря на нашия уважаван продуцент, на създателите на този прекрасен сценарий - Ethem и Lokman, Kanal D и всички мои колеги актьори. Ще се видим в новия сезон с нови приключения

Общи условия

Активация на акаунт