🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 19 973
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Нези, след малко имам една среща и трябваше да се прибера. Но определено нямах планове да тръмбовам по центъра в обедната жега днес. Минах покрай халите, джамията, ЦУМ, Ларгото, Съдебната палата, Витушка в едната посока, в другата посока(старателно гледах и в заведенията), отново Съдебната, от Света Неделя към театъра, Гарибалди, Графа, Славейков, пак на Витошка и обратно на метрото. За една обедна толкова.

Скрит текст:
И сега още напълно излишна информация. напомняне към мен. Като си взимате рокли с нестандартни кройки, първо ги разходете малко преди да тръгнете да тичате по улиците с тях. Вчера ми пристигна новата рокля, сутринта я пробвах, викам си супер. Като хукнах да излизам, само тя ми беше пред очите и я сложих. В нас цяло лято е страшна жега, не мога да преценя температурата и си взех един шал. И слава богу. От няма шанс тази рокля да се отвори, до ако сухне вятър и цепката е до почти цялото бедро. Имаше и момент на притеснение дали не съм напълно гола, че не бях преценила колко точно се отваря отстрани на бюста. Та в общи линии тичах по улиците намотана с шал в тази жега и попридърпваща си полата та да не направя Мерлин Монро сцена в центъра.

# 571
Добре, че от днес имам малко свободно време в работата....
Simple Smile
Дебна постоянно,

# 572
Нани, дебнем на всички фронтове- кой онлайн, кой на живо. Kissing Heart
Хич, да не се смее, а да се покаже, вече разбра, колко много фенове има в България.

bof4eto,  това е последната снимка на Аталай с абито.

Много прилича,вероятността да е бил той е 90 %

Гери

Беше до съдебната палата.
Разсмя ме ,разкошна гледка си била Smile

# 573
Надявам се да се включа с дебненето на живо по някое време. И без това съм в движение цял ден, най-много на някоя пешеходна да ги засека. 😅 Ама трябва и врори жокер да дадат.

Гери, така и те ще те забележат, повярвай ми.

# 574
Ех,bof4eto!!! Confused
Гери, умряха от смях. Joy
Даже си го представих.Значи, извода е, че човек трябва винаги да е подготвен за неочаквана среща. Kissing Heart
А този малкия се вълнува, почти колкото нас пред Чаатай.

# 575
Който дебне - такава му беше визията.Тениската обаче беше бяла,гащите - не обърнах внимание

Аз си пропуснах шанса,поне вие дано да успеете.

# 576
Ох, адски се забавлявам, момичета!
Тръгваме на лов за Чачо!

Още извън кадрови

# 577
  • Ямбол
Момичета вие сте страшни.Няма други като вас.Нези голяма работа си как си успяла с пола да изминеш толкова път.Ах този Чачо подлуди ни всичките.😂
Не знам дали някоя ще го издебне довечера,ама със сигурност ние ще го дебнем на екрана довечера.😉 Там поне шанса  за успех е 100% 😉

# 578
bof4eto, и той ли беше с шапка?
Значи, оглеждайте се за двама мъже и половина (защото Чачо е мъж и половина)с шапки. Grinning
Аааа, не съм била аз. Гери е била.
Тя вече има тренинг в тичането след Чаатай.
И малкото Ешрефче също се вълнува до батко си Чаатай.

# 579
Който дебне - такава му беше визията.Тениската обаче беше бяла,гащите - не обърнах внимание

Аз си пропуснах шанса,поне вие дано да успеете.

Тази снимка на Аталай е от Босна, родината на майка им....
Аз много се радвам, че идват и в България,  защото до сега все за Босна съм чувала....бях зарадвана , когато Нези сподели че и е казал от къде е баща му....
За разлика от бг.език, говорели малко Босненски... поне така бях чела някъде ....

Гери,
Ще ме умориш от смях...
Скрит текст:
имах почти същата история в понеделник, ...едва се прибрах...придържах новата си рокля, която ми се качваше до талията....заради неблагоразумието да си сложа оформящи боксерки ........

# 580
Гери, разсмя ме до сълзи.
Към търсачите на Чачо в София, оглеждайте се вече и за жена с рокля и шал, ако не с Чачо, поне с Гери да се срещнете.
Бофче, а галещия кучето щом е бил с шапка и тъмни очила нищо чудно и самия Чаатай да си видяла .

# 581
В шеги и закачки....
Малко остава ...

# 582
И малкото Нисанче. Много е сладка!

# 583
Значи, всички вие обикалящите, дали не сте се разминали някъде?
Ама е на, не се познавате! Иначе заедно щяхте да се вихрите!

# 584
Нези

с шапка и очила,точно като визията му от снимката,която постнах,разгледах снимките му за да ви постна най-доближаващата се визия до това,което аз видях и тази е почти идентична.

cvetansk
Не,не беше той.Усмивката му щях да позная,характерна е.

Общи условия

Активация на акаунт