🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 19 978
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Тази снимка е от Витошка,  може да са отскочили да боднат в Happy. Grinning
Ако са се настанили в Шератон, например.
А може и в Хаят, който е на паметника Левски. Нали и хотела на Ешреф е в Хаят в Истанбул.

# 556
Жаки,
Аз залагам на Хаят 😉
 или Милениум ....
Хайде , очаквам поне една снимка на двамата....

# 557
Чакай да видя дали правилно съм разбрала,брата на Чачо е в София и той е засечен на летището да лети за София ? Каква работа биха имали тук ?

Момичета на общата снимка Демет ми се губи,някой вижда ли я ?

Бофче,
Аталай и друг път се е отбелязвал от България....

Нани , Еуфория
свършиха ми лайковете ♥ Благодаря за инфото.
Жаки баща му ли е от Разград ? Роднини ли имат там ?
Сега отворих профила на Аталай да го видя какво представлява ,че досега не се бях заглеждала.До съдебната палата много подобен на него индивид галеше бездомно куче.Такива гледки винаги привличат вниманието ми и се радвам на хората,които проявяват добро отношение към животните,но този човек беше сам,освен ако Чачо не го е чакал някъде наоколо.И сега като ви прочетох направо ще се изям от яд.Щях да остана наоколо ако дори подозирах.Уффффффффффффффффффф беееееееее

# 558
bof4eto, когато бяхме в Истанбул да видим Чаатай, той сам ни каза,че баща му е от Разград .
Толкова ми се беше изпарил мозъка, че не се сетих да го разпитам малко.
Но, ако са дошли специално, нищо чудно да посетят и родния град на баща си.
Ех, как ме е яд,че не си останала още малко!
Чаатай е доста разпознаваем в България, едва ли ще остане инкогнито...
Как мислите?

# 559
Бофче, баща му е от Разград.
Ама отдавна е имигрирал в Турция, ама Чачо си е роден в Турция.

Поне една снимка да беше направила на галещия кучето, да сравняваме.

# 560
bof4eto, когато бяхме в Истанбул да видим Чаатай, той сам ни каза,че баща му е от Разград .
Толкова ми се беше изпарил мозъка, че не се сетих да го разпитам малко.
Но, ако са дошли специално, нищо чудно да посетят и родния град на баща си.
Ех, как ме е яд,че не си останала още малко!
Чаатай е доста разпознаваем в България, едва ли ще остане инкогнито...
Как мислите?

Може да имат роднини там,не съм 100 процента сигурна,че е бил Аталай,но определено приличаше.Ако бях останала поне малко и ако наистина е бил той.......... много "ако " станаха,не е било писано.

Жаки
И мен сега ме е яд,само погледнах,усмихнах се ,той се усмихна в отговор и подминах.Това беше.
Аз и Чачо да бях видяла едва ли щях да се сетя да снимам,щях да реша ,че се припознавам,че очаквам ли да го видя ей така в центъра на София ?

# 561
Да кажем, че в групата има човек, който изкара обедната си почивка на Витошка. И не го е срам. Успех обаче нямаше. Почти 6 км извървяни, улицата мината два пъти и половина, но Аталай йок, Чаатай йок.

Довечера преди театъра ще направя още един тигел по Витошка, НДК и зад Хилтън (това си беше по предварителен план) ако имам късмет, имам, ако не, така е било писано. И без това сигурно щях да се притесня и да забравя да говоря.

Знаменитости спят и в Гранд хотел София. На жълтите павета има също хубави хотели. Ама те може да са отивали към централна гара да си хванат влака.

# 562
Ох, Нези, ти отиде в Чанаккале да го чакаш, пък той дойде в БГ да те търси. Разминали сте се по пътищата. Следващия път правете уговорките по-добре.

# 563
Време за обяд е, може да са заседнали някъде в жегата. 😀

# 564
“Чачо, виж тук в един български форум какво пишат за теб…”

Баща му е от село до Разград. Не го помня. Майка му е от Босна. Да кажем, че заради това той е минал средната височина на типичните турци. А може и това да е причината за музикалния избор на брат му.

# 565
Ох, Гери, искрено се забавлявам!
Как си ги представяш във влак?
Дали да не проверя има ли влак за Разград и да се кача и да го обиколя?

# 566
Ох, Нези, ти отиде в Чанаккале да го чакаш, пък той дойде в БГ да те търси. Разминали сте се по пътищата. Следващия път правете уговорките по-добре.
Хаха, Цвети, добре, че реших да изчакам малко, да видя накъде ще хване.
Ако знаех,че ще дойде да ме търси, щях да си стоя в София. Wink
Гери, само така! Направо си пускай отпуска днес и не спирай да обикаляш. Kissing Heart
Той, нямал търпение да свърши със снимките и да дойде в София! Grinning

Докато ни задържат дъха на сцената, не пренебрегват и зад камерата да ни развеселят! 🤌

Епизодът за финал на сезон #E şrefRüya е с вас тази вечер от 20.00 часа по #Kanal

# 567
Ох, ще ме уморите от смях...
Аз пък дебна за нова снимка от Аталай...
Ама - йок

# 568
Нани, дебнем на всички фронтове- кой онлайн, кой на живо. Kissing Heart
Хич, да не се смее, а да се покаже, вече разбра, колко много фенове има в България.

bof4eto,  това е последната снимка на Аталай с абито.

# 569
Нани, дебни и веднага пускай!

Много ме кефят тук

Малко Джерен

Общи условия

Активация на акаунт