🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 19 861
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Екипа събира вещите от дома на Нисан.
Казват, че във втория сезон там снимки няма да има.
Къде ли ще живее Нисан?

# 706
Да се включа и аз ,после ще допълвам.
Много добре сте го описали всички.
Разкошни анализи,почти няма какво да допълня.Епизода беше пълен с разтърсващи моменти.Отлична игра на всички без Демет.Няма как да си изкривя душата и да кажа,че и се получава... ,докато Чачо беше брилянтен,искено се възхищавам на такъв талант,това е дарба и то огромна.
Все повече постове в ИГ виждам,в които ги спрягат за двойка от тук насетне в реалният живот,чудя се тези,които ги пишат тези глупости изобщо имат ли очи.Там химията е равна на 0 между тях двамата ,като актьори.Макар,че съм гледала клипчета на представянето на Кюбра и между него и Аслъхан изобщо не се вижда да има нещо.Когато има химия,тя се вижда,при него и Аслъхан йок.Но пък взривяваха със Серенай ,а се оказа,че тя е била с друг по време на снимките на сериала и не са били заедно с Чачо.С 2 дуи свободно поле на изява на всякакви драскачи.

# 707
Бофче,
Със Серенай се спряга връзка в 1 ви сезон на Меджезира, снимките в ски курорта /май Улуда / се казва ....
Иначе връзката с Керем е от периода на 2 ри сезон и най-вече към края....поне така си спомням.... Simple Smile
Скрит текст:
Керем и Серенай са снимали клип за Мави мисля...и от там...ако искаш го провери..но връзката се афишира след края на 2 ри сезон.

https://youtu.be/YBMW_J69tXY?si=ju91Q2cG5sQsFcvG
[/spoiler/

# 708
Бофче,
Със Серенай се спряга връзка в 1 ви сезон на Меджезира, снимките в ски курорта /май Улуда / се казва ....
Иначе връзката с Керем е от периода на 2 ри сезон и най-вече към края....поне така си спомням.... Simple Smile
Скрит текст:
Керем и Серенай са снимали клип за Мави мисля...и от там...ако искаш го провери..но връзката се афишира след края на 2 ри сезон.

https://youtu.be/YBMW_J69tXY?si=ju91Q2cG5sQsFcvG
[/spoiler/
Скрит текст:
Впрочем ако те са имали нещо между тях и после са се разделили,но продължили професионални отношения и са успели да убедят зрителите в любовта си,Евала и на двамата.

# 709
Ешреф Тек 💥💥💥
казва каквото ще каже, обръща се и си тръгва

Сюмейето е получила никаква награда

# 710
Вижте го беее ...на джанката!!!

Лале
Hands Thumbsup

Точно идвах да кажа за това видео. Ама как да не обичаш такъв човек. Мда. Хейтърите да си говорят каквото искат. Но такъв човек не може да е лош

# 711
Чачо излъчва, много доброта и скромност.

ТОП 10 на най-гледаните сериали в групата на ABC1 през сезон 2024-2025! 📌

# 712
Последен коментар за днес(макар,че вече е утре Grinning)
Но това го мисля цял ден.
Презентираха ни финала така

Видяхме какво може да направи Ешреф за любовта си.
Мисля си обаче за Нисан.
Тя за втори път остави човек да умре, без да му помогне, за да спаси себе си. Ешреф, беше готов да закара Нимет в болницата, въпреки,че тя му е враг.  Така направи и с началника на полицията. Нисан, знаеше, че тя е стреляла по Нимет, видя, че арестуват Ешреф за това,  но не направи нищо. Отиде в Гърция да запише песента си и да сбъдва мечтата си, докато един човек лежи в затвора вместо нея. След 3 месеца се появява, красива и като че ли тъжна и му казва,че той е нейния път. Каква е тази любов?
Каква е тази любов, в която единият се жертва, а другият се спасява със затворени очи?
Нисан изживява любовта като вдъхновение, като подтик към мечтите си. За нея, може би, Ешреф е символ на сила, на увереност, на някаква романтична съдба.
Но любовта не е символ.
Любовта е отговорност.
А тя остави друг човек да понесе вината за нейните действия.
Ешреф обича със сърце, което не търси признание, а само спасение за другия.
Той е човек на честта, ще закара враг в болница, ще понесе вина, ще изтърпи болка, само и само да не пострада някой, когото обича.
Дори, когато този някой го наранява с мълчание.
 "Ти си моят път", му казва тя.
Но какъв е този път, ако той минава през предателство, мълчание и себелюбие?
След три месеца мълчание, Нисан се връща с песен, а не с истина.
Със сълзи, но не с покаяние.
Със заявка за любов, но не с жертва.
Това не е равностойна любов.
Това е любов, в която единият дава всичко, а другият... взима, докато има какво да взема.
Любовта е действие. Не думи.
А Ешреф действа.
Нисан... бяга.
Това е любовта на един мъж, който обича повече от себе си.
И една жена, която обича повече себе си.
Лека нощ!

# 713
Нези, по моите изчисления оставя човек да умре за трети път. Насилникът на сестра си, полицая и сега Нимет. А полицаят беше дори от добрите. Дори анонимно обаждане не направи от уличен телефон.
Да не говорим, че не е казала още за Чийдем и изнудването. Нейните тайни остават

# 714
Мацки снощи ми излезе спомен ,че на 19.07.2017г. е бил финала на “Вътрешен човек”. Аз този сериал го изгледах на един дъх. Любими мои теми засяга. Страхотен актьорски състав. Страхотен мой любим Сарп. Така че връщам ви назад осем години във времето.

# 715
Изгледах серията. След този драматичен край останах почти без думи.
Първо много, много ми хареса серията.
Всички получиха това което искаха - Кадир - наследството, Нисан - кариера, Ешреф-  последствията - "Руя"
Когато Нисан дойде на посещение той пак се вгледа във врата й, отново в мислите си потърси  бенката. Честен до гроб, отново с вдигната глава и в очи й каза истината, справедлив, откровен!
Ешреф- кристално чист!
Не мога да кажа това за Нисан. Скри, че Чийдем я заведе при него, още тогова ми олекна образа, чу за Руя при посещението пак си тръгна. Ох, много се издразних на Нисан тая серия.
Но мисля, че тя първа ще открие, че е Руя във втори сезон.
Малко, не малко ама много не и се получава на Демет страданието, плача, болката... Едно стискане на зъби и устни гледах. Може би в Живота е веселяк по-душа и е трудно да пресъздава такъв образ, но все пак професията й е - актьор,  не я оправдавам. Мойте извинения към нейните фенове, различни очи имаме, различно виждаме. И аз съм чувала, че много добра роля има в "домът, който си роден...", както и да е.
Много ми хареса играта на всички останали, Якуб баба също!
Кадир в един момент много се пренави и му пролича, но само на едно място, иначе актьора се справи много добре с ролята си.
Впечетлена съм от Бюшра, от Професора, Мюслюм, за Гюрдал думи нямам, страхотен актьор! Роден за актьор.

Какво да кажа за Чаатай, всичко сте казали.
КЛАСА! ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН! НЕСТАНДАРТЕН АКТЬОР! НЕ ШАБЛОН АКТЬОР!
ОРИГИНАЛЕН и ЕСТЕСТВЕН! Това го прави УНИКАЛЕН!
ЕМОЦИОНАЛЕН ПОТЕНЦИАЛ!
Страшен образ направи пак.
Безмилостен в обсебването. Удиви ме с
неговия морал и висок дух. С такъв актьор винаги трябва да си в режим "очакване". Не му обегна нищо в този
сезон  като емоция. Мъж истински да се разплаче и да ти предаде толкова емоции, шапка му свалям на Чаатай!
Толкова разнолик.
На края, толкова въпроси и отговори си зададе, толкова пътища пое и никой не беше лесен. И всичко това го предаде в образа без думи. Образът, който направи накрая никога няма да го забравя толкова докосващ. На най-важните кръстопътища, пътни знаци няма... Прекрасен Чаатай!
Голям творец е!

Забелязах, че дори когато свежда клона с джанките, го подава на човека до него - отново неговата ценностна система...
А, уж  обикновен - как сладичко си похапва джанки, ех, тоз Чачо - една в джоба, друга в устата - Щурец!
Как да не го харесваш...

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 04:28 от eliet

# 716
Албенка, благодаря за напомнянето на този страхотен сериал "Вътре", който ще остане един от най-добрите в Чачовата кариера.
Нези, Ели Hands Thumbsup
Втори път изгледах серията, много си ми харреса, имаше си всичко в нея, най-вече един силен Ешреф.
Не знам дали забелязахте колко беше дълга.
Впечатлението ми за злодеите в сериала, Кадир и Чийдем.
Кадир се домогна до всичко, което принадлежи на Ешреф, без Нисан. Тя ще му е следващата цел. Само не знам как ще го задържи всичко това, след като той дори не се справяше със поставените му задачи в Сираците, сега иска той да е начело и да ги ръководи. Само колко долно използва децата, но видяхте ли как веднага отидоха при Ешреф. В началото се забелязваше, дори минимална добродетел в Кадир, но с убийството на Якуп баба, всичко се разми. Точно човек, който минава през трупове, за да постигне целта си...предател и убиец!
Чийдем е пълен психопат, толкова е вманиачена в Ешреф, че това непрекъснато я кара да прави грешка след грешка, които до този момент умело прикрива, да видим докога. Особено брутално беше как извъртя всичко в нейна полза и натопи Сердар. За мен оставайки Сердар жив, означава, че ще изиграе ключова роля във втори сезон, поне в началото. Пак ще кажа прекрасна игра на Бюшра и Гьоркем.
Всъщност каквото ни обещаха, това показаха.
Единственото, което ми липсва в първи сезон е разкриването на малко повече от живота на малките Ешреф и Нисан, а и за Йомер почти нищо не даваха, въпреки че той е разказвача на историята.

# 717
Добро утро, момичета!
Албенка, благодаря ти за това напомняне!

И на мен Сарп ми е много любим.
И двата образа са изпълнени с висока емоционална натовареност, конфликти и дилеми и Чаатай се справя прекрасно.
Радвам се, че отзивите за неговото представяне в "Eşref Rüya" са страхотни. И като актьор, и като човек.
Казах, че няма да говоря повече за Демет, но няма и нужда, защото тя достатъчно говори сама за себе си.
Паралела и разликата се виждат ясно- единия е високо на дървото, но всъщност ниско долу, до хората

Другия е уж постоянно близо до хората, но всъщност високо над тях.

Но, това, което аз знам е, че на върха е самотно.
Ели, много хубаво си описала усещанията си!
И аз тези дни ще  гледам пак с превода на Нерон.
Желая ви прекрасен ден!

# 718
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Нези, паралела е точно в десетката.
При Чачо никога не се усещало да има мания за величе, докато при Демет не я пуска нито за минута.
За нея показността е на дневен ред всеки ден. Затова не е харесвана в Турция. Популярността я дължи на плащане на блогъри да пишат само положителни неща и купуване на последователи. Дори като започна Ешрефа, ако си спомняш, платените блогъри се надпреварваха да я рекламират, а за Чачо, все едно не участва в този сериал. По същия начин беше с Енгин във Фарато и с Ибо в Домът. Толкова много неща знам за тая особа от първо лице, че ум да ти зайде, ама има карма както се казва и всичко се връща.

Една интерсна класация за 2-рите сзони на дигиталните проекти.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 09:40 от jackie.

# 719
Добро утро, момичета!
Кафенцето без захар ми е сладко във вашата компания!☕

Чаатай е земен!
Хубави отзиви винаги чуваме от колегите му за него.
Снима се с децата -актьори, пожела им успех, мотивира ги, много мило от негова страна! Винаги ме трогва с едни такива "човещинки"!

Хубав ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт