Отговори
# 195
Добро утро и от мен! 😜
Най-добре да започнем с десерта! 🥰

# 196
Не обичам сухи десерти, по-добре да си направя романтична, паметна татуировка Grinning

Афито е прекрасна и в парцалките на Дефакто Heart Eyes

# 197
Добро утро Flowers Rose

Много се радвам,че Афи ще си партнира с Фуркан,имаха страхотна химия в "Децата на сестрите". Heart

Heart

# 198
Здравейте, момичета!

На мен татуировката ми прилича на бял чаршаф направен като духче.😁 Не знам, не знам, паметни нощи са били явно. 😜

И от тате😎

# 199
Кажете сега, честно ли е жените на Рамо да купонясват без него Grinning Grinning Grinning

# 200
Наде, и аз мога да кача стори с клипче, което са ми изпратили, но това не означава, че съм била на концерта, но виж ако бяха завъртели камерата и се бяха показали на клипчето, това вече е нещо друго. 😃 Сега кой ги знае къде са били жените му и какво са правили с него?😜

# 201
... и един мармот загъва шоколад Grinning

Много готина реклама беше Grinning

Супер ще са Heart Eyes

# 202
Супер Маями , супер Go Turkey , супер партита почивки и фотосесии,  концерти Супер Пера и супер Фуркан  Супер живот И след всяко супер се рови и чопли  Мерт 😀

# 203
Нейсе, който разбрал - разбрал Grinning

# 204
Добро утро ☕️☕️☕️
Но кого е татуировката?
Аз не следвам никой, освен официалните профилите на Афра и Мерт, и понякога много ме изненадат вашите новини и коментари.

# 205
Нинка, на мениджъра на Мерт.

Гладни момичетата Heart Eyes

# 206
Аз от тези снимки виждам само едно момиче Simple Smile Не знам защо се пише в множествено число. Но може да има още хора зад кадър под прикритие Grinning Grinning Grinning
Аз на социалните мрежи и Интернет не вярвам на сто процента. Там всичко може да е манипулирано.
Времето ще покаже Wink

# 207
Наде, не са под прикритие, гледай добре Stuck Out Tongue Winking Eye На едната снимка са две момичета, че и три Sunglasses

Стори от Афито Heart

https://x.com/afrasource/status/1933110834353377746?t=HPH1F7tSbvpA6ym8wbWObw&s=19

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 13:47 от Еванджелин

# 208
Еве, чак сега видях Simple Smile
Едно нещо ще кажа само.
Афра я признах - много -добър приятел е.

# 209
Човек трябва сам да си създава мнение, Наде Stuck Out Tongue Winking Eye
Както избира и приятелите си сам Blush

Общи условия

Активация на акаунт