Отговори
# 735
Поне да сложа и Хира Текиндор, сниман вчера, може би от Мерт Heart Eyes

Прелест Heart

# 736
Големи аркадаши станаха с Хира Joy
Е така казват "запознатите",че заедно са били в това заведение и са гледали Зейнеб и Джокович.Той Хирa,следва Улви,Еге,Сезер,раздава яко лайкове,Афи не я пропуска никога Grinning

Heart
Чакам пак стори от Афи и от нашия ревнивец Joy Heart Eyes

# 737
# 738
някой като, че ли му викна и той се обърна и го очакваше, към него се доближи някой (май е жена) с шапка, кой ли е?

# 739
някой като, че ли му викна и той се обърна и го очакваше, към него се доближи някой (май е жена) с шапка, кой ли е?

Никой не му е викал зайче.Жената с шапка е тенисистка,просто се обръща да я види,като всички други.

# 740
# 741
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Привет Hug
Терзи Kissing Heart ти си нашия папарак Grinning
Ей сега вече съм убедена че Мерто си е още там Stuck Out Tongue Winking Eye чаках да го видя директно от Уимбълдън Sunglasses
Не може да се скрие, и това е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 742
Както казват, имаме нова дата и това е тази на краят.Все пак ни подариха много красиви моменти и усещането за една специална любов.Дано да е била такава,защото и двамата заслужават да са я изживели.И пак казвам,дано раздялата е била с уважение,но това блокиране от страна на Мерт малко ме притеснява.Нейсе,отивам да си сипя,мъчно ми е, признавам.Нека има успех и щастие и за двамата.

Общи условия

Активация на акаунт