Отговори
# 720
# 721
# 722
"Истанбул не е просто град. Това е чувство!"
Точно!!! Blush И това чувство е любов.
За разлика от Анталия. Анталия е красиви картини и приключения.
Супер са се справили авторите и изпълнителите.

# 723
Айде и Мердо HeartWear Crown

# 724
И Афи качи рекламата Heart

Много ми хареса и двамата я споделиха и си писаха коментар,така се прави.Истински професионалисти,колеги и приятели.Честно казано не очаквах да си паснат и сработят толкова добре Heart

# 725
Добро утро!

# 726
Добро утро,  момичета Kissing Heart

Да видим днес какви изненади ще имаме Grinning Трети ден от снимките на Пера, втори мач на Зейнеп Сьонмез... В очакване на новините ви пожелавам хубав ден Sunglasses

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 08:13 от Еванджелин

# 727
Добро утро Flowers Four Leaf Clover

Heart

Инфлуенсърката по здравословен живот голямо снимане пада..явно е щастлива,че се снима в сериал Grinning

# 728
Добро утроо ! Heart

Готова съм да гледам всякакви снимки и на всеки от "Пера" и дано да има новини и приятни изненади. Надявам се  на истински новини, а не като тези на Онур Акаи.  Не че не обичам приказките /все още/ , ама нека гледаме по-реално на нещата.
Любопитна съм да видя визиите на Афра, Фуркан, Еге......

# 729
Фуркан снощи е бил на купон с Йешим (на един и същи купон), та можем да придобием представа за Адам Grinning

# 730
Нашето цветенце Афи Flowers Cherry Blossom Flowers Rose Flowers Bouquet

# 731

Феро от първите серии Heart Eyes

Афито за къде ли се подготвя, та пазарува вчера със стилист Thinking

# 732
Стори от Еге
За теб Ками и за всички които искат,едва ли ще е различен в Пера Grinning
Това сякаш е в каравана снимано,значи е на сет Heart Eyes

Гледате ли Златното момче по БТВ стори?Ревовете по рибата едвам ги издържах,сега ще почват ревовете по Сейран Kissing Heart

# 733
Аз май бях писала, миналата седмица попаднах точно на болничните сцени по бтв стори Grinning Феро голямо тръшкане се тръшка, а Сейран голяма подкрепа му оказа Head Band

Еге е написал името на героя си, със сигурност е на сета на Пера Heart Eyes

# 734
Супер,видяхме как ще изглежда значи,очаквах да е със зализана коса но не е.Сега ще чакаме да видим и Фуркан кога ще се появи.Дали го има в първите серии,един бог знае.Stuck Out Tongue Winking Eye

Фенско творчество,но мнооого добро Heart

Аз не съм гледала във вторник и вчера сериите по Стори,мисля да си ги върна,но се въоръжавам с търпение още..че Пело ще се тръшка и Ферит и той.Сетил се след дъжд качулка за Сейран.Ама и тя бързичко  ще се даде...Joy

Общи условия

Активация на акаунт