Отговори
# 645
Еве, коя е еднооката Simple Smile

# 646
Нинка, някаква снимка размахват в Х, била новата приятелка на Рамо, но се вижда само едното й око.

# 647
Нинка, някаква снимка размахват в Х, била новата приятелка на Рамо, но се вижда само едното й око.

Ааа, аз нали стоя далеч от Х и не схванах Simple Smile
А Мирай къде я оставиха, много бързо я предъвкаха и минаха на следващата?

# 648
Нинка, Мирай мениджър, най-добър приятел и майка Тереза, нали ги обсъдихме тези неща Stuck Out Tongue Winking Eye

# 649
Еве,дай я насам да я видим и ние?

# 650
Слагам я в скрит текст, че... Head Band

Скрит текст:

И за оправяне на вкуса

# 651

Аз не вярвам,той да не е сляп..я какво е хубаво нашето,като капчица е Heart
Е,ще чакаме Онур Акай какви ще ги каже довечера..

# 652
М, то отдалеч си личи, че е фейк хабера, ама рекох да не изоставаме от новините хихихи

# 653
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Дано се върнат и двамата на екран поне за пролетния полусезон. Нищо не гледам, нищо не ми държи вниманието. Чакам Афито и Мердо в нови проекти.

Баш тъй съм и аз Unamused
Опитах да изгледам сериала на Ханде и Борко ... ме още съм на 1 епизод Confused....вече няколко дни.
Почивните дни имах възможност .... ма музата ми я нямаше.

С двойна стая - същата работа Sad
И не защото не струват сериалчетата .... ма явно очаквам взривоопасна химия между ГГ да намеря .... ама йок Confused

# 654
Мирайка, да, всичко е точно при нея. И с мениджърска ръка на коляното 😅 Другата пък само едно око от нея. Какви си ги избира тоя Мерт за обкръжение, да се чудиш? 🙃

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 16:35 от Ninka555

# 655
Сладури Heart Eyes

# 656
Афра и Нургюл 2016г.
Колко е малко нашето момиче Heart Eyes

# 657
Да сложа патроните,да се знае кой с кого.

# 658
И аз да ги сложа патроните,че в Х се чудят с кого да ги мешат Head Band

Heart

# 659
Момичета, да докладвам за Онур и Билал, ако на някой му е интересно. В момента всичко е цветя и рози между децата, много са щастливи. Имало само малко лимони, но минали. Срещнали се в Гьоджек, Мерт директно от Лондон там кацнал, в Даламан. Ама и преди се срещали няколко пъти. То в Париж, то в Гърция, когато беше Афито... Сега са на кратка почивка преди Пера, после на дълга в чужбина ще ходят. С две думи, стягайте се хахаха

Общи условия

Активация на акаунт