Отговори
# 45
Мерт никне като гъба из цяла Европа! На мен ми се струва много неглиже, позата, изражението, косата, все едно гледам друг Мерт.
Но гривната ми харесва. Може пък да са си дали почивка нашите, и вече да осъзнават колко много си липсват.. . Wink
Споделям Мерт, когато влагаше отношение, за разлика от тоя в последните споделени фотоси.

# 46
Кое му е емблематичното на момента, може ли някой да обясни. За жест ли става дума или за някакъв скрит контекст? Не го разбирам...  Rolling Eyes

# 47
Катя, не знам, на Ураз явно й е направило впечатление и е решила да го качи в стори.

# 48
Красивото ни момче! 🧿

# 49
Красивото ни момче! 🧿

Красив!😜😍

# 50
Красивото ни момче! 🧿

Тук, да! Много активен напоследък с творчеството на ръцете, по-точно пръстите. Тази снимка от днес ли е?

# 51
Нинка, да, от днес е, от Париж! Преди малко са я качили! 😜

# 52
Чакайте пак да го сложа!😜😍

# 53
Хелоу Kissing Heart

Мердо изглежда много свеж, браво Heart Eyes На снимките от Париж се усеща различен вайб. Джансу да беше качила повече снимки, да му се порадваме Grinning

# 54
за мен най-важното от двете последни снимки на Мерт е гривната! Тя бе изчезнала по едно време, но вече е където трябва. Щом я носи всичко е наред, има АфРам! Не е лошо да си починат един от друг. Все пак работеха и живееха заедно всеки ден. А и ако сватбата е септември (дай Боже да не е лъжа), след такава раздяла ще се чувстват като истински младоженци.

# 55
Добро утро и от мен! 🫶
Беститата греят! ☀

# 56
Здравейте, момичета!

Радвам се, че Мерт се забавлява в свободното си време между уроците, както правеше и Афра миналото лято. Нашите двамка и по това си приличат. 🙃

Аз понеже не следя Мирай, качила ли е вече дъмп за май?

# 57
Не е качила и много ме е яд. Не можах да разбера какви са чаршафите в Амалфи Grinning

# 58
Нинка, да, от днес е, от Париж! Преди малко са я качили! 😜

Много хубаво момчето! Явно е с кисела физиономия само като го спрат да се снима с феновете по улиците, иначе си е баж таман. Прегряло е момчето от фенската любов.

# 59
Лимонени са били чаршафите или бели, според мен! 🍋

Общи условия

Активация на акаунт