Отговори
# 585
Супер изглежда Мерт. Чаровник ! Обаче тази Мирай  яко ме дразни вече. Повече от месец с него ли е била в Лондон !?  Да не му свети ?  Вярно че е мениджър , ама чак пък толкова. Или може би е отишла да си го прибере от Лондон , да не би да се изгуби момчето ?!  После да не се чудим , защо се носят разни слухове и клюки.
По повод Еге - надявам се да бъде нашия "папарак" на сета и да пуска по някоя снимка оттам.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 10:24 от Kami_J

# 586
Ками, Мирай живее в Лондон Hands Metal

# 587
Ками, Мирай живее в Лондон Hands Metal

Ами да си стои там ! Какво е хукнала с него по летищата и по "почивките" !  Да си хваща някой денди.Stuck Out Tongue Winking Eye
Пак ме дразни , ако ще и на луната да живее.

# 588
Мердо с нова гривна Heart Eyes

Ками, и мен не дразни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 589
Само дето информацията за Мирай е грешна. Жената, която се е снимала с Мерт, написа, че е бил сам.

# 590
Добър ден

Само ние липсваме

# 591
Тино, Мирай снощи беше на концерт в Истанбул.  Не знам кое е грешното Grinning

Терзи, можехме да се наредим до куфарите и ние Grinning

# 592
Афра и Фуркан в Децата на сестрите Heart Eyes

https://www.instagram.com/reel/DLX3xtGteIA/?igsh=Mno3bDJ6NGc0am5w

# 593
Айде чакаме амджата или поне Шебнем и Зафер да качат такава снимка с Рамо Heart Eyes

# 594
Еве, благодаря за снимките и новините, които винаги ни поднасяш навреме. ❤️ Мирай хич не ме кефи също. Мерт пък не можа ли в Америка да учи английски, или в Кеймбридж примерно, тоя Лондон пълен с Мирайки.. . които успокояват приятелите си с разнообразни пътувания и концерти.
Трябва честно да признаем, че по всички данни АфРам са минало. Надявам се поне приятели да са останали...

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 12:46 от Ninka555

# 595
Нинка, Мирай сама и сякаш нарочно подклажда слуховете. Много й беше важно снощи да качва сторита от концерта Grinning Хората разбраха, че Мерт се е прибрал, тя веднага се отбеляза в Истанбул Stuck Out Tongue Winking Eye
Нейсе, може да имат работни срещи за нов проект, иншаллах

Много сладка муцунка Heart

# 596
Еве, и аз мисля, че използва Мерт, както може 😀. Мерт е известен, млад, талантлив, а бе, златна възможност. Мирай хем и мениджър го играе, хем приятел и майка Тереза. За другото не знам, струва ми се, че са само нейни мераци. Но не пропуска възможност да се направи на интересна.

# 597
Еве, и аз мисля, че използва Мерт, както може 😀. Мерт е известен, млад, талантлив, а бе, златна възможност. Мирай хем и мениджер го играе, хем приятел и майка Тереза. За другото не знам, струва ми се, че са само нейни мераци. Но не пропуска възможност да се направи на интересна.

Именно Smirk

# 598
Преди Рибарче , не бях чувала нито за  Мерт  нито за Мирай.  Мерт си заслужи вниманието ми , ама Мера не мога да я възприема и това е.  Има ли АфРам , няма ли , кой знае , а и не ми влиза в работата. Щастливи да са децата , без значение заедно  или поотделно.
Сега чакам инфо за Пера и много разчитам на вас, момичета. Другото е просто минало. Интересно ми е , каква ще е визията на Афра. Дано не я намърдат в някакви си ефирни , флорални роклички. Искам нещо по-различно и открояващо се. Въпреки че не съм фен на Balenciaga , бих ми харесало нещо такова..

или защо не и това :

# 599
Много е оскъдно засега инфото за Пера. Последно това излезе, момичета, но то се припокрива с инфото досега.

Пера е в селото!

Всички знаят, че животите, които виждаме в Instagram, вече нямат нищо общо с реалността. Никой не се усмихва, защото е щастлив, никой не ходи на почивка, защото си прекарва добре. Всеки живее, за да могат другите да го видят. Дрехите, които носим, ​​храната, която ядем, местата, на които ходим, всичко е за „историята“. Не как живеем в реалността, а как изглеждаме в социалните мрежи. Ето една поредица, която засяга тези фалшиви животи, „Пера“.

„Пера“, изиграна от Афра Сарачоглу, е инфлуенсър с много последователи в социалните мрежи. Всички следят живота ѝ. Наблюдават я със завист. Но когато се вгледате внимателно, под този ярък образ се крият самота, умора и желание за бягство. Един ден Пера изоставя всичко зад гърба си и се мести в селска къща. Тук започва историята.
Другият ни главен герой е Фуркан Андъч. Той играе героя „Адам“, когото среща в селото. Назлъ Булум вдъхва живот на учителка по йога на име „Емел“. Истината е, че този сериал, заснет от OGM Pictures за Disney Plus, сякаш привлича вниманието с настоящата си тема. Ако историята бъде разработена правилно, „Пера“ може да се превърне в една от най-обсъжданите продукции на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт