Отговори
# 690
Още една снимчица от днес. Предполагат, че така ще се наблюдава къщата на Пера

# 691
Еванджелин, знам, че снимката от тениса е от днес, но по телефон или компютър се изпраща за секунди и всеки може на другия край на света да я качи и каже, че е негова (него го няма на нея), щом приятел е в конспирацията. Май и аз влязох във филм като Онур.

# 692
# 693
Аааах, ах! Някои си мислели, че Афра не може да направи успешна работа сама. С пуканките съм, хаберин олсун Stuck Out Tongue Winking Eye

# 694
Аааах, ах! Някои си мислели, че Афра не може да направи успешна работа сама. С пуканките съм, хаберин олсун Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз не разбирам тия напъни да бъдат противопоставяни,сравнявани и омаловажавани талантите им.Те не са конкуренти,а партньори.Всеки поотделно може да направи силна роля,стига да има и добър сценарий.Единствено като екранна двойка дали ще надскочат себе си ще видим  занапред.Аз лично не вярвам да се повтори такъв тандем.Интересът към Пера нараства,дано всичко да е на ниво.

# 695

Къде е драмата, в Х?

# 696
Нинка, не само в х, и по други платформи Grinning

# 697
Добро утро Flowers Rose

Сторита от Мерт Kissing Heart

Евалла,откриват го навсякъде...Joy

Чета и се чудя,моделки,сръбкини,сега Зейнеб спрягат за нова изгора,много бе..на една поне да се спрат.То,че ни е хубаво момчето,хубаво,ама отиде да учи..

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 06:08 от Милена Тодорова 756835

# 698
Добро утро, момичета Kissing Heart

Мердо не можа ли да качи по-замазано стори Grinning Нищо, против уроки Heart Eyes

Милена, може би съчетава полезното с приятното Grinning

Момичета, не мога да споделя с вас тенис ентусиазма, защото не се интересувам, сори Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе на вас пожелавам приятно гледане на Уимбълдън Hug

# 699

Днес ни пожелавам още повече снимки и от нашата Пера и от Мердо Heart

# 700
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug
Айй Мердо какви сторита пуска пак Kissing HeartKissing Heart размазан, не размазан чак татлъ си е Heart Eyes
Мачовете явно си ги гледа от Истанбул Sunglasses иначе не вярвам да не беше отишъл на място, ако беше още в Лондон Wink.

Чакаме още снимки от сета на Пера Stuck Out Tongue Winking Eye

# 701
Айде да видим какво ще излезе днес, освен Онур Акай, който щял да обяснява защо Афра била ядосана на Мерт хахахс.

Зареждам си пуканките пак, всеки ден башка тюрлю хабер Sunglasses

За настроение ви слагам Хаканчо от Осло Heart Eyes

# 702
Хаха на Хаканчо ще му изстинат .. крачетата 🤣
Хора, Мерт е в Лондон, тези сгради не са турски. А и Мерт в Турция в заведение да стои без прикритие и сам, невъзможно.
Тази снимка може да носи името: Известността е самота....

# 703
Хаха на Хаканчо ще му изстинат .. крачетата 🤣
Хора, Мерт е в Лондон, тези сгради не са турски. А и Мерт в Турция в заведение да стои без прикритие и сам, невъзможно.
Тази снимка може да носи името: Известността е самота....

Разбира се,че Мерт е в Лондон,под снимката пишеше къде е направена,но забравих да го напиша.Хира Текиндор също е гледал мача на Зейнеб и Джокович.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 12:55 от Милена Тодорова 756835

# 704
Оххх, щях да се задавя с пуканките Grinning Бая наивитет цари в Х. Хората смятат, че Мерт ги е прочел и е качил размазаното стори Grinning

Айде да идват новини от ден 2 Heart Eyes

Едната инфлуенсърка пусна стори от това място

Общи условия

Активация на акаунт