ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 29 404
  • 371
  •   1
Отговори
# 345
Един малко страничен (може би) въпрос. Вярно ли е това,което каза Милица Гладнишка в "Кой да знае",че в суровата риба няма паразити? Норвежците научили японците да правят суши със сурова риба именно защото в нея нямало паразити.

# 346
Привет Hug Какво мислите за програмата на Хербалайф?

# 347
  • Велико Търново
Привет Hug Какво мислите за програмата на Хербалайф?
Винаги са ми приличали на секта още от далечната 1998.

# 348
  • Mediterraneo
И на мен. Не съм ползвала техни продукти. Навремето майката на моя приятелка я тъпчеше с какво ли не, години наред. Приятелката ми остана без деца и е споделяла, че често си мисли в тази посока.
Дез, висока съм 176, това със сигурност също е важно за изчисляване на КД. Крачките ми на работа са много, но за мен на половината от тях, но вървене с темпо, са по- важни от просто едно махане с крака по цял ден.

# 349
В момента предлагат програма,с шейк,който замества две хранения,не броиш калории ,и ставало чудо Stuck Out Tongue Winking Eye
Не знам,за мен какъв е варианта,май с инструктор ще е най- добре,но те май не са евтини...

# 350
Привет!
След добрия старт септември, октомври застой. По-точно имаше игра нагоре-надолу, но в крайна сметка няма и 1 кг минус.
Нов месец, нов късмет!

# 351
В момента предлагат програма,с шейк,който замества две хранения,не броиш калории ,и ставало чудо Stuck Out Tongue Winking Eye
Не знам,за мен какъв е варианта,май с инструктор ще е най- добре,но те май не са евтини...

Аз лично не мога да заместя хранене с шейк. Трябва да дъвча, за да приема, че съм яла.

# 352
няма разлика дали ще заместваш две хранения с хербалайф или с протеинов шейк, настройваш се за глад и ако издържиш става чудото

сваляла съм 10 кг с хербалайф, но наистина няма разлика с фитнес- шейка, освен нали в цената

а като си платих и на три фитнес гурута и на тренировки ходих, и там съм с особено мнение

рестрикция на калории, редовен спорт и 10 хил крачки е моята мантра

# 353
Цял живот съм на "диета". Единствено с калориен дефицит успях да стигна до сегашните ми килограми ( 65, а преди 2 години отидох да раждам 97)  и да ги задържам успешно. Всичко друго имаше йо-йо ефект

# 354
  • Велико Търново
Започвам месеца с 61.4-1 кг. по--вече.
Всичко е в мозъка и ежедневието.
С дрехи съм идеална, без -не.
Продължавам.От няколко години съм с Ангиоедем  и сега вече съм амбицирана да направя някакъв протокол с храната за да се опитам да хвана нишката.
Протеиновите шейкове и с мляко пак не ме засищат, все пак са 120 калории.
Днес храната мисля да е:
2 протеинови шейка-2 кг. за 210 лв/започнах да ги купувам по 15 лв за 900 грама/ с фибрите ми, около 170 грама хляб само с масло около 20 грама, за вечеря около 17.30-18.00 една пилешка пържола ще си изпека.
Хубава събота!

# 355
Хич няма да се меря в началото на новия месец. ММ си е отпуска и тотално съм се разпуснала. Е, обръч, крачки и стриктен режим до края на вечерята са си факт. Обаче после става страшно. На следващия ден не мога да се понасям, обвинявам се и вечерта всичко се повтаря.
Успех на вас, момичета и на мен, естествено.

# 356
Здравейте момичета, след месеци на преяждане с най-вредните работки съм се сдобила с едни 6 кг . 177 см съм висока и тежа 69 кг, като крайната ми цел е 63-65 кг. От една седмица съм в дефицит и съм възобновила тренировките и се надявам нещата да се случат бързо.

# 357
Не ми се разправя колко съм непостоянна. Пак спешно трябва да започна с ограниченията.

# 358
  • Mediterraneo
Аз протеини не пия, но ММ пие. 2 кг ги купува за 40 евро. Ама Сиска ме втрещи с цени, ще взема да го запася.
Ние ходим в една зала, която е безплатна за живущите в селото. Малка е, понякога се събират много хора, а най- голямото неудобство е работното време. И се чудя дали да не се запиша на друго място. Ей сега, мислех от първи да съм редовна пак, то събота и неделя затворено.
Но пък си правя по 5-6 км вървене, кучето вече ще спре да иска да идва с мен.

# 359
Тъй като съм на работа днес се отчитам със скромната 30 минутна тренировка за корем във фитнеса , а закуската е една активия натурална , банан и една ябълка.

Общи условия

Активация на акаунт