ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 42 808
  • 508
  •   1
Отговори
# 375
Тези дни и аз си мислех за зелевата супа. Не помня преди години какъв ефект съм постигала с нея. Само си спомням, че към 5-тия ден вече не можех да я гледам, а аз по принцип обичам всякакви супи. За мен моно диетите са доста добри, защото си знаеш - колкото и да ядеш нещо ниско калорично няма как да не отслабнеш поне малко. Е, не 1 кг.,  но от друга страна и 1 траен на седмица пак е добре. Омръзва ми това +, - 100/200 гр. на ден. Не мотивиращо изобщо.

# 376
  • при моите деца .....
От понеделникпсе храня режимно, следя да съм поне 12000 крачки, разкарах еден празничен +2 кг, но... уикенда съм в Одрин...
Следващият понеделник ще съм на изходна позиция 😪

# 377
  • при моите деца .....
Добро утро!
От вчера отново стартирах.
Цел - до НГ трайно да съм под 80.
Не са много за сваляне 2-3, но се въртя в кръг, не стартирам трайно 😪
Ограничавам въглехидратите.
Ежедневно ходя....
Старая се поне 12000 крачки, последната седмица съм над 17000 средно.

# 378
  • някъде другаде
И аз от вчера стартирах.
Искам да и върна килограмите от месец юни - 73.

# 379
Аз до момента с прием на 1300 калории нямам промяна в теглото, но забелязвам, че дънките и панталоните са ми леко широки🙂Това ми дава стимул и продължавам, макар и бавно има резултат все пак.

# 380
  • Велико Търново
Аз съм сигурно около 2000 калории, но не ям млечни и съответно не качвам.А гладна и на режим не се чувстам.В менопауза съм.

# 381
всяка година през месец ноември качвам 2 кг,
хем си го знам и внимавам, хем пак се случи,
чувствам се много тежка и тромава Frowning

# 382
Аз от днес съм "обратно в играта". Да видим сежа докъде ще я докарам.
Този път съм си поставила краен срок, няколко междинни и преди тях- контролни. Както и да е- първият сериозен междинен е краят на юни, преди първото море. Крайният- завършването на сина през 2027. За тогава вече съм се заинатила да се стегна и да разкарам всичко излишно; за дъщерята миналата пролет, за огромно мое съжаление, не успях.
Бързам бавно. По- скоро работя над постоянството и самоконтрола. Разкарвам кофти навиците, които с времето изградих, а с тях и всичко онова, което към момента бих махнала от себе си. Буквално, преносно- всякак.

# 383
  • Mediterraneo
Аз съм на почивка. Ходя всяка сутрин по час на фитнес и вървя по около половин час по водата на бърз ход. Но бюфетите са... Сложили ми кантар в стаята, да не съм луда да се качвам на кантар и да си провалям почивката Simple Smile В неделя като си обуя панталона за пътуване, ще си проличи.

# 384
Сиска, не ти ли е рано за менопауза?
И аз като ТиЛи реших да работя по-скоро за постоянството, отколкото за бързите резултати. Залагам повече на спорта, храненето ми е сравнително добре, но към момента не мога/ не искам да намаля сладкото.

# 385
  • Велико Търново
Сиска, не ти ли е рано за менопауза?

Рано ми е, обаче от как взех да работя много/единият път бяха 3 месеца по 12 часа без почивка/ и платих цената.Хубавото е, че към момента е само това.

# 386
Здравейте момичета,  присъединявам се към Вас. Преди 4 месеца спрях цигарите и съм плюс 4 кг. Чувствам се подута.  Започнах режим с калориен дефицит и ограничено сладкото. Тренирам у дома 5 пъти седмично плюс средно 7000 крачки. Дано се справя,  основно около корема и на бедра съм качила...158 см, в момента 62.3 кг...

# 387
Препоръки за добър протеин? Взех си грахов, сега купих конопен, но нещо съм със съмнения, не ми дава енергия и не се чувствам сита.

# 388
  • Велико Търново
Ами то от 120 калории каква енергия и каква ситост се очаква?Пия протеин от над 14 години, харесва ми, но ако е с вода приготвен за ситост не може да се говори/поне при мен/.Пия го след тренировка.Суроватъчен пия.

# 389
Ами това, че протеинът засища за мен е мит. Той се пие по съвсем други причини.
За да ме засити мен протеин, трябва да е разтворен минимум в 300 мл кефир, а ако има и пасиран плод в него- тогава вече може да се говори за вид по- дълготрайно засищане. Опитът ми (10+ години) е с консумация на суроватъчен/ изолат, нямам поглед над растителните такива.

Общи условия

Активация на акаунт