ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 43 348
  • 525
  •   1
Отговори
# 405
Айде и аз да се включа по нощите Joy Споделете какво хапвате момичета,че аз вече нещо се изчерпах. Вегетарианец съм,но приемам всякакви идеи, спокойна нощ ❤️

# 406
Боби, за да имаш ефект от ходенето, трябва да изминаваш всеки ден от 15 до 20 хил. крачки, тогава отслабването е факт.
Гореща вода с 🍋 или без всеки ден по 2/3 литра - засилва метаболизма + 1 ябълка сутрин в 10 ч.
Има условие - час преди и след храна не се пие вода.
Постни ястия да искаш - вчера правих качамак (мамалига) със задушени гъби; паста със зеленчуци и гъби;
пица - блат от 100 гр котидж, 30 гр бадемово брашно (може всякакво), 50 гр спанак - изпича се за 15 мин върху хартия за печене на 180', гарнирах кашкавал, моцарела, спанак, чери домати, царевица, люто чушле;
кюфтета от броколи и сладък 🥔...
Виж във фейса, взимам идеи от групата Пости 2025 и отделна от една дама - Дари Миленова.

# 407
  • при моите деца .....
Боби, за да имаш ефект от ходенето, трябва да изминаваш всеки ден от 15 до 20 хил. крачки, тогава отслабването е факт.
Вече правя по 16-17 000.
Днес само се изложих 10000, но 6 поредни часа в училище, 2 часа фризьор, след това родителска среща.....

# 408
И аз се старая с движение и храната.  Но ми трудно без сладко и си гризвам черен шоколад...

# 409
Тези от вас, които не ядат млечни, но пият протеин - той нали пак си е млечни, отразява ли ви се като когато консумирате такива от храни?

# 410
Аз успешно ги замествам с продукти от ядки и не пия протеин.
Освен това съм оставила киселото мляко (не съм го изключила). То е с неутрална алкалност, не е киселинобразуващо, за разлика от почти всички други млечни.

# 411
Тези от вас, които не ядат млечни, но пият протеин - той нали пак си е млечни, отразява ли ви се като когато консумирате такива от храни?

Изолатъчният протеин е вариантът в случая.

# 412
Не всичкият протеин на прах е млечен, има различни видове.

# 413
Аз си купих хром и утре го почвам.  За след нова година имам берберин с хром. Все нещо ще проработи 🤣

# 414
Благодаря на всички, които се включиха с мнение за протеините!  Ям само веганска храна, затова ми трябва някакъв протеин в менюто. Ядките съм ги изключила заради здравословен проблем. Нещо нямам енергия и си мисля, че е точно от липсата на месо и млечни. Конопения протеин в моя случай се оказа по-трудно смилаем от граховия, или не уцелих производителя или просто си е по- тежък за стомаха.

# 415
Има на прах телешки, яйчен, суроватъчен, млечен, матрици с повече от един вид... От растителните вече не съм гледала но и там не е един вид. Не разбрах обаче ти веган ли го търсиш или за протеина на прах не ти е важно това.
Доста е трудно с протеина при веганите, дано намериш решение което да работи за теб. Не се знае липсата на енергия дали ти е само заради него, но протеин си трябва при всяко положение.

# 416
Да, търся да е веган протеина и затова съм ограничена в избора. Отделно ми трябва да е лесно усвоим и смилаем, за да не товари стомаха.

# 417
Във Фейсбук следвам групата на Стефани Събчева - предлага безплатни и платени тренировки, режимни храни, протеини, книги.

https://stephaniesport.com/?fbclid=IwdGRjcAOoCHxjbGNrA6gIW2V4dG4 … toHC_I-YZiyP0pKFw

Да, търся да е веган протеина и затова съм ограничена в избора. Отделно ми трябва да е лесно усвоим и смилаем, за да не товари стомаха.

# 418
Идвам да дам кураж - освен, че се чувствам по-добре след свалените килограми и подобрения ми режим, махнах от живота си и други мазни неща. Като мазните хора, например. Много повече се подобрява ситуацията когато нямаш такъв тип обкръжение в живота си.

Ходя и на лечебни масажи. В менюто ми са основно салати, малко месце - вечер хапвам най-късно в 19:00 часа и се старая преди 11:00 да съм в леглото. Нов човек съм.

# 419
  • Велико Търново
Имам веган протеин, точно една доза съм сложила и я изхвърлих, това нещо аз не мога и не искам да го преглътна.Мога да ти изпратя снимка и ако го одобриш като състав да ти го изпратя.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 16:45 от siska79

Общи условия

Активация на акаунт